Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebekim bizde 1 şişe çakşır suyu kullandık bitince almamıştık bidaha iyi ki almamışız bende içirtmem bidaha...
bu arada benim kocişte bu sabah hormon testlerini yaptırdı sonuçları almadık daha...
acaba bizim sonuçlar nasıl öğrenir öğrenmez yazarım...

inşallah sonuçlar çok iyi çıkar canım. valla canım hoca üzerine bastıra bastıra söyledi kullanmayın dedi. zaten fsh düşürmeye çalışıyoruz dedi. çakşır suyu fsh yükseltiyor dedi. hoca ile görüşün bakalım canım ondan sonra zaten kullanacaklarınız kesinleşecektir. bi tarafı iyileştirelim derken diğer tarafı bozmayalım dimi ama...

benimde eşimde şekerin başlangıcı çıktı ya o yüzden ballı karışımlarda bizde tereddütlüyüz canım. onun yerine başka bişeyler yapalım diyoruz.
bide canım siz çakşır suyunu kullanıyordunuz dimi hoca onun üzerine bastıa bastıra söyledi onu sakın kullanmayın dedi. fsh yükseltiyor dedi.düşürmeye çalışıyoruz dedi. onu kullanmayında çıkmasın dedi. tamam dedik bizde.
bide canım arı sütünü suyla içmiş yani kaşıkla arı sütü aldıktan sonra üzerine su içmiş.
keisnlikle canım bunlar bi vesile allah ol derse olacak. ona sığınıyoruz inanıyoruz. olmadığındada vardır bir hayır diyoruz.
sıkma canını bebekim bigün hasta olmayacaksın ve çok sevineceksin bu duruma. :87:
inşallah canım....ben de hürrem gibi gebeyyym demek istiyorum:9:bizim sülümanlar iyi olsun biz de gebe kalalım:46:
inşallah sonuçlar çok iyi çıkar canım. valla canım hoca üzerine bastıra bastıra söyledi kullanmayın dedi. zaten fsh düşürmeye çalışıyoruz dedi. çakşır suyu fsh yükseltiyor dedi. hoca ile görüşün bakalım canım ondan sonra zaten kullanacaklarınız kesinleşecektir. bi tarafı iyileştirelim derken diğer tarafı bozmayalım dimi ama...

canım sizin hormonlarda sorun mu var ki kaan hoca sakın kullanmayın dedi...fsh yüksek mi sizin?
ben çakşırın faydası olacağını düşünüyorum kendi adımıza yani:

allah razı olsun canım. bizde çok sevindik kuyruk muyrukta olsa üretim olacak demekki diye düşündük. hücrelerde onun habercisiymiş laborant öyle dedi.
inşallah sizde canım benim güzel haberlerle döneceksiniz. kaan hoca hakkında acaba diyoruz ama hakikaten işini önemsiyor. günde 5 hastadan başka hasta bakmıyormuş çoğu günlerde ameliyatta oluyormuş. randevular o yüzden bu kadar geçe veriliyormuş biz ordayken hep 1 kasıma verdi düşün artık. herşeyi çok iyi inceliyor. eşim çok güzel muayene ettiğini söylüyor. çok fazla dr a muayene olduğu için artık nasıl muayenenin başarılı olabileceğini biliyor. ultrasonla inceliyor ve onun içinde hücrelerin çıkması çok süper haber dedi ama intihapta olabilir dedi. bizde aradık hemen laboranta sorduk intihapmı gördüklerin dedik hayır dedi. intihap değil dedi. içimiz rahattladı yani canım anlayacağın.
inşallah sizede güzel şeyler söyler canım benim.

canım son günlerde kaan hocayla ilgili kafamız karışmıştı senin bu anlattıklarından sonra içim rahatladı inan...
şimdi daha rahat kafam dingin gidicem ankaraya :10:
ahhh canım ya nasıl rahatladım anlatamam...
inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alıcaz bebekim çok inanıyorum ben buna :70:

canım buradaki bazı arkadaşlardan fshı yükselttiğini duyunca ilk şişe bitince yenisini almamıştık zaten...
kaan hocaya soralım öyle diyorduk şimdi kaan hocadan da aynı şeyi duyunca hayatta kullandırmam bidaha...
canım siz kullanacağınız ilaçları nezaman sipariş edeceksiniz biran önce başlamanız lazım değil mi???

inşallah canım....ben de hürrem gibi gebeyyym demek istiyorum:9:bizim sülümanlar iyi olsun biz de gebe kalalım:46:

canım sizin hormonlarda sorun mu var ki kaan hoca sakın kullanmayın dedi...fsh yüksek mi sizin?
ben çakşırın faydası olacağını düşünüyorum kendi adımıza yani:

kalırız allahın izniyle inşallah canım . gebeymmm diyeceksin sende burdaki bütün arkadaşlar hepimiz inşallah gebeymm diye haberler vereceğiz.
canım evet çakşırın faydasını bende duydum ama hoca dün öyle dedi. fsh yükseltiyor dedi. evet canım bizim hormonlar bozuktu ama çok şükür şimdi eskiye göre iyi. 25 lerdeydi fsh. şimdi 15 de. dr 7 ye filan düşürmeye çalışalım dedi. aslanpenceşi kullanacaz yine onu kullanmıştık ilk 1 ay o bizim fsh düşürmüştü. 2. ay kullanamamıştık eşim rahatsızlığından dolayı o zamn hiç bir değişiklik olmamıştı hatta ilkinde 14 dü ikinci ayda 15 oldu. o yüzden aslanpençesi bize iyi geldi. onu yine kullanmaya başlıycaz nasip olursa canım.

canım son günlerde kaan hocayla ilgili kafamız karışmıştı senin bu anlattıklarından sonra içim rahatladı inan...
şimdi daha rahat kafam dingin gidicem ankaraya :10:
ahhh canım ya nasıl rahatladım anlatamam...
inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi alıcaz bebekim çok inanıyorum ben buna :70:

canım buradaki bazı arkadaşlardan fshı yükselttiğini duyunca ilk şişe bitince yenisini almamıştık zaten...
kaan hocaya soralım öyle diyorduk şimdi kaan hocadan da aynı şeyi duyunca hayatta kullandırmam bidaha...
canım siz kullanacağınız ilaçları nezaman sipariş edeceksiniz biran önce başlamanız lazım değil mi???

bencede canım. maillerde aksaklık oluyor birebir konuşmadan ikilemde kalıyor insan. ama böyle yüzyüze görüşünce içi rahatlıyor insanın. işini gayette güzel yapıyor. yanlız şu var deneme yapıyor mesele bi hastasına iyi gelmiş diye başkasınada verebiliyor bu gerçek ama kullanıp kullanmamak bizim elimizde. bize m-sure verdi onu kullanmıycaz mesela çünkü oda fsh yükseltiyormuş. onun yerine başka şeyler kullanıcaz. sonuçta oda vitamin ilacıymış. isterseniz kullanın dedi zaten. ama başka şeyler kullanırsanızda olur dedi. duydukalrını bana yazın dedi.
ilaçları bugün eşim alacak proxxedd plus alacak bide testojel alacak. bide aslanpençesine başlıcaz. 15 gün sonra hormon testini yapacaz. inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırda sıkıntılarımız geçer canım.

kalırız allahın izniyle inşallah canım . gebeymmm diyeceksin sende burdaki bütün arkadaşlar hepimiz inşallah gebeymm diye haberler vereceğiz.
canım evet çakşırın faydasını bende duydum ama hoca dün öyle dedi. fsh yükseltiyor dedi. evet canım bizim hormonlar bozuktu ama çok şükür şimdi eskiye göre iyi. 25 lerdeydi fsh. şimdi 15 de. dr 7 ye filan düşürmeye çalışalım dedi. aslanpenceşi kullanacaz yine onu kullanmıştık ilk 1 ay o bizim fsh düşürmüştü. 2. ay kullanamamıştık eşim rahatsızlığından dolayı o zamn hiç bir değişiklik olmamıştı hatta ilkinde 14 dü ikinci ayda 15 oldu. o yüzden aslanpençesi bize iyi geldi. onu yine kullanmaya başlıycaz nasip olursa canım.

hayatım sizin hormonlarda sorun var ya o yüzden çakşır kullanmayın demiştir belki...altı şişe mi kullanmak gerekiyordu biz 5 şişe kullandık bugün altıncıyı alıcam.sonra bakalım spermiogram yaptırıcaz inşallah.....

eseslimmmmm merakla seni bekliyorduk bebekimm:66: çok çok çok sevindim canım inşallah ameliyata gerek kalmaz vede normal çıkış olur benim şimdi çıkmam lazım çarşıda işim var akşama uzun uzun konuşuruz tatlımmmm kendinize iyi bakın kızlarrrrr görüşürüz :54::54::54::54:

bencede canım. maillerde aksaklık oluyor birebir konuşmadan ikilemde kalıyor insan. ama böyle yüzyüze görüşünce içi rahatlıyor insanın. işini gayette güzel yapıyor. yanlız şu var deneme yapıyor mesele bi hastasına iyi gelmiş diye başkasınada verebiliyor bu gerçek ama kullanıp kullanmamak bizim elimizde. bize m-sure verdi onu kullanmıycaz mesela çünkü oda fsh yükseltiyormuş. onun yerine başka şeyler kullanıcaz. sonuçta oda vitamin ilacıymış. isterseniz kullanın dedi zaten. ama başka şeyler kullanırsanızda olur dedi. duydukalrını bana yazın dedi.
ilaçları bugün eşim alacak proxxedd plus alacak bide testojel alacak. bide aslanpençesine başlıcaz. 15 gün sonra hormon testini yapacaz. inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırda sıkıntılarımız geçer canım.

evet canım mailde birini söylüyor birini söylemiyor yüzyüze konuşmak gibisi var mı
canım m-surenin fshı yükselttiğini nerden duydunuz???
bide aslanpençesini alıp sen mi kaynatıyorsun yoksa hazır çay şeklinde mi alıyorsun??
bize hangi ilaçları verecek acaba :97:

hayatım sizin hormonlarda sorun var ya o yüzden çakşır kullanmayın demiştir belki...altı şişe mi kullanmak gerekiyordu biz 5 şişe kullandık bugün altıncıyı alıcam.sonra bakalım spermiogram yaptırıcaz inşallah.....

olabilir canım bilemiyorum. hormonlarda sorun yoksa kullanılır heralde. inşallah hayatım sperm çıkışı olur sizdede faydası olmuştur. siz hiç hormon testi yaptırmadınızmı canım ?
sizde bayadır sperm testi yaptırmadınız dimi?

evet canım mailde birini söylüyor birini söylemiyor yüzyüze konuşmak gibisi var mı
canım m-surenin fshı yükselttiğini nerden duydunuz???
bide aslanpençesini alıp sen mi kaynatıyorsun yoksa hazır çay şeklinde mi alıyorsun??
bize hangi ilaçları verecek acaba :97:

canım bu m-sure ile ilgili bi sürü söylenti var zaten kafamda o hep soru işaretiyle. sanırım sadece 1 kişi memnun kalmış bu ilaçtan. hatta cervanın eşi kullanıyordu ya fsh yükselmişti onun. normale dönmüşken ilaçtan sonra yükselmişti.
aslanpençesini kendin alıyorsun canım bi tutam kaynayan suya atıyorsun bi bardak 5 dk demlendirip içiyorsun taze taze içmesi gerekyor. sabah ve akşam olmak üzer. ve 2 ay boyunca kullanmak gerekiyormuş bu kür saraçoğlunun kürü ondan duymuştum bende uygulamıştık faydasını gördük açıkçası.
hormonlarınıza göre ilaç verir canım bence. hiç kafana takma sormak istediğin herşeyi sor. aklında soru işareti kalmasın

eseslimmmmm merakla seni bekliyorduk bebekimm:66: çok çok çok sevindim canım inşallah ameliyata gerek kalmaz vede normal çıkış olur benim şimdi çıkmam lazım çarşıda işim var akşama uzun uzun konuşuruz tatlımmmm kendinize iyi bakın kızlarrrrr görüşürüz :54::54::54::54:

aminnn canım aminnnn inşallah ameliyat olmadan normal yolla çıkış olur. git gel konuşuruz canım. öptüm :54:

canım bu m-sure ile ilgili bi sürü söylenti var zaten kafamda o hep soru işaretiyle. sanırım sadece 1 kişi memnun kalmış bu ilaçtan. hatta cervanın eşi kullanıyordu ya fsh yükselmişti onun. normale dönmüşken ilaçtan sonra yükselmişti.
aslanpençesini kendin alıyorsun canım bi tutam kaynayan suya atıyorsun bi bardak 5 dk demlendirip içiyorsun taze taze içmesi gerekyor. sabah ve akşam olmak üzer. ve 2 ay boyunca kullanmak gerekiyormuş bu kür saraçoğlunun kürü ondan duymuştum bende uygulamıştık faydasını gördük açıkçası.
hormonlarınıza göre ilaç verir canım bence. hiç kafana takma sormak istediğin herşeyi sor. aklında soru işareti kalmasın

canım bizde aslanpençesi var bizim sonuçlarda bi çıksında bakalım kullanmamız gerkirse kullanırız...
ben kendim için almıştım ama yapamadım...
herşeyi sorarım ben bebekimm çok meraklıyımdır ben :9:
aklımda kalacağına sorup öğrenirim herşeyi daha iyi :1:
varsın kaan hoca bu kadın da ne çok soru sordu desin :60::60::60:

canım bizde aslanpençesi var bizim sonuçlarda bi çıksında bakalım kullanmamız gerkirse kullanırız...
ben kendim için almıştım ama yapamadım...
herşeyi sorarım ben bebekimm çok meraklıyımdır ben :9:
aklımda kalacağına sorup öğrenirim herşeyi daha iyi :1:
varsın kaan hoca bu kadın da ne çok soru sordu desin :60::60::60:

en iyisi canım benim aklında kalacağına sor gitsin :1:
aslanpençesini kendin için niye almıştın canım ?
sizin sonuçlar bugün çıkacaktı dimi canım ? inşallah güzel çıkarsa hormonları düzenlemeye çalışmazsınız

valla bir gün girmedim ne kadar ilerlemişsiniz..,
okuyamadım pek vAktim yok..
eseslim merak ettim.doktor ne dedi??

olabilir canım bilemiyorum. hormonlarda sorun yoksa kullanılır heralde. inşallah hayatım sperm çıkışı olur sizdede faydası olmuştur. siz hiç hormon testi yaptırmadınızmı canım ?
sizde bayadır sperm testi yaptırmadınız dimi?

en son ramazandan önce yaptırdık canım hem spermiogram hem hormon...tekrar da yaptırmadık çok da olmadı zaten....biraz daha zaman geçsin yaptıralım bakalım hem emre beyle konuşucaz..sonra ankara yolcusu:10:içime su serptin kaan beyle ilgili kafam karışmıştı açıkçası:45:

en iyisi canım benim aklında kalacağına sor gitsin :1:
aslanpençesini kendin için niye almıştın canım ?
sizin sonuçlar bugün çıkacaktı dimi canım ? inşallah güzel çıkarsa hormonları düzenlemeye çalışmazsınız

canım ben de yumurta tembelliği var ya onun için ilaç kullanıyorum zaten...
ahmet maranki bi kür tarifi vermişti bunun için aslanpençeside vardı...
bi kere hazırladım sanırım çok koymuşum çok acı oldu bidahada içesim gelmedi :1:
canım sonuçlar çıkmıştır ama eşim daha gidip almadı...
fırsat bulursam alırım bulamazsam yarın alırım sonuçları diyor...
bende meraktan çatlıycam acaba sonuçlar nasıl diye :44:

ankara yolcusu geldi kızlar :1: nasılsınız bugün
biz çok şükür iyiz olumsuz şeyler pek yok gibi ama zamanımız var daha.
şimdi baştan anlatayım;
biz ilk önce anotolia hastanesine gittik ilk tüp bebekl denememiz orda oldu. ordaki laborant çocukla eşim arkadaş oldu. durumumuzu çok iyi biliyor ve anlıyor ve çok fazla ilgileniyor. ilk önce gidip ona sperm testi verdik. sonra sonuç çıktı. canlı spermimiz yok ama çok fazla yuvarlak hücremiz çıkmış yani ilk zamnlardakinden çook çok fazla. laborant çocuk bu çok iyi bişey dedi. bide spermin kuyruğunu görmüş. sanırım sperm olmuş ama ölmüş gitmiş dedi yada spermler oluşmaya başlamış dedi. çok aradım ama sadece kuyruğunu gördüm tam bi şekilde göremedim dedi. yani yıkamalı olarak baktı hemde.
sonra biz kaan hocaya gittik hocaya önce bu seperm testinden bahsetmedik. o eşimi muayene etti ultrasonla filan baktı. testislerin çok güzel dedi. hiçbir sorun yok dedi ultrasonlada baktı herşey gayet iyi dedi. eşme sen cep tlf çok kullanıormusu dedi. oda evt dedi elimden düşmüyor dedi. ondan olmuş diyemem ama dedi etkisi olabilir dedi. çünkü herhangi bir hastalık filan geçirmedi sadece bel ameliyatı oldu onunda etkisi olabilir dedi. yani sebebini bulmaya çalıştı. sonra yine o meşhur ilaçlardan yazı. m-sure proxxed plus endol ve testojel verdi. testojeli günde 2 defa kullanmamızı söyledi 15 gün sonra tekrar tahlil yaptırın gönderin bana dedi. sonra bitkiselleri söyledi duyduklarınızı kullanmaya çaışın dedi. ama çakşır suyunu asla tavsiye etmiyorum dedi fsh yükseltiyor dedi. bizde aslanpençesi çayı içmiştik o bizim fsh düşürmüştü demişti tamam dedi onu kullanın dedi. fsh 7-8 lere düşürelim dedi. bize zamn probleminiz yok dimi dedi. bizde hayır hocam deidk bizim hiç acelemiz yok normal çıkasaya kadar uğraşmak isteriz dedik. ve m.tese olmak istemiyoruz dedik.süper o zamn dedi. zaten heralde teseye gerek kalmayacak sanırım dedi. çünkü testisleriniz çok sağlıklı görünüyor. üretmesini engelleyecek küçüklük filan yok dedi. o zamn işimiz daha kolay olacak dedi. duyduklarınızı kullanmaya çalışın dedi ara ara yaptırın testlerinizi bana gönderin dedi. sonra iğnelere başlarız dedi. size iyi gelenleri benimle paylaşın dedi.
ve hiçbir zaman inancınızı yitirmeyin dedi.
biz sonra hocanın yanından çıktıktan sonra tekrar laborant arkadaşımızın yanına gittik. oda bu işin içinde olduğu için çok fazla böyle vakalarla karşılaşmış. ilk testelerinize göre çok büyük değişiklik var dedi. yani ben eminim dedi canlı spermleri görecez dedi. siz bana 15 günde yada gelemezseniz ayda bir defa mutlaka gelin abi dedi. ben yaparım güzelce incelerim bulursamda anında dondururum dedi. herbalist bir tabıdığı varmış onunda ordan bize bitkisel şeyler araştırıp gönderecek oda. bide bize bir örnek verdi. bir adam gelmiş hiç sperm yokmuş teseye girecekmiş. sonra bi sperm testi yapalım ondna sonra teseye alalım demiş bi sperm testi yaptırmış adam. 10 gün arı sütünü tahta çay kaşığı ile içmiş 10 gün sadece sonra geldiğinde 1 milyon spermi çıkmış hepsi çok şaşırmış nasıl oldu bu abi filan demişler. sonra adam bunları söylemiş. yani daha yeni olmuş bu olay bizimle paylaştı.
yani kısacası çok umutsuz değiliz. rabbim hayırlısını verir inşallah. hocada umutsuz konuşmadı. zamnımızda var dedi. acele etmiyorsak bu işi normal yolla başaracaz inşallah dedi. ve tedavimize başlıyoruz allahın izniyle inşallah. eşimde birz daha azimli bu sefer. herşeyi yemek istyor. zorlanmıycam inşallah bu sefer.

buldum buldum..
bende çok merak etmiştim..
senin adına sevindim tatlım ya inşallah herşey istediğin gibi olur..

ya bizde spermiyogram yaptıracağız ama bulunduğumuz şehirde tüp bebek merkezi yok..acaba ankaraya gidince mi yaptırsak diye düşünmüştük.
çünkü burda çok inceleyerek baktıklarını sanmıyorum..eşimde benle aynı fikirde..
siz ne güzel iyice baktırmışsınız..nasıl yapcaz bilemedim..

Son düzenleme:
en son ramazandan önce yaptırdık canım hem spermiogram hem hormon...tekrar da yaptırmadık çok da olmadı zaten....biraz daha zaman geçsin yaptıralım bakalım hem emre beyle konuşucaz..sonra ankara yolcusu:10:içime su serptin kaan beyle ilgili kafam karışmıştı açıkçası:45:

masalım inş bu spermiogramda canlı spermleri görürsünüz :66:
sonuçlarınızda iyi çıkar ve en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz :emir_bebek::emir_bebek:
ben kaan hocaya çok güveniyordum ama son günlerde duyduklarımız kafamı karıştırmıştı...
ama eseslimin anlattıklarından sonra içimdeki bulutların hepsi kayboldu yine ilk günkü gibi umut doluyum :16:
allah yüzümüzü kara çıkartmasın...

valla bir gün girmedim ne kadar ilerlemişsiniz..,
okuyamadım pek vAktim yok..
eseslim merak ettim.doktor ne dedi??

canım dr umutlu konuştu. fsh hormonumuzu biraz daha düşürmek istedi. ilaçlar verdi m-sure proxxed plus endol ve testojel verdi. bide hoca dememişti ama biz gitmeden önce daha önceden tüp bebek yaptırdığımız yere sperm testi yaptırdık. yuvarlak hücrelerimiz çıktı. eskisine göre çok fazla çıkmış ve bide spermin kuyruğu görülmüş. bu hücrelerin olması sperm üretimi olmasına işaretmiş. hocada bunu duyunca aceleniz yoksa tedaviye devam edelim dedi. gerekirse ilerki zamnlarda iğnelere başlarız dedi. tedaviyi devam ettireceğiz yani. normal yolla çıkasaya kadar uğraşıcaz. eğğerki çıkmazsa m.tese olacaz tabi ama bizde tese düşünmüyorz şuan. o yüzden tedaviye devam edecez.

masalım inş bu spermiogramda canlı spermleri görürsünüz :66:
sonuçlarınızda iyi çıkar ve en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz :emir_bebek::emir_bebek:
ben kaan hocaya çok güveniyordum ama son günlerde duyduklarımız kafamı karıştırmıştı...
ama eseslimin anlattıklarından sonra içimdeki bulutların hepsi kayboldu yine ilk günkü gibi umut doluyum :16:
allah yüzümüzü kara çıkartmasın...

amin..aminnnnnnnn......
benimde aklım karıştı..
Hakkımızda hayırlısı..
inşallah güzel şeylerle karşılaşırız..

Back
X