Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah kolaylıklar versin teacher'ım (bu arada meslektasız) ne zaman baslıyosunuz hayırlısıyla? nerede yaptıracaksınız? insallah güzel haberlerini okuruz buradan canım :))

Amin amin..bu ay kısmetse izmir kent hospitala gidiyoruz

çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuz:66::46::74:ikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...

selva çok güzel bi haber bu, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına al..Rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu..

SELVAM amın canım amın...GOFRETTO ,MESLEKI TEACHAER,EBRARIUM rabbım yardımcınız olsun melerklerınız ınsaalah kucagına alacagınız gunlerı de gorursunuz meslktaslarım benım.yaaaa ne cok ogretmen varmıs bu hastalıkla ugrasan. aynen bızımde ogrt odasındakı muhabbet heb cocuk ustelık de hebsınızı 2 ser cocukları var ve hebsı yenı dogum yabtılar sureklı aynı konuuuuu rabbım bana da nasıp etsın ınsaalah HARZEM BANA adres yollcakatın bacım bır grddn cıktın nasılsın gel konusalım bıraz

Canım inşallah rabbim sanada nasip etsin o odaya girince seninde hakkında konuşacak bi yavrun olsun inşallah...insanların bebişleri hakkındaa konuşması senin onların ağzının içine bakman ne acıdır bilirim..heleki ben anasınıfı öğrt. akşam oldumu ebeveynler almaya geliyo çocukların koşturupta ebeveylerine bi sarılışı var gömeniz lazım içim sızlıyor inşallah birgün bende okula yavrumla gidicem :(

Canım inşallah rabbim sanada nasip etsin o odaya girince seninde hakkında konuşacak bi yavrun olsun inşallah...insanların bebişleri hakkındaa konuşması senin onların ağzının içine bakman ne acıdır bilirim..heleki ben anasınıfı öğrt. akşam oldumu ebeveynler almaya geliyo çocukların koşturupta ebeveylerine bi sarılışı var gömeniz lazım içim sızlıyor inşallah birgün bende okula yavrumla gidicem :(

inşallah canımm ogünlerde gelir yakında sizin meslek çok kutsal en azından çocuklarla gün geçiriyorsunuz ben muhasebeciyim çeşit çeşit insanlarla uğraşıyom bazen moralim bozuk olduğunda belli etmemeye çalıştıkça daha zor duruma düşüyorum çok zor hayat

kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız

çiçek canım çok merak ettim seni işten gelir gelmez bilgisayarı açtım ama yoksun hadi gelde bize bol bol sperm bulundu de noooooluuuuurrrr

çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuz:66::46::74:ikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...

:71:canım değerinin katlanmasına çok sevindim Rabbim kuçağına sağ sağlim almak nasip etsin.ikiz olabilir diyorsun hayırlısı olsun canım sağ sağlım olsunlarda sevincinde ikiye katlansın.Allah nazarlardan korusun.:nazar::nazar::nazar:kendine dikkat et o beden yalnız senin değil artıl....:emir_bebek::emir_bebek::49:

:31:ÇİÇEK canım nerelerdesin....Allahıma yalvarıyorum sendende güzel haber gelsin diye ....gelde arkadaşlar eşimde bol bol sperm çıktı de .ve burası bayram yerine dönsün....:26::26::26:

Amin amin..bu ay kısmetse izmir kent hospitala gidiyoruz

selva çok güzel bi haber bu, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına al..Rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu..
canım sizde bu ay tedaviye başlıyormuşsunuz hayırlı olsun sonu mutlu olsun.Rabbim anneliği hepimize yaşatsın.ben kent hastanesine çok kez gittim ama bebek için hiç gitmedim.orada dr.İsrael aruh var ondamı tedaviye başlıycaksınız yoksa oradaki bir üroloğa tese amel. içinmi gidiyorsunuz.:68:

canım tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.Sol testisten amaeliyat olamuş sağda bir şey yok.Fakat sol tarafıda garip tutturmuşlar dedi emre bey.sanırım yukaru çıkmasın diye ...bende anlamadım...her ikiside yerinde..Sizin tek taraflı mı idi.Yoksa her ikisinden de mi ameliyat olmuş

valla ne diyim ki...
bizim böyle bir ameliyattan haberimiz yoktu aslında. eevt 1.5 yasında bır amelyat ollmus ama bu testıslerı su topladı dıye yapılan bır amleyatmıs gıbı soyledı annesı bıze oda ole bılıyor. ürologa gittiğimizde ıkı taraftakı kucuk dıkıs ızlerınden dr. bu hidrosel ameliyatı değil inmemiş testis ameltaı dedi eşime. sağ testis yerinde ama sol testis hala biraz yukardaymış bu ameliyattan sonra da..iki tarafada yapmıslar amelıyatı.
allahım yardım etsin.

Ameliyat öncesi test sonuçları;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli spermler %0

Ameliyat sonrası test sonuçları;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli spermler %54

Yani arkadaşlar ameliyattan sonra sonuçlar çok değişti. Çalışmalar devam ediyor ama hala bekliyoruz.Bu ay yine çok umutlanmayım diyorum ama elimizde değil dimi
Ayrıca çok cahilmişim internette geze geze neler öğrendim.
Mesela her ay yalnızca 1 yumurta çatlıyor ve ancak 20 saat dayanıyormuş.Sperm ise 24 saat dayanabiliyormuş.Yani gebe kalmak için yumurta çatladıktan sonra 20 saate kadar ilişki olmalıymış.
Yumurta çatlama günü büyük ihtimalle adetinizin başladığı günü 1. gün olarak saydığımızda 14. gün müş. Tabi +-3 gün değişebilir kişiden kişiye.Bu günü iyi tespit etmek lazım bunun için eczaneden çatlama günü testi almayı düşünüyorum.
Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanlarda hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Amin.[/QUOm

merhaba ,gözün aydin diyelim !!! degerler felaket degismis!!
sen normal yoldan hamis kalirsin ozaman !!!
insallah tez vakitte hamile haberini aliriz arkadasim!!!!:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49:yakındır....:91:

canım allahım hayırlısını nasip etsin
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız

canım benim dualarım seninle inşallah bol bol sperm ulunmuştur canım hadi gelll artık

canlarım ben hasta oldummmmm bademciklerim şişti çok halsizim başımı kaldıracak halim yokkk inşallah çabuk geçer..hayırlı cumalar..:58:

canlarım ben hasta oldummmmm bademciklerim şişti çok halsizim başımı kaldıracak halim yokkk inşallah çabuk geçer..hayırlı cumalar..:58:

çok geçmiş olsun canım inşAllah cabucak atlatırsın.benimde yirmi günden beri nezleden gripe griptende franjite döndü ne bizim hastalıkmış bu buyıl gidip gidip geliyor.nolur canım sen dikkat et önlemini al şimdiden istirat et.bol bol meyva ye birde sıcak birşeyler iç.

hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....

selvacım gözün aydın inşallah allah sona kadar gitmeyi nasip etsin....azoyu bir arkadaşımız daha yendi süper.........:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....

korkma arkadaşım bizim yaşlarımızda göğüste ciddi bir şey olmuyor....bende 20 yaşındayken sol göğsümde nohut kadar semsert kitle aldırdım ameliyatla temiz geldi sonuç....doktor kadınlarda sık görülür ama bu yaşlarda ciddi bişi olmaz demişti zaten..içini ferah tut biyopsiyide mutlaka yaptır.....

kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................

korkma arkadaşım bizim yaşlarımızda göğüste ciddi bir şey olmuyor....bende 20 yaşındayken sol göğsümde nohut kadar semsert kitle aldırdım ameliyatla temiz geldi sonuç....doktor kadınlarda sık görülür ama bu yaşlarda ciddi bişi olmaz demişti zaten..içini ferah tut biyopsiyide mutlaka yaptır.....

canım sağol bugün tahlil sonuçlarımla beraber biyopsi için gün alıcaz inşallah dediğin gibi iyi çıkar, bana da ameliyat dediler ama devlet hastnesi önce biyopsi yapalım dedi. Allahım şu cumalar yüzü hürmetine inşallah iyi sonuçlarla dönerim.

Sana da bol bol dua ediyorum canım allah inşallahtezvakittebebişini kucağına almayı nasip etsin. Senin kaynın da rahatsızdıallah ona da acil şifa versin. Bu seferyüzünüz gülsün canım dualarımdasın.....

inşallah canımm ogünlerde gelir yakında sizin meslek çok kutsal en azından çocuklarla gün geçiriyorsunuz ben muhasebeciyim çeşit çeşit insanlarla uğraşıyom bazen moralim bozuk olduğunda belli etmemeye çalıştıkça daha zor duruma düşüyorum çok zor hayat

evet canım malesef çok zor..

:31:ÇİÇEK canım nerelerdesin....Allahıma yalvarıyorum sendende güzel haber gelsin diye ....gelde arkadaşlar eşimde bol bol sperm çıktı de .ve burası bayram yerine dönsün....:26::26::26:

ne kadar güzl içten dua etmişssin.Rabbim mubarek günde dualarını geri çevirmesin inşallah..inşallah bizim içinde böyle içten dua eden arkadaşlarımız vardır ne mutlu çiçeğe :69:

canım sizde bu ay tedaviye başlıyormuşsunuz hayırlı olsun sonu mutlu olsun.Rabbim anneliği hepimize yaşatsın.ben kent hastanesine çok kez gittim ama bebek için hiç gitmedim.orada dr.İsrael aruh var ondamı tedaviye başlıycaksınız yoksa oradaki bir üroloğa tese amel. içinmi gidiyorsunuz.:68:

Amiiinnnn cümlemizin inşallah ..yok zcum biz zaten ocak ayından beri israel beye gdiyoruz geçen ay başlıycaktık ama israel bey 1 ay daha bekliyin dedi bakalım kısmetse öbür hafta adet günüm çok heyecanlıyım :18:

Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar biyopsi içini ferah tut arkadaşın dediği gibi bizim yaşlarda sanmıyorum cidii bişi çıksın mazallah o kötü hastalığın yaş ortalaması daha yüksek..

kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................

Allah sonunu getirsin inşallah gözyaşların mutluluk yaşlarına dönüşsün

Back
X