Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iyiyim canımcım nolsun aynı işte yat kalk![]()
bende iyim canım ne olsun çok güzel rüya gördüm onun mutluluğu ile uyandım. :89: çok mutlu oldum. allah inşallah hayır etsin. kız bebeği doğurduğumu gördüm. rüya tabirlerine baktım iyiye işarettir diyor. hayır olsun inşallah.
hayır olsun rüyan canım inşallah insan uyanmak istemiyo böyle rüyalar görünce Allahım inşallah gerçek olur diyosun inşallah rüyalarda kalmaz bizim de hayırlı evlatlarımız olur inşallah...mutlu olmana sevindim bak dün sıkıntılıydın rüyayla da olsa Rabbim gönlüne ferahlık vermiş inşallah rüyan gerçek olur canım hayırlısıyla en kısa zamanda.
evt canım hiç uyanmak istemedim tekrar tekrar yattım kucağımda bebeğimi gördüm. çok şükür dedim rüyada bile bu duygu çok güzel bişeymiş. biliyormusun ben böyle hiç hissetmezdim. bu sefer çook fazla hissettim.
dün çok moralim bozuktu eşime bişey söylemedim tabi moralini bozmadım onun ama rüyada böyle şeyler görünce bende çok mutlu oldum.inşallah gerçeğinide göreceğiz allahın izniyle.
inşallah canım inşallah...iyi olmuş eşine söylememen yakındı galiba demi canım Ankaraya gitmeniz
salı günü gidicez canım bizde. çok az kaldı. şimdi söylersem çok stres yapacak en iyisi söylememek diye düşündüm. dr ne söyleyeceğide belli değil. inşallah güzel şeyler söylerde yüzümüz güler.
evet 2 gün bişey kalmış sen yine de baharın dediği gibi hemen tese derse doktor moralini bozma gibilerinden ya da ne bileyim sen daha iyi bilirsin eşini rahatlatmanın yollarını bulursun işte canım Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım stres yapmaya da hiç gerek yok canım güzel düşünün güzel olsun inşallah...canım siz hiç bitkisel falan kullanıyo musunuz
canım biz ilk zamnlar kullanıyorduk 1 ay filan kullanmışıkdır ama sonrasında eşimde biraz rahatsızlıklar çıktı. dr a gittik dr kullandığınız şeyleri bırakın dedi. kaan hocayada söyledik durumu oda sadece testojeli kullanın o zman dedi. bizde sadece testojeli kullandık hormonlarımızı normal seviyeye getirdik. ballı karışımlar filan kullanmıştık. sanırım ondan oldu eşimin şeker hastalığının başlangıcı çıktı oyüzden bizde bıraktık. şuan sadece kabak çekirdeği fındık badem filan yerse işte onları yiyor ama düzenli değil bigün yerse 2 gün yemiyor mesela.
tabiki tese derse bile hemen olmayı düşünmüyoruz zaten diğerinin üzerinden 6 ay geçmedi bile nisan ayında olmuştuk. onun psikolojisini atamadık üzerimizden daha. birazda beklemek ilaç filan bişeyler kullanıp olursa bişeyler onları kullanmak istediğimizi söyleceğiz kaan hocaya. bakalım ne dyecek.
günaydın kızlarr nasılsınız? eseslim canım üzme kendini az kalmış sizin randevuya bende randevu aldım eşime ama 1kasım en erken ozaman varmış beklicez artık. birde çevremdeki insanlar azospermi olanlar bence boşuna tedaviyle uğraşıyorlar tedavisi çok zor bir an önce mikro tese tüp bebek diyorlar. boşun azaman kaybediyorsunuz hemde maddi olarak boşuna diyorlar benimde kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum.
hiç de boşuna değil canım o söyleyenlere göre öyle hemen bıçak altına yatmak doğru değil bence hiç tedavi uygulamadan...benim eşim de ilk öğrendi ondan sonra da özele gitti özelde de yaptırdı tahlil dr. hemen kesecek hemen tarih verdi kesmeye bi dur bakalım neden olduğunu bi araştıralım de biz kabul etmedik tabi Allaha şükür biz kullandığımız bitkisellerden sonra(1 ay da kaan hocadan kullandığımız ilaçlarla)eşimin yaptırdığı test sonucunda 1-2 canlı spermi gördük.
merhaba arkadaşlar,
eseslim rüyan inşallah hayırlara vesile olur. salı günü güzel haberler alırsınız inşallah. sizin olumlu duyacaklarınız bizede umut olur arkadaşım. istiyorum bebeğimi halen yok...çok merak ediyorum,onlarada ne dediğini.
demek ki eşin ballı karışımlardan değil de daha başka türlü şeylerden yicek,yemesi lazım yani ne diyim canım Rabbim tez zamanda derdinizin dermanını versin inşallah ama danışın canım biyerlere şeker başlangıcı var ona göre bir kür hazırlanabilir ne bileyim işte vardır bunun da bir çaresi.
hiç de boşuna değil canım o söyleyenlere göre öyle hemen bıçak altına yatmak doğru değil bence hiç tedavi uygulamadan...benim eşim de ilk öğrendi ondan sonra da özele gitti özelde de yaptırdı tahlil dr. hemen kesecek hemen tarih verdi kesmeye bi dur bakalım neden olduğunu bi araştıralım de biz kabul etmedik tabi Allaha şükür biz kullandığımız bitkisellerden sonra(1 ay da kaan hocadan kullandığımız ilaçlarla)eşimin yaptırdığı test sonucunda 1-2 canlı spermi gördük.
evt canım ballı bişeyler yemiyecek daha sonra tekrar gidip ölçtürmedik şekerini aslında belki bişey yoktur artık. bir ölümün çaresi yok rabbim herşeyin dermanını veriyor.
günaydın kızlarr nasılsınız? eseslim canım üzme kendini az kalmış sizin randevuya bende randevu aldım eşime ama 1kasım en erken ozaman varmış beklicez artık. birde çevremdeki insanlar azospermi olanlar bence boşuna tedaviyle uğraşıyorlar tedavisi çok zor bir an önce mikro tese tüp bebek diyorlar. boşun azaman kaybediyorsunuz hemde maddi olarak boşuna diyorlar benimde kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum.
merhaba tatlım öncelikle geçmiş olsun canım eşine çok dikkat et bende azonun peşine düştüm eşimde damar tıkanıklığı çıkmıştı.Allah korusun bacağını kesecektiler.şeker hastalığı çok kötü iyileşmeyen yaralar cinsel iktidarsızlık.vs.bir sürü sıkıntı yanında geliyor.o yüzden lütfen tedavinizi görün hastalık ilerlemesin