Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşaallah canım ya inşallah seviniriz bizlerde...
şu ankara gideceğimiz gün yaklaştıkça hayallerle yatıyoruz heralde rüyalar görüyoruz. inşallah rüyalarımız çıkar sadece rüyalarımızda sevinmeyiz.

inş tatlım ya... benim bu hafta sonum düğünlerle geçeceği için çabuk geçecek...
sonrasında da inş hayırlısıyla gider döneriz...
bugün saçımı boyayacağım hazırlık yapmam lazım şimdi hiç canım istemiyor kalkmıyorum yerimden :1:
herşey akşama kaldı inş tamamlarım herşeyi...

inş tatlım ya... benim bu hafta sonum düğünlerle geçeceği için çabuk geçecek...
sonrasında da inş hayırlısıyla gider döneriz...
bugün saçımı boyayacağım hazırlık yapmam lazım şimdi hiç canım istemiyor kalkmıyorum yerimden :1:
herşey akşama kaldı inş tamamlarım herşeyi...

hafta başı gelse zaten sonu çabuk geliyor canım. düğünlerdede yorulursun tabi sonra dinlenirken zman çabuk geçer :1:
kendin mi boyayacaksın saçını canım.

hafta başı gelse zaten sonu çabuk geliyor canım. düğünlerdede yorulursun tabi sonra dinlenirken zman çabuk geçer :1:
kendin mi boyayacaksın saçını canım.

evet canım kendim boyuyorum ben hep...
kızıl benim saçlarım 1,5-2 ayda bir boyuyorum allahtan boyam çabuk akmıyor...

sen bizi beğenmiyormusunnnn yoksa :43::43::43::43:
beğenmem mi canım ayıp ettin şimdi.....

bahar sen hangi marka alıyosun kızıllarv çabuk akıyor ya o yüzden sordum.benimki şu an süper akmasa şahane olcak ama bikaç hafta sonra akacak sanki.ozaman da bişeye benzemez.

bende annemin filan saçını boyarımda kendi saçıma zaten boya hiç yapmadım. bi ara yapmak istedim ama zaten saçlarım çok güçsüz bide boyarsam iyice güçsüzleşecek :59:

beğenmem mi canım ayıp ettin şimdi.....

bahar sen hangi marka alıyosun kızıllarv çabuk akıyor ya o yüzden sordum.benimki şu an süper akmasa şahane olcak ama bikaç hafta sonra akacak sanki.ozaman da bişeye benzemez.

canım ben loreal kullanıyorum çok memnunum...
normalde kızıl kullananlar 1- hafta sonra akar derler ama ben 1,5-2 ay da bir boyuyorum...
kızıl da bana çok yakışıyor hani :1: kocişte çevremdekilerde bunu herzaman onaylıyor :21:

bende annemin filan saçını boyarımda kendi saçıma zaten boya hiç yapmadım. bi ara yapmak istedim ama zaten saçlarım çok güçsüz bide boyarsam iyice güçsüzleşecek :59:

benim saçlarımda çok ince tellidir...
kuaförüm diyor ki "senin saçlar boyadan hiç etkilenmemiş daha çok boyada sertleşsin" :1:
ince telli saçlar çabuk bozuluyor ya onun için öyle diyor...
kimine de dediğin gibi çok zararı oluyor...
ama senin saçlarının rengi çok güzel bebekim boyaya ihtiyacın yok :70:

tamam o zaman ağlamıyım :9::9:
baharcım burası öyle soğuduki anlatamam eskişehir ayazını duymuşundur belki. birden kış geldi burda sanki. şuan donuyorum resmen.

kuzum duydum oranın ayazını ama inanki burasıda öyle...
dün öğleden sabaha kadar yağmur yağdı...
bugün de ara ara yağdı çok soğuk hava hiç sevmiyorum soğuğu :19:
ilkbahar ve yazı seviyorum :16:

canım ben loreal kullanıyorum çok memnunum...
normalde kızıl kullananlar 1- hafta sonra abekar derler ama ben 1,5-2 ay da bir boyuyorum...
kızıl da bana çok yakışıyor hani :1: kocişte çevremdekilerde bunu herzaman onaylıyor :21:

ben de loreal köpük boya aldım en son ama onca kanserojen aklıma geliyor ve vicdan azabı çekiyorum..kızılı ben de severim ama tutturmak zor:( ve akıyor hemen..ne kızılı seninki canım

benim saçlarımda çok ince tellidir...
kuaförüm diyor ki "senin saçlar boyadan hiç etkilenmemiş daha çok boyada sertleşsin" :1:
ince telli saçlar çabuk bozuluyor ya onun için öyle diyor...
kimine de dediğin gibi çok zararı oluyor...
ama senin saçlarının rengi çok güzel bebekim boyaya ihtiyacın yok :70:

arada değişiklik gerekiyor canım ya dğeiştireyim diyorum da cesaretimi toplayamıyorum :1:
cesaretimi toplayıp saçımı kestirdim bir daha toplarsam boyatırım artık :1:

ben de loreal köpük boya aldım en son ama onca kanserojen aklıma geliyor ve vicdan azabı çekiyorum..kızılı ben de severim ama tutturmak zor:( ve akıyor hemen..ne kızılı seninki canım

dediğin doğru canım kızılı tutturmak çok zor...
ben 2,5 senedir kızıl kullanıyorum artık iyice oturdu renk...
yoğun kızıl benim boya...
çok seviyorum ama renk tonunu çok hoş bi kızıl :16:
ahh canım kanserojenleri düşününce tereddüt ediyorsun ama vazgeçemiyorum napıyım :1:

Back
X