elle mayenede sol testisinin bi kısmı yukarda sağ testisi normal. tekarar bir indirme ameliyatı demedi dr. direk mikro tese dedi. ben 28 eşim 34 yaşında.hormonları normal çıktı ama sperm testinde hiç sperm yok.
3 ay kadar birşey deniyeceğiz allahım inş. yarar ve burdan sizlere de söylerim.
olmazsa dr kapılarında umut arıyacağız....
buaradadr. bizim gibi hastalarda mikro tese yöntemiyle %50 sperm bulunabılıcegını soyledı. bulunmayadailirmiş.
allahım herkesin gönlüne göre nasip etsin. allah sabırlar versin hepimize.
buaradadr. bizim gibi hastalarda mikro tese yöntemiyle %50 sperm bulunabılıcegını soyledı. bulunmayadailirmiş.
dönme senin babandır deyip elbette giderdim başka doktorlara
dualarımız sizlerle kanayanyara. elle muayenede testislere ulaşılıyor mu? hemen tekrar indirme ameliyatı olsun eşin. yaşınız kaç acaba? hormonlarınız normalse sperm üretimi olduğu anlamına gelir ama ısıdan etkilenerek çıkış olacak sayıda üretilemiyordur. indirme bi daha yapılırsa normale dönebilir. tabi kanalların ameliyat sırasında hasarlanması da söz konusu. yukardaysa mikrotese de zor olur. mutlaka önce indirtin canım.
elle mayenede sol testisinin bi kısmı yukarda sağ testisi normal. tekarar bir indirme ameliyatı demedi dr. direk mikro tese dedi. ben 28 eşim 34 yaşında.hormonları normal çıktı ama sperm testinde hiç sperm yok.
Korkma selva. bu ağrılar gebelik başlangıçlarında normal. hem ilaçlardan hem de rahimin yeni duruma adapte olma çabalarından. lekelenme herkeste olmayabilir. o bir gösterge kesinlikle değil. önümüzdeki haftaortasında coşturacaksın bizi öyle hissediyorum.
İMSİ de milyonlarca değil 6000 kez büyütülüyor. normalde en fazla 400