Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu düşüncene katılmıyorum..Hiçbirimiz evlenirken eşlerimizin azospermi olduğunu bilerek evlenmedik..Kaldı ki, eşlerimiz de bu sıkıntılı süreçlerini bizlerle evlenmeden önce bilemeyeceklerdi. Onların bu sıkıntılı süreci etrafına söyleyememenin ne gibi sıkınıtlar getirebileceğini hiç düşünüyor musunuz.."Çocuğunuz neden olmuyor " dediklerinde ne dediklerini..?Sonuçta, onlar hiç çocuk sahibi olamayackalar..Ama bizler onlara çocuk olma şansını tattırabileceğiz düşüncesiyle bu konuyu tartışmak istedim..Olay bekarken gidip sperm donasyonu yaptırmak değil yani....

pekii dediğin gibi olsun..ya arkadaşım eşin ve sen sadece kendinizi kandırıyorsunuz kusuruma bakma, elbette günümüzde donasyon yaptıran bir çok kişi var, Allah'tan başka kimse bişey yapamaz bu duruma, eşin de bu durumu kabul ediyorsa ne ala..asıl onun demesi ve aklına böyle şeyleri sokmamanı söylemesi lazım..Allah yardımcınız olsun, Rabbim kimseyi şaşırtmasın..Sizede hayırlısı ise evlat versin canım..

canlarım ben geldim...haftasonu seviye tespit sınavımız varmış dersanede şimdi msj göndermişler:19:ona çalışıcam iki gün:9:artık iki günden ne olur bilmem ama bari kötü sınıfa düşmesem:18::18::18::18:
şaka maka başlıyoruz Allahım utandırmasın..ara ara girerim inşallah zaman buldukça..sizi çok severeeeeeeeemmmmmm....öpüldünüz şekerler ben kaçtım:54:

canlarım ben geldim...haftasonu seviye tespit sınavımız varmış dersanede şimdi msj göndermişler:19:ona çalışıcam iki gün:9:artık iki günden ne olur bilmem ama bari kötü sınıfa düşmesem:18::18::18::18:
şaka maka başlıyoruz Allahım utandırmasın..ara ara girerim inşallah zaman buldukça..sizi çok severeeeeeeeemmmmmm....öpüldünüz şekerler ben kaçtım:54:

başarılar canımcım. sen halledersin allah utandırmasın inşallah. en çalışkan öğrenci ol çalışkanların sınıfına girersin inaşalhhhhh :54:bende senii çoook seviyorummmm

canım Allah kolaylık versin özletme kendini sen de öpüldün şekercik :54::54::54::54:

cnm allah zihin açıklığı versin :54:

kızlar bu arı sütü bal polen karışımını nereden temin ettiniz ben internet üzerinden sipariş vericem de... her site de farklı marka farklı fiyat var. ,ibrahim saraç oğlunun kendi yaptığı karışımı var bal polen arı sütü 65 tl sanırım onu mu alsam karar veremedim

cnm arı sütü bal ginseng organik olarak satılıyor 125 gr 11 liraya carrefourda önemli olan organik damgası olmalı

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar... cumanız mübarek olsun...
ben bu gece çok ağladım çok üzüldüm paylaşacak kimsem yok ki sizlerden başka... dün görümcem aradı çağırdı gel bişeyler yaptık arkadaşlar var yiyelim diye. gittim ben de. tabi çok dengesiz eşi de vardı. kısır falan yapmışlaar çayn yanına. en son kalkarken toparlıyorduk masayı kısırı xxxxx e gönderin yer dedi eşim için yani . yanımdaki kadında aa eşin yerse al götür canım dedi yoo öyle sevmez ki pek dedim. sevgili görümceciğim de anlamadın mı diyor bana...
sonra tabi ben hımmm anladım dedim. Ne yani espiri mi bu.... bu mudur insanların espiri anlayışı.... eve geldim hep ağladım.

ben halimden anlar diye bir tek görümcemle paylaşmıştım kimse bilmiyor ablasıdır o bilsin belki bize faydası olur diye düşündüm ama onun boş boğazlı kocasını hesaba katmamıştım.... nefret ediyorum pervazsızca konuşan insanlardan....
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama anlatıp rahatlamak istiyorum

cnm eşin çok şansız böyle bir ailesi olduğu için ama bir o kadar da şanslı senin gibi özel bir eşe sahip sen yüreğini ferah tut inşallah rabbim gönlünün muradını verir

Çok geçmiş olsun canım.Bence bunu ertelemeyin.Neyin ne zaman olcağı belli olmaz.Üstüe düşün.Ben 5.5 yıllık evliyim.Niye daha önce düşmedim diye pişmanım.Çok çok korkulcak bir durumun yok Allahın izniyle.Hiç sperm olmayan bir erkekten bile sperm elde edebiliyorlar.Zaten milyonlarca spermden bir tanesi yumurtayı döllüyor.Bence en baştan güzel bir tüp merkezi seçin ve vakit kaybetmeden elinizden geleni moralinizi hiç bozmadan yapın.

benimde bir arkadaşım aynı durumda macun önerisi olan varmı arkadaşlar yaa ben burda okudum ankarada bir hekim varmış bitkisel macun yapıyormuş sonra yazan kişiyi bulamadım kayboldu gitti bana yardımcı olursanız sevinirim

benimde arkadaşım aynı durumda net kullanamadığı için ben onun adına araştırıyorum derdine deman olmak istiyorum eşinde sperm sayısı düşük olduğundan dolayı hamile kalamıyor yardımcı olurmusunuz bu konuda

Bu düşüncene katılmıyorum..Hiçbirimiz evlenirken eşlerimizin azospermi olduğunu bilerek evlenmedik..Kaldı ki, eşlerimiz de bu sıkıntılı süreçlerini bizlerle evlenmeden önce bilemeyeceklerdi. Onların bu sıkıntılı süreci etrafına söyleyememenin ne gibi sıkınıtlar getirebileceğini hiç düşünüyor musunuz.."Çocuğunuz neden olmuyor " dediklerinde ne dediklerini..?Sonuçta, onlar hiç çocuk sahibi olamayackalar..Ama bizler onlara çocuk olma şansını tattırabileceğiz düşüncesiyle bu konuyu tartışmak istedim..Olay bekarken gidip sperm donasyonu yaptırmak değil yani....[/QUOTE

BİR KONUDA HAKLI OLABILIRSIN ARKADASIM BIZLER EVLENIRKEN ESLERIMIZIN COCUGU OLMIYACAGINI BILMIYORDUK AMA EVLENIRKEN ESLERIMIZI SEVDIGIMIZ ICIN EVLENDIK. İLK ÖNCE SUNU KENDIMIZE SORMAMIZ GEREK EVLENMEDEN ÖNCE ÖGRENSEYDIK ESLERIMIZLE HAYATLARIMIZI BIRLESTIRIRMIYDIK İLK CEVABI NEDENIYLE BIRLIKTE BEN VEREYIM DÜRÜT OLUN AMA...

EVET ESIMLE YINEDE EVLENIRDIM ESIMI COK SEVIYORUM VE BUNU ONUN HASTALIGI VE ONUN YUZUNDEN COCUGUMUZ OLMUYOR DIYE GÖRMUYORUM ESIM BENIMLE BIRLIKTE AMELIYAT OLDU EZIYETLERI CEKTI CABA SARFETTI SADECE IKIMIZ ICIN SADECE EVLAT HASRETIMIZ ICIN BU EZIYETLERE KATLANDIMI KATLANDI CABA SARFETTIMI SARFETTI HER ZORLUGA GOUS GERDI YAPMASI GEREKINI YAPTI BUNUN ICIN COK SANSLIYIM VE MINLET BORCLUYUM SEVGIM SONSUZ ONA KARSI

GELELIM COCUGU OLMUYOR KONUSUNA BIR COK KEZ MARUZ KALDIM HEMDE KAYNAN TARAFINDAN KISIR DENDI COCUGU OLMUYOR DENDI . HEMDE SORUNUN KIMDE OLDUGUNU BILE BILE YINEDE BUNLAR BENI KIRSADA ESIMIN BENIM ARKADA DURMASI BANA GOUS GERMESI YETTI TABIKI ESIMIN BAZI DAVRANISLARIDA BENI ÜZDÜ AMA ELDEN GELICEK BIRSEY YOK ANNESI ASLINDA SÖYLE BİR................ NEYSE YINEDE ESIME SAYGIMDAN MESAFELI GORUŞMELERIM DEVAM ESIYOR. BANA SORANLARA IKIMIZDE SORUN DIYORUM CÜNKÜ KENDİ AİLEM TARAFINDAN ESIME SORU SORULMASINI ISTEMIYORUM BU KONULARA MARUZ KALMASINI ISTEMIYORUM... RAPORLARIN FOTOKOPISINI KAYNANAMA VERDIM AMA HALA KAFASINA GÖRE CAHIL INSANLAR....

GELELIM SPERM DONASYONU KONUSUNA

HUKUKİ YOLDAN YASAL DEGİL SAYET ESLER BOSANMA KARARI ALDI VE ES INKAR ETTI SUCLU DURUMUNDASINIZ ZINA. SAYET ES INKAR ETMEDI SUNU SORMAK GEREK KENDINIZE COCUGA NASIL SOYLIYCEKSIN SUAN HAYIR SOYLEMIYCEM DIYORSUNUZDUR AMA O COCUK SADECE SENIN ARKADASIM ESIN DEGIL ORTAK KARAR ALMAK ICIN ESIT OLMAK GEREKIR ESIT ALANDA SAVASMAK GEREKIR SPERM DONASYONU YAPTIRIRSAN EMIN OL ESIN NE KADAR KABUL EDERSE ETSIN HIC BIR ZAMN ESIT OLMIYCAKSIN VE ESIN HER ZAMN BIR TARAFI EKSIK KALICAK. BENDE COK DUSUNDUM ARASTIRDIM TELEFON TRAFIGIM COKDA BU OLAY UZERINE KAFA PATLATTIM SONRA KENDIMI KOYDUM ESIMIN YERINE ESIM BASKA KADINA TASIYICI OLARAK KULLANAYDI NE HISSEDERDIM (YIKILIRDIM) ESIM SPERM DONASYONU KABUL ETMISTIR AMA KENDI RIZASI OLARAK DEGIL BASARISIZ MIKRO TESA AMELIYATLARI VALIKASOR AMELIYATI TÜP BEBEK DENEMESI VE TUTMAMASI BU SURECDE UZULMEM YIKILMAM AGLAMAM VE TUTARSIZ DAVRANISLAR ETKILEDI VE BUNUN ICIN ESIME HAYIR DEDIM CUNKU BU DURUMDA BEN OLSAM ESIME TEKLIF ETSEM BANADA ESIMIN HAYIR DEMESI BEKLERDIM...

SUANKI DURUMUMUZ

EVET ARKADASLAR SUANKI DURUMUMUZ BEBEGIMIZI BEKLIYORUZ ASKLA SEVGIYLE ÖZLEMLE UMUTLA EVIMIZIN HER KÖSESINDE HISSEDIYORUZ BEN AİLEMI SANSLI BİR AİLE OLARAK GORUYORUM ESIMDEN YANA SANSLIYIM BASIMDAN EKSIK ETMESIN RABBIM. VE AKSAM HER YATTIGIMIZDA GÖZUMU KAPATTIGIMDA BEBEIGIMI GORUYORUM ESIM DAHA HEYCANLI DAHA UMUTLU DAHA MUTLU BEKLIYORUZ BEBEGIMIZIN OĞLUMUZUN VE KIZIMIZIN GELMESINI BEKLIYORUZ ESIT SARTLARDA ESIT ÖZLEMLE ESIT KORKULARLA BİZ EVLAT EDINMEK ICIN BASVURUMUZU YAPTIK CUNKU BUNDAN 10 AY ÖNCE SUAN SIRADAYIZ EMIN OLUN HAMILE GIBI BEKLIYORUM VE ESIM BABA GIBI BEKLIYOR HEYCANLI VE UMUTLU BENDE COK MUTLUYUM ODAMIZ OYUNCAKLARIMIZ KIYAFETLERIMIZ HERSEYIMIZ HAZIR BABAMIZ SAYESINDE BIZIM ISTEDIGIMIZ EVLAT BIZ AİLEMIZE CAN ISTIYORUZ VE CANIMIZDA YOLDA VE BIZ OGLUMUZU VE KIZIMIZI BEKLIYORUZ EMİRİMİZ VE DOGAMIZI BEKLIYORUZ....

HAYATTA GEC KALMAYIN ARKADASLAR ARKANIZA DONUP BAKTIGINIZDA YIKIMLARINIZ COK OLMASIN ESNIZE BAKTIGINIZ ZAMAN SADECE ASKINIZI GÖRUN GÖZLERINDE KALBINIZDE KIRIKLAR OLAMASIN YIPRATMAYIN BIRBIRINIZI YA BU HAYATI BÖYLE KABULLENIN 2 KISI OLARAK YADA SECIM YAPIN AİLE OLMAK ICIN AMA HERZAMN ESIT OLARAK KARAR VERIN ESIT OLARAK KARAR VERINKI SAVASMA GUCUNUZ YÜKSEK OLSUN UMUDUNUZ COK OLSUN.

SEVGİLERLE.....

Allah razı olsun baharokan arkadaşım güzel şeyler paylaşmışsın inşallah kızınız ve oğlunuza en yakın zamanda kavuşursunuz.

Günaydın canlarım :16: nasılsınız hayırlı haftasonlarımız olsun inşallah
Kızlar jklm arkadaşımız ortalarda yok yaa napıyo acaba inşallah herşey yolundadır ve istiyorumbebeğimi sen de gelmedin canım neler yaptınız Ankara'da gel de bi anlat bakalım meraktayız hepimiz.

baharokan arkadaşım canım benim. okadar güzel şeyler sözylemişsinki hislerimize tercüman oldun çoook teşekkür ederiz.
allah seni oğluna ve kızına kavuştursun inşallahh. bizlerede dua et arkadaşım.

Günaydın canlarım :16: nasılsınız hayırlı haftasonlarımız olsun inşallah
Kızlar jklm arkadaşımız ortalarda yok yaa napıyo acaba inşallah herşey yolundadır ve istiyorumbebeğimi sen de gelmedin canım neler yaptınız Ankara'da gel de bi anlat bakalım meraktayız hepimiz.

günaydın bitanem. nasılsın bugün :71::71::71:
valla istiyorumbebeğimden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum.

eseslim günaydın canım nasılsın tam çıkıyodum ki son kez bi bakayım diye sen gelmişsin bi meraba diyim dedim:71::71::71:

Back
X