Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin :3: herkese hayirli haftalar dilerim... cicek yolunuz acik olsun allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah:nazar:.. selvacim insallah yarin senin de guzel haberlerini aliriz:nazar:.. melisela test sonuclariniz insallah yuzunuzu guldurur canim:nazar:

iyi haftalar canlarım nasılsınız....yeni haberler yokmu yani güzel haberler gelmedimi daha.......:10:

selam kızlar tedaviye başlıyacak arkadaşlara ALLAH'tan acil şifalar dilerim.mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah gönüllerinizin muradı olur.:49::49::49:aynı zamanda yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun ALLAH en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

selam kızlar tedaviye başlıyacak arkadaşlara ALLAH'tan acil şifalar dilerim.mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah gönüllerinizin muradı olur.:49::49::49:aynı zamanda yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun ALLAH en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Merhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.

Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.

Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.

Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.

selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam :(( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..

espoir canım allah bağışlasın bebeklerini...seninle durumumuz aynıydı hatta 8 nisanda eşlerimiz tese olacaktı..ama biz korktuk erteledik şubatta oldu eşim şükür bulundu yarın test günüm bakalım benimlemi bebeğim..

selva Allahım yardımcın olsun inşallah olumlu haberlerini alırız bizi bizden başka kimse anlayamaz yaşamayan bilemezben 5.5 senelelik evliyim bıktım artık acıyan gözlerle bakılmasından ona buna laf anlatmaktan anlayışsız geri kafalı insanlardan Rabbim bizi büyük bi sınavdan geçiriyo sabretmekten başka yapacak hiçbişeyimz yok:(

rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten..zor gerçekten zor...

Canım hiç merak etme sen Allah'ın izniyle hamilesin..dua ediyorum canım sana..Salı günü güzel haberle geleceksin ben inanıyorum..bol dua et sende, Allah'a emanet olun sen ve bebeğin :))

iyi akşamlar kızlar çiçekciğim allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah bu sefer sperm bulunurda bebeğiniz olur senin için dua ediyorum canım sen hepimize umut olcaksın selvacığım inşallah seninde güzel haberini almaya az kaldı inşallah bebeğin seninledir

selva senin kadar olamaz elbette ama bende çok heycanlıyım Allah yüzünü güldürür inşallah.stres yapma sakın sakin ol rahat ol inşallah bebeğinize kavuşursunuz..

kesinlikle aras katılıyorum bende 5 senelik evliyim

çicek canım güle güle git allah yardımcınız olsun inşl hayırlı haberlerle dönersin bize dualarımız seninle

melisela eşin yarın test yaptırıyor demek inşl sonuçlarınız çok güzel çıkar sendende hayırlı haberler bekliyoruz önceki aylada eşlerimiz hemen hemen hep arka arkaya test veriyodu şimdi biz 2aydır vermiyoruz inşl en kısa zamanda sende kendiliğinden hamile kalırsın arkadaşım

selvacım heyecanlı bekleyişin bitmesine az kaldı son bir gün inşl salı günü hamşleliğini kutlarız arkadaşım

ya allahım ne heyecanlı günler.... inşallah yarın güzel haberi vereceksin:)

QUOTE]

gunaydin :3: herkese hayirli haftalar dilerim... cicek yolunuz acik olsun allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah:nazar:.. selvacim insallah yarin senin de guzel haberlerini aliriz:nazar:.. melisela test sonuclariniz insallah yuzunuzu guldurur canim:nazar:

arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az..çok duygusalım bugün gözlerim dolu dolu..rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin evlat yokluğuda ayrı bi acı...

selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam :(( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
[/QUOTEcanım üzüldüm ama bence üzülecek birşey yok zaman zaman böyle çıkışlar inişler olur.hiç yoktan iyidir mesela bizde hiç yok ve m.tesedede bulunmadı biz bile umut ediyoruz tesede bulunan ve hamile olan her arkadaşımızla bizim evde bayram oluyor.canım normal olmasa bile tüp bebek yapma şansınız bizden kat kat fazla bence ne sen üzül nade eşin üzülsün inşAllahki en yakın zamanda normal yoldan hamile kalırsın kalmassanda üzülme en azından şansın var.:26:

toplam sperm 10 milyon

uzme tatli canini arkadasim inisler cikislar olur herzaman sen kalbini ferah tut...:nazar:

Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.

Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.

Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.
canım Allah seni ve bebişlerini korusun :nazar:darısı buradakilerin hepsine olsun:49:

canim benim allah bebislerine saglik sihhat versin arkadasim kendinize cok iyi bakin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

espoir canım allah bağışlasın bebeklerini...seninle durumumuz aynıydı hatta 8 nisanda eşlerimiz tese olacaktı..ama biz korktuk erteledik şubatta oldu eşim şükür bulundu yarın test günüm bakalım benimlemi bebeğim..
:nazar: dualarım sana ve PEMPE arkadaşımıza onunda test günüydü hamiş haberlerinizi bekliyorum Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın umduklarınıza nail etsin:nazar:
ÇİÇEKCİĞİNDE heyecanlı günleri başladı tedavisi su gibi aksın, Allah yardımcısı olsun ,güzel haberle gelsin inşAllah:16:

:nazar::nazar::nazar: masallah canim allahim esirgesin rabim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin bebesilerini

canimm insallah o guzel haberi yarin bizlere verirsin dualarim seninle

toplam sperm 10 milyon

canim uzme kendi rabbim buyuk her seyin bi vakti zamani var demek umudunu yitirme insallah spermler hareketlenirde hamile kalirsin

kızlar saolun destekleriniz için..dediğiniz gibi hayırlısı olsun..yok çok şükür iyim, her işte vardır bir hayır mutlaka..

Back
X