Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcım inşallah güle güle gidin gülerek gelin inşallah kaan hocadan güzel haberlerle dönün ne diyeyim kazasız belasız gidin gelin canım ..:87:

saol canım benim :70: dünki hormon sonuçları sevindirdi bizi...
inş yarın kaan hocanın yanından da böyle mutlu ayrılırız...
hepinizin dualarını bekliyorum...:70:

kızlar ben çıkıyorum ara ara girerim kendinizze iyi bakın hepinizi çoooooookk seviyorum:54::54::54::54:

merabalar kızlar ben geldim :62:

baharcım kısmetse yarın yolculuk var Ankara'ya inşallah sağlıkla ve mutlulukla gidip dönmek nasip olur canım

kızlar bende çıkıyorum biraz dinleneyim sonra tekrar girerim...
hepiniz çoooookkk seviyorum ve en kocamanından öpüyorum :54::54::54::54:

kızlar bende çıkıyorum biraz dinleneyim sonra tekrar girerim...
hepiniz çoooookkk seviyorum ve en kocamanından öpüyorum :54::54::54::54:

hoşgeldin nursencim :71: inş canım benim inş...

hoşbulduk canım görüşmek üzere sen yat dinlen canım yarın yorucu bir gün olacak senin için Allaha emanet ol canım hayırlı yolculuklar.:70:

kızlar acil olarak jinekolog önerinize ihtiyacım var...
istanbul avrupa yakasında internete falan baktım ama size de sorayım dedim..
annem için soruyorum,moralim de çok bozuk:14:

kızlar geçenlede incir kürü hakkında konuşuluyordu bende araştırma yaptım çünkü bizde kullanmaya başladık. inciri dörde bölüp zeytinyağının içine atıp bir gün bekletip yenilmesi gerekiyormuş. taze taze olması gerekiyormuş. yani birer birer yapılması gerekiyormuş. yani hepsini bekletip hergün birer tane yenmesi olmuyormuş. taze olarak tüketilmesi gerekiyormuş ömer çoşkun'un kürlerinde buldum.

bu konuda yardımcı olamıyorum canım sana :59:
önemli bişey yoktur inşallah neden moralin bozuldu

kadın hastalıkları:19: ameliyat olması gerekiyor sanırım..acele olarak..
memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
buraya geliyosun hemen dedim...Allahım beş kuruş da para yok....
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.
herşey yoluna girse artık............

memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin bozma moralini bu kadar diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana canım üzülme :70:

bana da bugün söyledi...

canım çok üzüldüm. allah şifa versin canım sakin ol şimdi. mutlaka iiy bir dr bulursun.
anlıyorum seni moralin çok bozulmuştur ama sakin ol ki sağlıklı kararlar verebilesin. mutlaka iyi bir dr bulursun. Allah yardım eder.
para konusundada allah yol gösterir canım bi kapı açar sana. çook geçmiş olsun canım.

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin bozma moralini bu kadar diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana canım üzülme :70:

canım çok üzüldüm. allah şifa versin canım sakin ol şimdi. mutlaka iiy bir dr bulursun.
anlıyorum seni moralin çok bozulmuştur ama sakin ol ki sağlıklı kararlar verebilesin. mutlaka iyi bir dr bulursun. Allah yardım eder.
para konusundada allah yol gösterir canım bi kapı açar sana. çook geçmiş olsun canım.

sağolun kızlar...
artık yapıcaz bişeyler.
gözyaşlarımı tutamıyorum ki.
moralim çok bozuldu gerçekten.....
bikaç güne kadar annem gelecek işte
dr bulmam randevu almam lazım
ama başım ağrıyor aşırı derecede,ağlamaktan
sinirlerim bozuldu çok.....

sağolun kızlar...
artık yapıcaz bişeyler.
gözyaşlarımı tutamıyorum ki.
moralim çok bozuldu gerçekten.....
bikaç güne kadar annem gelecek işte
dr bulmam randevu almam lazım
ama başım ağrıyor aşırı derecede,ağlamaktan
sinirlerim bozuldu çok.....

Allah kolaylık versin canım ama istanbul da yaşayan arkadaşlar yardım ederler sana merak etme inşallah iyi bir dr.bulup annen Allahın izniyle sağlığına kavuşacaktır canım.

Back
X