Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimde bu sorun var ve henüz doktora bile gitmedik, belkide hiç yok:(((((((((((( allahım hepimize yardım etsin

çok saol bilgilendirdiğin için peki maliyet ne kadardır çok fiyatlar söleniliyo ama sizlerden öğrenmek istiyorum
canım ilk muayene istanbulda 150 tl ankaradada öyle sanırım ama tüp bebeği felan soruyorsa 5000 oluyo ama zaten ssk karşılıyo yaniii ama önce biii ön görüşme yapmanızı öneririm azospermin çok sebebi var belkide teseye bile gerek kalmadan çıkış olur.
eşimde bu sorun var ve henüz doktora bile gitmedik, belkide hiç yok:(((((((((((( allahım hepimize yardım etsin

belkide çok basit bi problemden dolayı bebeğinden ayrı kalıyosun neden gitmiyosun..

canlarim kader arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyin
sizlere sonuc ne olursa olsun heber vermeye calisacam internet bula bilirsem
allaha emanet olun rabbim hepimizin yardimcisi olsun

merhaba bende bugün katıldım siteye fakat daha nasıl kullanıcamı bilemiyorum.ücretlimidir değilmidir? neyse ben 5.5 senelik evliyim izmirde yaşıyorum sizinle aynı kaderi paylaşıyorum eşim azospermi:( bizim çok farklı bi hikayemiz var ben 14 yaşındayken çok karın ağrıları çekiyordum regl olucam galiba dedik hep ama sonunda öğrendim ki regl içeriye oluyormuşum o dönem ameliyat geçirdim çok zor zamanlardı psikolojik tedavi gördüm sonra 19 yaşımda eşimle evlendim durumu herşeyi biliyordu severk evlendik ayrıca rahimde de problem vardı ama doktorların dediğine göre evlilk için engelim yoktu belki evlenince 1 ameliyat daha gerekebilir diyolarda bu şekilde 2005 te evlendik biz.sonra ilk 1.5 sene çok üstüne düşmedik bebek konusunun hep korktum doktora gitmekten sonra bi yerden başlamam gerektiğini biliyordum gittik doktora tahliler oldu emarlar çekildi ben herseye hazırlamıştm kendimi inanamadım doktor dediki sizde hiçbir problem yok hamile kalmanıza engel olucak fakat eşinizin sperm sayısı 0 .şok olduk ben ne düşünürken ne oldu..o dönemde ssk için yaşım tutmuyordu başlamadık tüp bebek tedavisine sizlerden yardım istiyorum maddi anlamda da çok fazla lüksümüz yok kararsızım dokuz eylülde devam etmek konusunda maliyeti nedir başarı oranı yüksek olan yerler nereleri izmirde lütfen deneyimli arkadaşlar paylaşın benmle Allah yardımcımız olsun

Canım hoşgeldin aramıza.hayır forum ücretli değil. ben izmirdenim ve buradaki herkesin olduğu gibi bizim derdimizde;eşim azospermi.biz kent hospitala gidiyoruz 3 aydır ilaçla hazırlık tedavisi görüyoruz nasipse mart ayında tüp bebk tedavisi başlanıcak.şuana kadar tahliller röntgenler ilaçlar muayene ücretleri derken 2.400 harcadık dediğim gibi daha bu tüp bebek tedavisi değil hazırlık aşaması..güvendik kente gittik,dokuz eylül nasıldır bilemem ama izmirde ege tüp bebeğide tavsiye edeni duydum biz orayada gitmiştik ama tedavi amaçlı değildi bi ön görüşme falan yapmıştık...Allah nasip etsin sizede inşallah..

yok canm tese olucaktı o zaman ssk karşılamıyo diye devam etmedik yaşımda küçüktü biraz bekleyelim dedik yani testislerden sperm arıcaklardı tese bu oluyor değilmi?

yok canm tese olucaktı o zaman ssk karşılamıyo diye devam etmedik yaşımda küçüktü biraz bekleyelim dedik yani testislerden sperm arıcaklardı tese bu oluyor değilmi?

merhaba aras gecmis olsun,benim tavsiyem kaan aydost,ilac teadavisi oneriyor ,belki esinin durumu cok agir degildir ilacla normal yoldan cikis olabilir.bence teseden once tedavisini arastirin derim
birde teseden daha gelsmis bir yontem olan mikrotese var,bulunma olasiligidaha yuksekk

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin aramıza.hayır forum ücretli değil. ben izmirdenim ve buradaki herkesin olduğu gibi bizim derdimizde;eşim azospermi.biz kent hospitala gidiyoruz 3 aydır ilaçla hazırlık tedavisi görüyoruz nasipse mart ayında tüp bebk tedavisi başlanıcak.şuana kadar tahliller röntgenler ilaçlar muayene ücretleri derken 2.400 harcadık dediğim gibi daha bu tüp bebek tedavisi değil hazırlık aşaması..güvendik kente gittik,dokuz eylül nasıldır bilemem ama izmirde ege tüp bebeğide tavsiye edeni duydum biz orayada gitmiştik ama tedavi amaçlı değildi bi ön görüşme falan yapmıştık...Allah nasip etsin sizede inşallah..

hoşbulduk cnm ya dokuz eylülü tercih etmemdeki amaç kendim ameliyetımı orda olmuştum memnun kaldım için ne bileyim oraya gidiyo ayaklarım o yüzden kararsızım bakalım artık RABBİM nereyi nasip görürse orası olsun

gule gule yolunuz acik olsun insaalah guzel haberlerle donersin canim:49:

hoşbulduk cnm ya dokuz eylülü tercih etmemdeki amaç kendim ameliyetımı orda olmuştum memnun kaldım için ne bileyim oraya gidiyo ayaklarım o yüzden kararsızım bakalım artık RABBİM nereyi nasip görürse orası olsun

Amin..hepimizin amacı dileği aynı elbetteki inşallah sende oradan memnun kalırsın neresin uygunsa senin için onu dene :34:

allaha emanet olun rabbim hepimizin yardimcisi olsun[/QUOTE

hayırlı güzel haberlerini duyarız buradan, allah yardımcınız olsun, mucizelerinden nasip etsin... olmazları olduran rabbimm ....

çiçek canım az kaldı gitmene güzel haberlerle dön inşallah...kızlar bugün 9. günüm karnım ve kasıklarım ağrıyor heran regl olacakmışım gibi sık sık tuvalete gidiyorum herhangi bi lekelenme vs yaşamadım bekliyorum..az kaldı arkadaşlar korkuyorum..rabbim ol de...hepimize..

selva canım inşallah güzel haberi vereceksin :)) az kaldı allahım rabbim ol desin inşallah hayırlısıyla sevinelim hepimiz :)

merhaba cicek nasilsin,sizin tese ne zaman

sagol iyiym bu hafta canim

gule gule yolunuz acik olsun insaalah guzel haberlerle donersin canim:49:

sagol inslllah

güle güle canım rabbim yardımcın olsun....

sagol canim

allaha emanet olun rabbim hepimizin yardimcisi olsun[/QUOTE

hayırlı güzel haberlerini duyarız buradan, allah yardımcınız olsun, mucizelerinden nasip etsin... olmazları olduran rabbimm ....

sagol sayescigim insallah

canım ilk muayene istanbulda 150 tl ankaradada öyle sanırım ama tüp bebeği felan soruyorsa 5000 oluyo ama zaten ssk karşılıyo yaniii ama önce biii ön görüşme yapmanızı öneririm azospermin çok sebebi var belkide teseye bile gerek kalmadan çıkış olur.

belkide çok basit bi problemden dolayı bebeğinden ayrı kalıyosun neden gitmiyosun..

eşimin işlerinin yogunlugunda:( eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı gecirmiş ama başarısız olunmuş:( belkide iş yoğunluğu değilde korkudur ama işden izin alamam vs. deyince susmak zorunda kalıyorum...

inşallah güzel sonuçlarını haber verirsin dualarımız seninle

MELISELA cım bekle bakalım ben de senın yerınde olsam aynı seyı yabardım cunku degerlerınde duzelme oldu bakarsın kendılıgınden gelır nazlı bebısımız rabbım sıkıntını alsın ınsaalah senı feraha cıkartsn kardesım.....

insallah hamılesındir tatlım az bıraz daha sabır..:nazar::nazar:

çok geçmiş olsun arkadaşım allah bize çekemeyeceğimiz dertler vermesın bugunumuze de şükredelim.. peki eşinin durumu nasıl şimdi?

tatlım sıkma canını herseyın bır yerı ve zamanı vardır..eğer ıçınden gelmediyse bir hayırı vardır elbet..içini ferah tut

saolun canım destekleriniz için, evet her işte bir hayır vardır, Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah, eşim yarın test yaptırcak, hayırlısı bakalım nasıl bir sonuç alacağız hem hormonlarda hemde sperm testinde..ya aslında iyimde çevrem biraz canımı sıkıyor, nedense bazı insanların hasta oldum lafından bile mutlu olduklarını görüyorum, nasıl birşey yaaa..bazı insanların diğerinin mutsuzluğunu bile kıskanıyor analamdım gitti yaa..

çiçek canım yolun açık olsun su gibi git gel inşallah mutlu haberler ver bize melisela canım haklısın maalesef bir çok insan bizim mutsuzluğumuzu bile kıskanıyo belginim sen nasılsın görüşemiyoruz bayadır

canım allah yardımcın olsun dualarım ve kalbim seninle inşallah güzel sonuçlarla dönersin aramıza allahım emeklerini karşılıksız koymasın..

çiçek canım yolun açık olsun su gibi git gel inşallah mutlu haberler ver bize melisela canım haklısın maalesef bir çok insan bizim mutsuzluğumuzu bile kıskanıyo belginim sen nasılsın görüşemiyoruz bayadır

iyiyim canım ne olsun aynen devam sen nasılsın bu seferde pataloji sonucu felan çıktımı canım sizin..

Back
X