- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selva canım inşallah güzel haberi vereceksin :)) az kaldı allahım rabbim ol desin inşallah hayırlısıyla sevinelim hepimiz :)
kızlar iyiki varsınız..son 1 gün...salı günü test günüm...herhangi bi kanama felan yok bel,sırt ve kasık ağrısı devam ediyor karnım 3 aylık hamile gibi kızlar duanızı eksik etmeyin...
kızlar iyiki varsınız..son 1 gün...salı günü test günüm...herhangi bi kanama felan yok bel,sırt ve kasık ağrısı devam ediyor karnım 3 aylık hamile gibi kızlar duanızı eksik etmeyin...
selva Allahım yardımcın olsun inşallah olumlu haberlerini alırız bizi bizden başka kimse anlayamaz yaşamayan bilemezben 5.5 senelelik evliyim bıktım artık acıyan gözlerle bakılmasından ona buna laf anlatmaktan anlayışsız geri kafalı insanlardan Rabbim bizi büyük bi sınavdan geçiriyo sabretmekten başka yapacak hiçbişeyimz yok![]()
hayırlı olsun:) inşallah çabucak ve hayırlı sonuçlarla biter tedaviniz...
hadi hayirlisi aekadasim allah yüzünü güldürsün!!
![]()
turkal.!!!! Sen hemen basliyabilmisin?
Yani sormak istedigim yumurtlaman nasildi ??
Regl ikinci günmü basladin?
Igneylemi gelistircekler????
( ben baslamak istedigimde bana bu ay sayif demislerdi o yüzden basliyamamistik da!!!
buarada çiçek yolun açık olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inaşşalh
öğretmenim sizdeki sorun tam olarak nedir..azospermin nedeni?
çicek canım güle güle git allah yardımcınız olsun inşl hayırlı haberlerle dönersin bize dualarımız seninle
melisela eşin yarın test yaptırıyor demek inşl sonuçlarınız çok güzel çıkar sendende hayırlı haberler bekliyoruz önceki aylada eşlerimiz hemen hemen hep arka arkaya test veriyodu şimdi biz 2aydır vermiyoruz inşl en kısa zamanda sende kendiliğinden hamile kalırsın arkadaşım
selvacım heyecanlı bekleyişin bitmesine az kaldı son bir gün inşl salı günü hamşleliğini kutlarız arkadaşım
hangi durumun? azosperminin mi? sanmıyorum. hastalık spermlerin sayısını azaltabilir ama hiç olmamasını sıfır olmasını açıklayamaz. sebep oranlarından bazıları %25 inmemiş testis, %25 ateşli hastalık %20 genetik, %10 darbe travma, %10 kanal tıkanıklığı,ben bu durumun nedenlerinden birinin eşinizin daha önce cinsel yolla bulaşan bir hastalık geçirmesi olduğunu biliyorum. ama muhakkakki herkeste aynı değildir
Aaminnbizde ocak ayından beri tedavi görüyoruz.bu ay adet denememle asıl tedavi başlıycaz Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah
Aaminneşimde bu sorun var ve henüz doktora bile gitmedik, belkide hiç yok((((((((((( allahım hepimize yardım etsin
Dualarımız seninle çiçek00canlarim kader arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyin
sizlere sonuc ne olursa olsun heber vermeye calisacam internet bula bilirsem
allaha emanet olun rabbim hepimizin yardimcisi olsun
başarısız yani ikiside yukarıda mı şu anda torbada değilmi? ameliyatı kaç yaşında olmuş şu an kaç yaşında.?eşimin işlerinin yogunlugundaeşim küçükken inmemiş testis ameliyatı gecirmiş ama başarısız olunmuş
belkide iş yoğunluğu değilde korkudur ama işden izin alamam vs. deyince susmak zorunda kalıyorum...
Dualarımız seninle selva hamilesindir inşallahkızlar iyiki varsınız..son 1 gün...salı günü test günüm...herhangi bi kanama felan yok bel,sırt ve kasık ağrısı devam ediyor karnım 3 aylık hamile gibi kızlar duanızı eksik etmeyin...