Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar bu arada size bişey sorucam...
eşim yarın hormon testlerini yaptıracak...
bu testleri sabah 9-10 arası yaptırmak daha iyiymiş onu duydum...
peki aç karnına yada tok karnına diye bişey var mı yoksa farketmez mi :44:
bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak cumada ankara yolcusuyuz hadi hayırlısı...

ben de burda okudum bu sabah hormon testi doğru çıkar diye..bize dr söylemedi valla:/

canlar bu arada size bişey sorucam...
Eşim yarın hormon testlerini yaptıracak...
Bu testleri sabah 9-10 arası yaptırmak daha iyiymiş onu duydum...
Peki aç karnına yada tok karnına diye bişey var mı yoksa farketmez mi :44:
Bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak cumada ankara yolcusuyuz hadi hayırlısı...

evet canım bende duymuştum ama benim eşime saat öğlen 2 de yaptılar bende çok şaşırmıştım.en doğru değerler 9 -10 saatlerinde çıkıyormuş. Aç karnına olması gerekmiyor .ama sen neyi doğru biliyorsan onu yap biz araştıra araştıra doktor olucaz onlar bunun farkında değiller.el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış senin değerlerin onların umurunda bile değil inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla mutlu güzel haberlerini bekliyoruz

Prolaktin için açlık gerekiyor..
saat açısındna ise testesteron için önemli sabah saatlerinde daha doğru ve üst seviyede salgılanıyormuş.
fsh ve lh için farketmiyor.

evet canım bende duymuştum ama benim eşime saat öğlen 2 de yaptılar bende çok şaşırmıştım.en doğru değerler 9 -10 saatlerinde çıkıyormuş. Aç karnına olması gerekmiyor .ama sen neyi doğru biliyorsan onu yap biz araştıra araştıra doktor olucaz onlar bunun farkında değiller.el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış senin değerlerin onların umurunda bile değil inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla mutlu güzel haberlerini bekliyoruz

canım dediğin gibi araştıra araştıra dr olup çıkıcaz :1:
biz sabahtan yaptıracaz sonuçlar nasıl çıkıcaz görücez artık...
kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor tatlım kimsenin umrunda değil neler çektiğimiz...
onun için kendimiz çabalaöalıyız başkasından fayda yok bize...

Prolaktin için açlık gerekiyor..
saat açısındna ise testesteron için önemli sabah saatlerinde daha doğru ve üst seviyede salgılanıyormuş.
fsh ve lh için farketmiyor.

saol ekincim biz proloktine baktırmıycaz diğerlerini istedi kaan hoca...
yarın sabah gidip yaptıracak...

baharcım aç tok fark etmiyor sabah erken vermesi gerek vakit geçtikçe testesteron hormonu düşüyormuş ..

tamam canım teşekkürler yarın sabah gidicek işini ayarlamış sonuçlar aynı gün çıkar heralde...
bizim hep gittiğimiz bi özel hastane var oraya gidip yaptırıcak yarın...

kızlar sureleri okumayı iyice boşladık ben listeyi ekleyeyimde devam edelim...

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 yasin 1 meryem
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Istiyorumbebeğimi nasılsın canım hoşgeldin.bende senin gibi kaan hocamı emre bey mi diye çelişkideyim emrebey bize %50 şans verdi gelin tedaviye başlayalım dedi kaan hoca ağır bir durum ağır hormon ilaçları kullanmanız lazım gelin muayene edeyim dedi biliyorum yapacağı tedavi hormonları düzenlemek olacak.ama bu sperm oluşmasına sebep değil.ben bitkisel kullanıpta tedaviye başlamak istiyorum o yüzden her halde tribulus ginseng çakşır vs. Kullanıp daha sonra emre beye gidicez.yollara otellere vericeğim parayı bitkisellere veririz belki işe yarar :34::34::34::34::34::34:

BAHARCIĞIM ÇOK HAKLISIN AMA BEN ŞU ANDA İZİNLİYİM İLK FIRSATTA DUAYA DEVAM EDERİM .BENCEDE BU HASTALIĞI ALLAH'IN İZNİYLE YENERİZ BUNUN YOLUDA DUALARDA GİZLİ.RABBİM HEPİMİZE ŞİFAMIZI BULMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Istiyorumbebeğimi nasılsın canım hoşgeldin.bende senin gibi kaan hocamı emre bey mi diye çelişkideyim emrebey bize %50 şans verdi gelin tedaviye başlayalım dedi kaan hoca ağır bir durum ağır hormon ilaçları kullanmanız lazım gelin muayene edeyim dedi biliyorum yapacağı tedavi hormonları düzenlemek olacak.ama bu sperm oluşmasına sebep değil.ben bitkisel kullanıpta tedaviye başlamak istiyorum o yüzden her halde tribulus ginseng çakşır vs. Kullanıp daha sonra emre beye gidicez.yollara otellere vericeğim parayı bitkisellere veririz belki işe yarar :34::34::34::34::34::34:

valla bencede dogru edersin o masraflara al bitkiseller kullansın zamanı geldimide git emre beye mikroteseyi yaptırın zaten emre bey yüzde elli şansı veriyorsa yüzde ellide bitkiseller işe yarar olur yüzde yüz inşallah ...:16:

BAHARCIĞIM ÇOK HAKLISIN AMA BEN ŞU ANDA İZİNLİYİM İLK FIRSATTA DUAYA DEVAM EDERİM .BENCEDE BU HASTALIĞI ALLAH'IN İZNİYLE YENERİZ BUNUN YOLUDA DUALARDA GİZLİ.RABBİM HEPİMİZE ŞİFAMIZI BULMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin inş canım benim allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın...
allahım meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

valla bencede dogru edersin o masraflara al bitkiseller kullansın zamanı geldimide git emre beye mikroteseyi yaptırın zaten emre bey yüzde elli şansı veriyorsa yüzde ellide bitkiseller işe yarar olur yüzde yüz inşallah ...:16:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrsin insanı bir lafınla bile mutlu ediyorsun.rabbim seninde en yakın zamanda anne olmanı nasip etsin bunu canı gönülden istiyorum.her zaman dualarımda olacaksınız.evet belki sizleri tanımıyorum ama benim için bulunmaz dost ve eşsiz insanlarsınız iyi ki varsınız:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

aynen canım ben de burada duydum...
kocişe söyledim sabah gidicek yaptırmaya ama bilen var mı aç mı tok mu diye sorayım dedim...

cnm bazı hormonlarda aç olunması gerek prl gibi ama hepsinde değil ben sağlam olsun diye aç yaptırıyorum hem eşime hem kendime evet en iyisi sabah saatleri dinlendikten sonra hadi hayırlısı:nazar:

saol ekincim biz proloktine baktırmıycaz diğerlerini istedi kaan hoca...
yarın sabah gidip yaptıracak...

baharcım prl çook önemli siz genede yaptırın bizde hiç yaptırmıyorduk ne kaan hoca ne de diğer prof istemedi sonra ben yaptırırken eşime de aldırdık yüksek çıktı ilaç verdiler o da kısırlık sebebi

hımmmmm kaan hocaya gitmemeniz mi gerek bu sonucu mı çıkarmalıyız yani:18:

canım aslında kendin yapmak en iyisi gözün görüyor malzemeyi biliyorsun için rahat...ya da güvenilir bi aktar olması lazım.istiyorum bebeğimi burda olaydı ondan alırdık herşeyleri valla.biz artık ballı macun almıyoruz şeker düşsün eğer alırsam gene ondan almayı tercih ederim.e vitamini biz de alıyoruz evicap diye günde 1 tane...ginseng de faydalı olabilir biz alcaktık aktar dedi ki sayı az da olsa varsa ginseng kullanılır hareket için dedi ama hiç yoksa bi işe yaramaz dedi..biz de vazgeçtik.ama istiyorum bebeğimi kullanıyormuş onlar bilir aktar olduğundan o da aklımda açıkçası...

masalım beni güldürdün hiç öyle düşünmemiştim ben atama döneminde yapmıştım dr konusunda yapacağım şu kırmızılardan uzaklaşınca

cnm bazı hormonlarda aç olunması gerek prl gibi ama hepsinde değil ben sağlam olsun diye aç yaptırıyorum hem eşime hem kendime evet en iyisi sabah saatleri dinlendikten sonra hadi hayırlısı:nazar:

tamam canım öyle yaparız aç gider benim kocişte...

baharcım prl çook önemli siz genede yaptırın bizde hiç yaptırmıyorduk ne kaan hoca ne de diğer prof istemedi sonra ben yaptırırken eşime de aldırdık yüksek çıktı ilaç verdiler o da kısırlık sebebi

canım kaan hoca istemedi diye biz yaptırmayacaktık ama önemliyse onuda yaptıralım...

Back
X