iyiyim canım allaha şükür...
ben hepinize dua ediyorum zaten allah kabul etsin hepimizin dualarını...
hani sen yasin meryem süreleri dağıtıyorsun canım bende 1 yasin 1 meryem istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım allaha şükür...
ben hepinize dua ediyorum zaten allah kabul etsin hepimizin dualarını...
hani sen yasin meryem süreleri dağıtıyorsun canım bende 1 yasin 1 meryem istiyorum
canım sen hamile misin senin de mi kocan azoluydu ya özür dilerim meraktAN soruyom
inşallah tüm iyi dileklerim sizinle..
ya inşallah bizimde olur.
yaramaz maramaz idare ederiz artık.
yapacak bişey yok..
Rabbim bize bi tanecik verse de olur yani
inşallah olur hepimizin duaları gerçekleşir..
Rabbim yardımcınız olsun..
İnşallah çok güzel çıkar tahlilleriniz.
umudunu hiç kaybetme canım.
Bunlar bizim kazanacağımız sınavlar..
Rabbimin sayesinde.
merhaba hep..
iyiyiz sen nasılsın..
tanışsak bencede güzel olur..
tedaviniz en kısa zamanda güzel sonuçlara bağlanır inşAllah...
sende böleolursun..
canım evet çok şükür hamileyim..Benim eşim tam azo değildi aslında ama doktorlar inatla azo diyordu..benim eşimin sadece ilk testinde herşey sıfırdı, sonra hep çıkış oldu ama bu seferde %100 hareketsizdi..sonra ilaçlarla, iğnelerle, kürlerle azda olsa hareketlendi ve tüp bebek denedik ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım..
canım evet çok şükür hamileyim..Benim eşim tam azo değildi aslında ama doktorlar inatla azo diyordu..benim eşimin sadece ilk testinde herşey sıfırdı, sonra hep çıkış oldu ama bu seferde %100 hareketsizdi..sonra ilaçlarla, iğnelerle, kürlerle azda olsa hareketlendi ve tüp bebek denedik ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım..
kizalar merabalar hepinize..bende grip olmusum burnumun ucunu goremiyorum valla cok hastayim kele bugun..kendi kendime agliyorum bir evladim olsada etrafimda dolansa bana yoldas olsa .hasta oldugumda derdime derman olsa diye kendi kendime kahirlanip oturuyorum :85: yatiyorum iste..zor rabbim gozumuzu yolda koymasin insallahh..
istiyorumbebeyimi ..canim benim takma allah buyuk taka taka biz haldan takattan dusuyoruz..agliyoruz eslerimiz uzulur diye yutuyoruz..aglamiyoruz..kendimiz kotu oluyoruz allah yardimcimiz olsun hepimizin..soyle dusunuyorumda bacim acep ..benimkinin tutmamasidami spermlerle ilgili..burdaki dr lar birsey demiyorlarki..bak benim durumum daha zor valla buralarda..kaan hoca sagolsun ilac yaziyo igne oneriyo..biz alamiyoruz dr lar vermiyo burdakiler..yani boyle oturuyoruzz..ne ilac ne igne .tr den getirtmeye kalksam astari yuzunden pahaliya geliyor..iyi merkez ciksin iyi dr karsima ciksin diye yalvariyorum allahima tr de denicem budefa da ama..bilemiyorum budefadami olurmu olmazmi dieye dusunuyorum ..arkadasim boyle her halde zor bizim isimiz rabbim ugrastirmadan gondersin mucizelerimizi boynumuzu bukuk..kucaklarimizi bos koymasin insallahhh![]()
inşallah lamlay duadan başka bişey gelmiyor elimizden gönül istiyor herşey istediğimiz gibi olsun ama herşey bazen istediği gibi olmuyor inşallah sizinde bizimde burda hepimizde hamileliklerimizi kutlamak nasip olsun ..canim moralini bozma ,cunku burda bir suru arkadas var sende biliyosun git donasyon bul diyenlerin bile bebkleri oluyo ,insallh sizinde olacak,bol bol dua edelim inss
canım benim akrabam da olmuşdu onuda hazırlamışlar sperm yoktu kız geldiğinde 7 aylık hamile gibiydi çok zor oldu demişdi
günaydın kızlarrr
hepinize kocaman öpücükler![]()
Merhaba kızlar nasılsınız benim bilgisayarım bozuldu.şimdi annemlerdeyim yine bilgisayarı açtım ne var ne yok öğreneyim dedim .hepinizi çok özledim .kendinize iyi bakın .beni özleyin anacığım![]()