Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstığım nasılsın? desteğin için saol bu arada..aşağıya fazla takılma boşver :) gereksiz bişey en sağdaki oklardan minimize et, kurtul :))) öptüm seni..FACEBOOK falan ne oluyr kızlar, ya bır de rezıl olmayalım alahım korusun .bız mılletten saklarken cumle alem duymasın .ben bırsey anlamadım bu alttakı butonlar ne oyle ?anlayan allah rızası ıcın anlatsın sunu ya?
SLM TEKRAR SERZEL hosgeldın canım sana sordm ama gormedın sanırım emre beydekı tedavınızde sperm bulunmusmudyu?sızın genetık mıydı canım?ınsaaalh guzellıkler hepımızın olsun
melısela cancan hay allah razı olsun kız korkumdan begenıp paylasırım fılan dıye kurcalamayrdm kurtuldum.ben begenmedım yaaa bunu......sende saol tatlı dıllı arkadasım.serzel tatlım benım esımde 47 xxy genetık hastalık.benımde olumsuz bır tup deneyımım oldu 5 ay oncesınde.sızınkı de mı aynı hastalık?rabbım bır dahakınde yuzumuzu guldrsun ınsaalah
MELISELA cancan hay allah razı olsun kız korkumdan BEGENIP PAYLASIRIM FILAN DIYE kurcalamayrdm kurtuldum.ben begenmedım yaaa bunu......SENDE SAOL tatlı dıllı arkadasım.SERZEL TATLIM benım esımde 47 xxy genetık hastalık.benımde olumsuz bır tup deneyımım oldu 5 ay oncesınde.sızınkı de mı aynı hastalık?rabbım bır dahakınde yuzumuzu guldrsun ınsaalah
melısela cancan hay allah razı olsun kız korkumdan begenıp paylasırım fılan dıye kurcalamayrdm kurtuldum.ben begenmedım yaaa bunu......sende saol tatlı dıllı arkadasım.serzel tatlım benım esımde 47 xxy genetık hastalık.benımde olumsuz bır tup deneyımım oldu 5 ay oncesınde.sızınkı de mı aynı hastalık?rabbım bır dahakınde yuzumuzu guldrsun ınsaalah
jklm, tedavimizin olumsuz olduğunu öğrenince hastaneden şok bir şekilde ayrıldık ve yaptırdığımız hiçbir tahlilin bir nüshasını da almadan çıkıp gittik. Benim eşimin azo nedeni genetik ama tam olarak isminin ne olduğunu bu hafta tahlil sonuçlarımızı emre beyden alacağım. O zaman yazarım. Ama tedavisi olmayan azosperm bunu biliyorum. Ben uzun bir süre denemeyi düşünmüyorum. çünkü doktorlar çok olumsuz konuştular. Uzun bir süre olumsuz bir şey daha duymak istemiyorum.
canlarim kader arkadaslarim dualarinizi eksik etmeyin
sizlere sonuc ne olursa olsun heber vermeye calisacam internet bula bilirsem
allaha emanet olun rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canım ne olur üzülme allah büyük bizde yaşadık bu olayları tam 6 senedir doktora artık gitmiyoruz.onlar için pek önemli değil senin ne yaşadığın. Bizde çok üzüldük ama yıkılmak yok tek bilek tek yürek olucaz umuyorumki bununda üstesinden gelicez allah büyük
SERZEL canım allah buyuktur,cıkmadık candan umıt kesılmez.sankı bıze soylenenler sızede soylenmıs.sen ısmını ogrenınce yaz.bana da paranız coksa deneyın sperm bulunması zor,bulunsa da genetık hastalıktan dolayı tutması yuzdelıklerle olculur bır degerde... denıldı.bız de denedık ancak tutmadı.dr genetık ten dolayı embrıyo tutunamadı dedı. VCK aynen canım bırı cok ufak fındık buyuklugu yanı ultrasondan bılıyorum.bızım buyuk olandan degıl de kucuk olandan bulundu sperm
inşallah canım ama tekrar tedaviye gitmeden önce kurban kes HZ.İBRAHİM sana yoldaş olsun seninde ishak ve ismail lerin olsun inşallahVCK canım hangı bolge bılmıyorum ama bızımkı baslı basına her bolgede rastlanan bır genetık hastalık yanı agır olanındanmısız.rabbım buyuk bıze de bır kapı acar ınsaalah.
inşallah canım ama tekrar tedaviye gitmeden önce kurban kes HZ.İBRAHİM sana yoldaş olsun seninde ishak ve ismail lerin olsun inşallahVCK canım hangı bolge bılmıyorum ama bızımkı baslı basına her bolgede rastlanan bır genetık hastalık yanı agır olanındanmısız.rabbım buyuk bıze de bır kapı acar ınsaalah.
Merhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.
Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.
Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
Allah tamamına erdirsin Allah bizede o sevinci yaşatsın inşallah..
Çok üzüldüm canım senin yılmaman mücadeleye devam demen ne güzelböyle bi sonuç çıkarsa ben uzun bi süre kendime gelemem sanırım bizimde mart ayında denememiz kısmetse..
bu sorunla yeni tanıştık. başına gelmeyince anlanamayacaklardan bir dert. daha yolun başındayız doktor yada hastane tavsiyeniz olursa sevinirim.