Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bazen kendimi kötü hissediyorum girmek istemiyorum.
çünküü sadece ve sürekli azoyu düşünüyorum.
akşam kociş gelincede okuduklarımı onla paylaşyorum.
güzel olan ne varsa.
o da her yeni duyduğumuz şeyle nasıl seviniyor. tabi bende.
insanların birbirine dua etmesi güzel dileklerde bulunması çok güzel.
bizim genlerimizde var zaten ama.
aynı duyguları yaşıyoruz hemen hemen.
ben bazen anne olamayacağım için değilde eşimin bu yüzden kendini suçlu hissedeceğini düşündüğüm için üzülüyorum.
çünkü onu çok seviyorum.
Bu da bizim sınavımız diyorum.
onda değil bende de olabiirdi sorun.
önemli olan birbirimize sımsıkı sarılmak bence.

eseslim sanırım çenem düştü..:1::1::1::1:

bak benimde çenem düştü :9::9:

burda hep azo konuşmuyoruz canım bizde hepimiz bir aile olduk günlük yaptığımız herşeyimizi paylaşıyoruz.
llk zamnlar bende aynıydım mucizeleri okuyordum akşam hemen eşime anlatıyordum tabi o gazla oda herşeyi yapmak istiyordu :1:
şimdi dedikoduları anlatmoyorum :1:
şaka bir yana azoyu ben artık bi kenara attım sayılır tabi tamamen çıkaramıyorsun hayatından ama düşünmemeye çalışıyorum çünkü ondan başka hastalıkllarda oluyor.
mesela 2 gün önce eşim ciddi gıda zehirlenmesi yaşadı o kadar korktum ki azoyu düşünmekten sağlığımıza dikkat etmiyoruz hep ihmal ediyoruz diğer hastalıklarımızı.
ama şunada inanıyorum rabbim bizi görüyor içimizin yandığını biliyor. bizede mutlaka verecek yavrularımızı bugün olmasa yarın sadece sabır edip dua edip beklemekten başka çaremiz yok. kullandığımız ilaçlarda vesile olacak rabbim verirsede yavrularımız olacak allahın izniyle inşallah.

biliyorum hep azo konuşmadığımızı ama başlığı görünce hemen aklıma geliyo.:25::25:
çok büyük geçmiş olsun tatlım eşine de sanada.
yeyip içtiklerimize dikkat etmeliyiz aslında.ben bi gıda müh. olarak.
ben eşime artık kırmız et yemen yasak diyorum yasaklayınca daha çok yyiiyesi geliyo.
ben vazgeçemem etten diyo. önümüzde kurban zaten.
napcaz bilmiyom valla :26::26:
tatlım inanki bende Rabbimin bizi duyduyğunu neler hissettiğimizi bildiğimi biliyorum.
aynen senin gibi düşünüyorum.
zaten umudumuz olmasa,
inancımız olmasa nasıl kalkarız altından.
edilen dualar Allah katında kabul görürmüş ama zamanı gelince anlarmış insanoğlu.
bizim dualarımızda kabul olan dualar arasında olur inşallah....:31::31::31::31:

biliyorum hep azo konuşmadığımızı ama başlığı görünce hemen aklıma geliyo.:25::25:
çok büyük geçmiş olsun tatlım eşine de sanada.
yeyip içtiklerimize dikkat etmeliyiz aslında.ben bi gıda müh. olarak.
ben eşime artık kırmız et yemen yasak diyorum yasaklayınca daha çok yyiiyesi geliyo.
ben vazgeçemem etten diyo. önümüzde kurban zaten.
napcaz bilmiyom valla :26::26:
tatlım inanki bende Rabbimin bizi duyduyğunu neler hissettiğimizi bildiğimi biliyorum.
aynen senin gibi düşünüyorum.
zaten umudumuz olmasa,
inancımız olmasa nasıl kalkarız altından.
edilen dualar Allah katında kabul görürmüş ama zamanı gelince anlarmış insanoğlu.
bizim dualarımızda kabul olan dualar arasında olur inşallah....:31::31::31::31:

bide kaan hocaya ilk gittiğimizde kırmızı etten uzak dur demişti eşime eşimde o hafta deli gibi et canım istiyor diye tutturmuştu :1:
normalde et seven bi insan değil aslında ben ise ağzıma sürmüyorum kırmızı eti evde bile pişirmem valla inanmazsın belki ama evime benim kırmızı et girmemiştir hiç :1:
istediği zamnda dışarda ye diyorum ben yapamıyorum midem kaldırmıyor benim çünkü kokusunu.
valla canım kurban bayramı benim için zor geçiyor her eve gittiğimizde et filan ikram eidyorlar ya onun kokusu filan midemi alt üst eder ve hasta olurum hep :59:
bu kurban nasıl geçecek bakalım.

bide kaan hocaya ilk gittiğimizde kırmızı etten uzak dur demişti eşime eşimde o hafta deli gibi et canım istiyor diye tutturmuştu :1:
normalde et seven bi insan değil aslında ben ise ağzıma sürmüyorum kırmızı eti evde bile pişirmem valla inanmazsın belki ama evime benim kırmızı et girmemiştir hiç :1:
istediği zamnda dışarda ye diyorum ben yapamıyorum midem kaldırmıyor benim çünkü kokusunu.
valla canım kurban bayramı benim için zor geçiyor her eve gittiğimizde et filan ikram eidyorlar ya onun kokusu filan midemi alt üst eder ve hasta olurum hep :59:
bu kurban nasıl geçecek bakalım.

doğrudur valla.
Allah kolaylık versin sana :34:
bende çok severim eti eşimde :46::46:
bakalım kaan hoca derse belki vazgeçebilir.
ben kendim vazgeçiirebileceğimden pek umutlu değilim.:50::50:

doğrudur valla.
Allah kolaylık versin sana :34:
bende çok severim eti eşimde :46::46:
bakalım kaan hoca derse belki vazgeçebilir.
ben kendim vazgeçiirebileceğimden pek umutlu değilim.:50::50:

kaan hoca kesin der herkese kırmızı etten uzak durun diyor çünkü.
ne zamn gideceksiniz kaan hocaya ?

kaan hoca kesin der herkese kırmızı etten uzak durun diyor çünkü.
ne zamn gideceksiniz kaan hocaya ?
24 ekimde bakalım neler olacak..
siz heyecanla beklemiştiniz gitmeyi.
bizde de yavaş yavaş heyecan başladı.
stres te :50::50:
aslında strese girmenin gereksiz olduğunu biliyoruz ama ikimizde buna enngel olamıyoruz:18::18::18::18:

24 ekimde bakalım neler olacak..
siz heyecanla beklemiştiniz gitmeyi.
bizde de yavaş yavaş heyecan başladı.
stres te :50::50:
aslında strese girmenin gereksiz olduğunu biliyoruz ama ikimizde buna enngel olamıyoruz:18::18::18::18:

istemeden giriyorsunuz canım engel olunmuyor malesef..
bizdeki stres apayrı bişeydi bize tese diyecek diye stres yapmıştık ama çok şükür demedi.
inşallah çok güzel şeyler hoca. mutlu mutlu dönersiniz sizde.

tatlım ben çıkıyorum birazdan dönerim yine
:34::34:
..güzel sohbetin için teşekkürler.
hoççakallll
herşey gönlünce olsun..
kucağın çocuklarla dolsun..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım ben çıkıyorum birazdan dönerim yine
:34::34:
..güzel sohbetin için teşekkürler.
hoççakallll
herşey gönlünce olsun..
kucağın çocuklarla dolsun..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

görüşürz bitanem ben burdayım beklerim :34:
ne demek canım benim bende teşekkür ederim.
hepimizin inşallahhh kucağı dolsun aminnnnn:emir_bebek:

evt canım çalışmıyorum. 10 yılkadar çalışma hayatım oldu ama evlendikten sonra bıraktım. kendi işyerimiz var onunda hesaplarına bakıyorum . muhasebeciyim yani.
bende evdeyim.
kpssye haızıırlanacağım gibi görünüyo.kasım atamasında da gidemezsem :18::18::18:
büyük ihtimallede gidemem:50::14::14::14:
kociş illa başla çalışmaya atanamazsın diyo ama ben hala sürünüyorum..
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..

bende evdeyim.
kpssye haızıırlanacağım gibi görünüyo.kasım atamasında da gidemezsem :18::18::18:
büyük ihtimallede gidemem:50::14::14::14:
kociş illa başla çalışmaya atanamazsın diyo ama ben hala sürünüyorum..
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..

hayırlısı canım inşallah istediğin yere atanırsın .
kpss de çok zor ya bikaç kere girdim ben o sınavada 65 geçemedim çalışmadan girince öle oluyo tabi :1:
hangi şehirde oturuyorsunuz ?

Burda beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek çok güzel bir duygu.Geçen gün kuaföre gittim kuafördeki bayan bana çocuk var mı dedi. Bir çırpıda ağzımdan yok eşimin sperm sayısı 0 dedim. ya bu ara bu da moda oldu diye söledi ve güldü. Ne kadarda kolay kabullendi ve ne çabuk gülüpte geçti o yüzden burda yazdıkça okudukça daha da iyi hissediyorum kendimi.İçimdeki şey herşey güzel olucak bebişim olucak diyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bir gün bizde anne olucaz inanıyorum buna:40:

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün???
ben de haftayı kapattım geldim 2 gün rahatım allaha şükür :1:

Back
X