- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
insaalah iyi haberlerle doner canim![]()
inş lamyaycım heyecanla bekliyorum valla...
bizimde cuma günü ilk randevumuz acaba bizim nasıl geçecek :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaalah iyi haberlerle doner canim![]()
saol canım hormon testinin de sabah 9-10 arası yaptırılması gerekiyormuş...
eşim gitti bakalım sonuçlar nasıl çıkacak...
günaydın nursencimmmiyiyim canım benim biraz sonra okula gidicem sen nasılsın
![]()
bir bilginiz varmi proxeed e yesilex ayni anda kullanilabilirmi?biz uzun suredir proxeed kullaniyoruzda yesilexe de baslayacak esim
Günaydın arkadaşlar :))
Bizde bebek istiyoruz iki yıllık evliyiz , beş aydır uğraşıyoruz ve tahmin ettiğiniz gibi her ay hüsranla sonuçlandı. Ben muayene oldum ve çikolata kisti çıktı , hormon testi falan yapıldı ama sonuçları almadık onun sonuçlarına göre tedaviye başlanılacak sanırım . Doktor sonuçlar gelsin o zaman karar verelim dedi . Benim size bir sorum olacak biraz cahilce gelebilir ama gerçekten bilmiyorum eşim bende muayene olayım ne olur ne olmaz dedi , Sperm kalitesine baktıralım diyor ama bunu benim kadın doğum doktorum mu yönlendirecek yoksa eşim kendisi mi gidecek eğer kendisi gidecekse hangi bölüme gitmesi gerekiyor ürolojimi şimdiden teşekkür ederim![]()
canım eşin görünmek istiyorsa üroloji doktoruna gitsin sperm tahlili versin belli olur ama senin çikulata kistin engelliyordur bence onu önce tedavi ettir inşallah herşey gönlünce olsun biran önce anne ol...![]()
biz zaten yurt disindayiz malzemelri turkiyeden birisine soyledim aktardan alacak ve yollayacak istanbuldan,ins guvenilir bir aktardir.evicap e vitamini oluyor yani ne ise yariyor ve nerden alabilirim onu?ben ginseng kapsulde alicam,esim dun balik yagina basladi
ankara yolcusu geldi kızlarnasılsınız bugün
biz çok şükür iyiz olumsuz şeyler pek yok gibi ama zamanımız var daha.
şimdi baştan anlatayım;
biz ilk önce anotolia hastanesine gittik ilk tüp bebekl denememiz orda oldu. ordaki laborant çocukla eşim arkadaş oldu. durumumuzu çok iyi biliyor ve anlıyor ve çok fazla ilgileniyor. ilk önce gidip ona sperm testi verdik. sonra sonuç çıktı. canlı spermimiz yok ama çok fazla yuvarlak hücremiz çıkmış yani ilk zamnlardakinden çook çok fazla. laborant çocuk bu çok iyi bişey dedi. bide spermin kuyruğunu görmüş. sanırım sperm olmuş ama ölmüş gitmiş dedi yada spermler oluşmaya başlamış dedi. çok aradım ama sadece kuyruğunu gördüm tam bi şekilde göremedim dedi. yani yıkamalı olarak baktı hemde.
sonra biz kaan hocaya gittik hocaya önce bu seperm testinden bahsetmedik. o eşimi muayene etti ultrasonla filan baktı. testislerin çok güzel dedi. hiçbir sorun yok dedi ultrasonlada baktı herşey gayet iyi dedi. eşme sen cep tlf çok kullanıormusu dedi. oda evt dedi elimden düşmüyor dedi. ondan olmuş diyemem ama dedi etkisi olabilir dedi. çünkü herhangi bir hastalık filan geçirmedi sadece bel ameliyatı oldu onunda etkisi olabilir dedi. yani sebebini bulmaya çalıştı. sonra yine o meşhur ilaçlardan yazı. m-sure proxxed plus endol ve testojel verdi. testojeli günde 2 defa kullanmamızı söyledi 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırın gönderin bana dedi. sonra bitkiselleri söyledi duyduklarınızı kullanmaya çaışın dedi. ama çakşır suyunu asla tavsiye etmiyorum dedi fsh yükseltiyor dedi. bizde aslanpençesi çayı içmiştik o bizim fsh düşürmüştü demişti tamam dedi onu kullanın dedi. fsh 7-8 lere düşürelim dedi. bize zamn probleminiz yok dimi dedi. bizde hayır hocam deidk bizim hiç acelemiz yok normal çıkasaya kadar uğraşmak isteriz dedik. ve m.tese olmak istemiyoruz dedik.süper o zamn dedi. zaten heralde teseye gerek kalmayacak sanırım dedi. çünkü testisleriniz çok sağlıklı görünüyor. üretmesini engelleyecek küçüklük filan yok dedi. o zamn işimiz daha kolay olacak dedi. duyduklarınızı kullanmaya çalışın dedi ara ara yaptırın testlerinizi bana gönderin dedi. sonra iğnelere başlarız dedi. size iyi gelenleri benimle paylaşın dedi.
ve hiçbir zaman inancınızı yitirmeyin dedi.
biz sonra hocanın yanından çıktıktan sonra tekrar laborant arkadaşımızın yanına gittik. oda bu işin içinde olduğu için çok fazla böyle vakalarla karşılaşmış. ilk testelerinize göre çok büyük değişiklik var dedi. yani ben eminim dedi canlı spermleri görecez dedi. siz bana 15 günde yada gelemezseniz ayda bir defa mutlaka gelin abi dedi. ben yaparım güzelce incelerim bulursamda anında dondururum dedi. herbalist bir tabıdığı varmış onunda ordan bize bitkisel şeyler araştırıp gönderecek oda. bide bize bir örnek verdi. bir adam gelmiş hiç sperm yokmuş teseye girecekmiş. sonra bi sperm testi yapalım ondna sonra teseye alalım demiş bi sperm testi yaptırmış adam. 10 gün arı sütünü tahta çay kaşığı ile içmiş 10 gün sadece sonra geldiğinde 1 milyon spermi çıkmış hepsi çok şaşırmış nasıl oldu bu abi filan demişler. sonra adam bunları söylemiş. yani daha yeni olmuş bu olay bizimle paylaştı.
yani kısacası çok umutsuz değiliz. rabbim hayırlısını verir inşallah. hocada umutsuz konuşmadı. zamnımızda var dedi. acele etmiyorsak bu işi normal yolla başaracaz inşallah dedi. ve tedavimize başlıyoruz allahın izniyle inşallah. eşimde birz daha azimli bu sefer. herşeyi yemek istyor. zorlanmıycam inşallah bu sefer.
hayatım bu çok güzel bi haber çok mutlu oldum o kadar da korktuk boşuna korkmuşuz:)))
inşallah canlıyı da göreceksiniz canım bak herşey yoluna giriyor....o laborant arkadaşınızı tebrik ediyorum keşke herkes işini böyle titiz yapsa..harika tek kelimeyle.yuvarlak hücre spermin habercisi bence ve kuyruk da görmüş adam baksana..demek ki spermler üretilmeye başlanıyor yaşasınnnnnnnnnyakında canlı da çıkar inşallah....ay çok sevindim
inşallah canım inşallahh. allah herkese mutluluk nasip etsin. bizde sevindik. eşim önce tereddüt etti bak haber vermedi demekki bişey bvulamadı filan diye stres yaptı. ama çocuk çok detaylı baktığı için uzun sürmüş. valla biizm şansımız o laborantın işini titiz yapmasından kaynaklandı. eskidende vardı yuvarlak hücremiz ama bu seferki çok farklıymış ve sayısıda çokmuş. bu sperm üretimi var demek abi dedi. o zamn biraz rahatladı ve kuyruğunu gördüm diyince biz dahada ümitlendik. inşallah canlıyıda görecez canım. hepimiz inşallah canlı canlı spermleri görür.
inşallah canım...Allahım bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudumuzu kaybetmeyelim canım.inan çok sevindim.
bi de şu arısütü meselesi neymiş merak ettim kuzum...okadar etkili bişey mi ki ya
valla canım bende acaba dedim. bal karışımlarının içinede filan hep bu karışımı koyuyorlar ya. ve kilosu 300-400 lira bu arı sütünün. 10 gün kullanmış adam ve 1 milyon sperm çıkmış hiç yokken. ama şöyle bir durumda olabilir diye düşündüm ben hani bu spermler bi çıkıyo bi çıkmıyor ya belki öyle bir durumu vardı ağır bir azospermi yoktu belki adamın.orasını bilmiyoruz.ve tahta kaşıkla yemiş orası benimde ilgimi çekti. yani özelliğini bozuyor demekki metal kaşıklar filan ne bilim tam bilmiyorum yani bende. araştırmak lazım.benim eşim polen yiyor yaklaşık 15 gündür meyveli yoğurtun içine karıştırıp ta polende iyi diyorlar ya olmadı 10-15 gün kullanmak istiyoruz bizde. şimdi nerdeyse 1 haftadırda zeytinyağlı incir yiyor sabahları. artık herşeyi yemek istiyor benim koçiş. iyi oldu ona bu moral bide laborant arkadaşımız ve kaan hoca bitkiselleri mutlaka yemesini söyleyince herşeyi yemek istiyor. bide şu nohut kürü varya onu yapacaz bakalım. hepsi bir anda olmasın diyorum ama eşim tutturdu yicem diye napıyım yesin bari yemek istyorken dedim bende![]()
hayatım arısütünü metal kaşık bozuyor ışık da bozuyor loş serin bi yerde muhafaza etmek lazım metal kaşık sokmamak lazım karışımlara koyduruyoruz ya....biz de poleni tek kullanıyoruz önceden ballı karışımlar yaptırtıyoduk ama eşimde şeker olunca tereddüt ettim açıkçası.arısütü tek başına yeniliyomuymuş çok şaşırdım doğrusu.
herkese bişey BAHANE OLACAK canım..herşey Allahtan gerisi boş.ama duyduğumuz şeye koşuyoruz işte boş da beklenmiyor..umutsuz olmuyor.ben de bugün regl oldum canım sıkıldı sanki ne bekliyorsam?!....
ankara yolcusu geldi kızlarnasılsınız bugün
biz çok şükür iyiz olumsuz şeyler pek yok gibi ama zamanımız var daha.
şimdi baştan anlatayım;
biz ilk önce anotolia hastanesine gittik ilk tüp bebekl denememiz orda oldu. ordaki laborant çocukla eşim arkadaş oldu. durumumuzu çok iyi biliyor ve anlıyor ve çok fazla ilgileniyor. ilk önce gidip ona sperm testi verdik. sonra sonuç çıktı. canlı spermimiz yok ama çok fazla yuvarlak hücremiz çıkmış yani ilk zamnlardakinden çook çok fazla. laborant çocuk bu çok iyi bişey dedi. bide spermin kuyruğunu görmüş. sanırım sperm olmuş ama ölmüş gitmiş dedi yada spermler oluşmaya başlamış dedi. çok aradım ama sadece kuyruğunu gördüm tam bi şekilde göremedim dedi. yani yıkamalı olarak baktı hemde.
sonra biz kaan hocaya gittik hocaya önce bu seperm testinden bahsetmedik. o eşimi muayene etti ultrasonla filan baktı. testislerin çok güzel dedi. hiçbir sorun yok dedi ultrasonlada baktı herşey gayet iyi dedi. eşme sen cep tlf çok kullanıormusu dedi. oda evt dedi elimden düşmüyor dedi. ondan olmuş diyemem ama dedi etkisi olabilir dedi. çünkü herhangi bir hastalık filan geçirmedi sadece bel ameliyatı oldu onunda etkisi olabilir dedi. yani sebebini bulmaya çalıştı. sonra yine o meşhur ilaçlardan yazı. m-sure proxxed plus endol ve testojel verdi. testojeli günde 2 defa kullanmamızı söyledi 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırın gönderin bana dedi. sonra bitkiselleri söyledi duyduklarınızı kullanmaya çaışın dedi. ama çakşır suyunu asla tavsiye etmiyorum dedi fsh yükseltiyor dedi. bizde aslanpençesi çayı içmiştik o bizim fsh düşürmüştü demişti tamam dedi onu kullanın dedi. fsh 7-8 lere düşürelim dedi. bize zamn probleminiz yok dimi dedi. bizde hayır hocam deidk bizim hiç acelemiz yok normal çıkasaya kadar uğraşmak isteriz dedik. ve m.tese olmak istemiyoruz dedik.süper o zamn dedi. zaten heralde teseye gerek kalmayacak sanırım dedi. çünkü testisleriniz çok sağlıklı görünüyor. üretmesini engelleyecek küçüklük filan yok dedi. o zamn işimiz daha kolay olacak dedi. duyduklarınızı kullanmaya çalışın dedi ara ara yaptırın testlerinizi bana gönderin dedi. sonra iğnelere başlarız dedi. size iyi gelenleri benimle paylaşın dedi.
ve hiçbir zaman inancınızı yitirmeyin dedi.
biz sonra hocanın yanından çıktıktan sonra tekrar laborant arkadaşımızın yanına gittik. oda bu işin içinde olduğu için çok fazla böyle vakalarla karşılaşmış. ilk testelerinize göre çok büyük değişiklik var dedi. yani ben eminim dedi canlı spermleri görecez dedi. siz bana 15 günde yada gelemezseniz ayda bir defa mutlaka gelin abi dedi. ben yaparım güzelce incelerim bulursamda anında dondururum dedi. herbalist bir tabıdığı varmış onunda ordan bize bitkisel şeyler araştırıp gönderecek oda. bide bize bir örnek verdi. bir adam gelmiş hiç sperm yokmuş teseye girecekmiş. sonra bi sperm testi yapalım ondna sonra teseye alalım demiş bi sperm testi yaptırmış adam. 10 gün arı sütünü tahta çay kaşığı ile içmiş 10 gün sadece sonra geldiğinde 1 milyon spermi çıkmış hepsi çok şaşırmış nasıl oldu bu abi filan demişler. sonra adam bunları söylemiş. yani daha yeni olmuş bu olay bizimle paylaştı.
yani kısacası çok umutsuz değiliz. rabbim hayırlısını verir inşallah. hocada umutsuz konuşmadı. zamnımızda var dedi. acele etmiyorsak bu işi normal yolla başaracaz inşallah dedi. ve tedavimize başlıyoruz allahın izniyle inşallah. eşimde birz daha azimli bu sefer. herşeyi yemek istyor. zorlanmıycam inşallah bu sefer.
valla canım bende acaba dedim. bal karışımlarının içinede filan hep bu karışımı koyuyorlar ya. ve kilosu 300-400 lira bu arı sütünün. 10 gün kullanmış adam ve 1 milyon sperm çıkmış hiç yokken. ama şöyle bir durumda olabilir diye düşündüm ben hani bu spermler bi çıkıyo bi çıkmıyor ya belki öyle bir durumu vardı ağır bir azospermi yoktu belki adamın.orasını bilmiyoruz.ve tahta kaşıkla yemiş orası benimde ilgimi çekti. yani özelliğini bozuyor demekki metal kaşıklar filan ne bilim tam bilmiyorum yani bende. araştırmak lazım.benim eşim polen yiyor yaklaşık 15 gündür meyveli yoğurtun içine karıştırıp ta polende iyi diyorlar ya olmadı 10-15 gün kullanmak istiyoruz bizde. şimdi nerdeyse 1 haftadırda zeytinyağlı incir yiyor sabahları. artık herşeyi yemek istiyor benim koçiş. iyi oldu ona bu moral bide laborant arkadaşımız ve kaan hoca bitkiselleri mutlaka yemesini söyleyince herşeyi yemek istiyor. bide şu nohut kürü varya onu yapacaz bakalım. hepsi bir anda olmasın diyorum ama eşim tutturdu yicem diye napıyım yesin bari yemek istyorken dedim bende![]()
benimde eşimde şekerin başlangıcı çıktı ya o yüzden ballı karışımlarda bizde tereddütlüyüz canım. onun yerine başka bişeyler yapalım diyoruz.
bide canım siz çakşır suyunu kullanıyordunuz dimi hoca onun üzerine bastıa bastıra söyledi onu sakın kullanmayın dedi. fsh yükseltiyor dedi.düşürmeye çalışıyoruz dedi. onu kullanmayında çıkmasın dedi. tamam dedik bizde.
bide canım arı sütünü suyla içmiş yani kaşıkla arı sütü aldıktan sonra üzerine su içmiş.
keisnlikle canım bunlar bi vesile allah ol derse olacak. ona sığınıyoruz inanıyoruz. olmadığındada vardır bir hayır diyoruz.
sıkma canını bebekim bigün hasta olmayacaksın ve çok sevineceksin bu duruma. :87:
allah razı olsun canım. bizde çok sevindik kuyruk muyrukta olsa üretim olacak demekki diye düşündük. hücrelerde onun habercisiymiş laborant öyle dedi.bebekimmmmm çok sevindim ben yainan dünden beri seni düşünüyorum kaan hoca ne dedi diye...
allaha şükürler güzel haberlerle dönmüşsün hiç korktuğun gibi olmadı...
ne güzel anlatmış kaan hocada herşeyi...
özellikle o raborant arkadaşı kutluyorum masalın dediği gibi keşke herkes işinin hakkını böyle verse...
canım acayip sevindim sizin adınıza yaaaa
bu hücreler kuyruklar hepsi bol bol gelecek canlı spermlerin habercisi
inş bizim muayenemizde böyle olumlu geçer inan kendime söylenmiş kadar çok sevindim...
allahım en kısa zamanda göstersin spermleri
bebekim arısütüne metal kaşık girmiyor...
eşimde bal, propolis, polen ve arısütü karışımı yiyor aktarda çok faydalı olduğunu söyledi...
inş bizede şifa getirir...
eşin adına da çok sevindim ona böyle bi moral gerekiyordu...
artık bu gazla sen söylemesen bile herşeyi yer içer![]()