- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım öncelikle çook ge.mi olsun inşallah en kısa zamnda bu dertten kurtulursunuz.
yukarıdaki hormon sonuçları bizim ilk hormoın sonuçlarımızla nerdeyse aynı. bizimde aynısıydı 2 ayda biz düzenledik hormoınlarımnızı ve hala devam ediyoruz.
testojel kullanmıştık birde aslan pençesi çayı kullandık ve fsh hormonumuz 15 e düştü. endolu biz şuan kullanıyoruz endol tablet diye satılıyor zaten 25 mg bi hap mavi kapsül şeklinde.
Teşekkür ederim canım .inş hepimiz kurtuluruz bu dertten ,ne güzel sizn fsh düşmüş inş bizimkide düşer. testojel yazmamış ama kullanmamızın bi zararı olurmu acaba hoca vermeden , bide şu aslan pençesini bendemi alsam bi faydası olur belki. endolu1 ay kullanıp tekrar test yaptırıcaz bu sefer farklı bi yerde yaptırız kaan hoca endolu kullanıp buraya gelin dedi mikro tese yapabiliriz ama ben eşimi ikna edememki şu testleri bile zor yaptırdım zaten artık hiç bişey yapmak istemiyo 2 olumsuz tüp bebk denememiz var. ilkinde tese yapıldı,2. mikrotese oldu sonrasında varikosel ameliyatı derken yoruldu sonuçlarıda olumsuz olunca korkuyo artık tekrar aynı şeyler olur diye bilmiyorum ne yapıcam hep tek başına mücadele etmekten bende yoruldum ...