Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah inşallahh allah sesimizi duysun spermlerimiz çıkıversin.
test ne zamn yaptıracaksınız canım ?

sizin cikmisti kuyruk demi?insaalah birdahaki teste sperm hallerini gorurusunuz(bizimde kuyruk ciksa bayram ederim heralde:1::1:
3 ay once cikmamisti ,onumuzdeki hafata yaptiricaz,guveniir bi laborant bul dedim esime
univ. hastanesinde yaptiriyo hep,cok incelemiyor olabilirler orda

hep..gecmis olsun canim adina sevindim ..sonucta birsey ciktimi hemen soyluyolarmi bekletiyolarmi..sende problem vardi dr oylesinemi istedi..kiz bende yaptiricam ..nasiloluyo anlatsana bana..:59:

sizin cikmisti kuyruk demi?insaalah birdahaki teste sperm hallerini gorurusunuz(bizimde kuyruk ciksa bayram ederim heralde:1::1:
3 ay once cikmamisti ,onumuzdeki hafata yaptiricaz,guveniir bi laborant bul dedim esime
univ. hastanesinde yaptiriyo hep,cok incelemiyor olabilirler orda

evt canım kuyruk çıkmıştı. kuyruğuna kurban olurum :1::1: 2-3 tane sperm bile çıksa havalara uçacağız.
inşallah canım spermleriniz çıkar güvenilir yer olması çok önemli hastaneler sallıyorlarmış dikkatle incelemiyorlarmış. ama bizim durumumuz farklı çok detaylı bakılması gerekiyor.

napalım işte canım bu azoyu kafayı takarak geçiyor en güzel yıllarımız bir atlata bilsek gençliğimiz geçmeden anneliğide tatabilsek hayırlısıyla

inş canım ya en büyük arzumuz bu zaten allah dualarımızı kabul etsin :59:

canım benim pazara gittim geldim hemen gelecektim sözde kayınvalideme uğradım napıyorsun dye.
oda turşu yapıyormuş biraz yardım ettim ona. sonra eve geldim.
yorulmuşum :1:

bianda çıktın bebekim biraz bekledim sen gelmeyince ben de çıktım :1:
size de yapıyor mu kayınvaliden turşu :56:

kizlar,rahim filimi cekindim hec korkulacak birsey degilmis gece sabaha kadar stres yaptim duydugum kadar acivericek birsey yokmus:1: insallah sonuctda iii cikar allahin iziniyle:32::32::32::32::32::32::32:

geçmiş olsun tatlım... insan bilmediği bişey olunca stres oluyor tabi...
inş sonuçlarda iyi çıkar...

Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur

merhaba canım sonuçlar iyi gibi inş kaan hocanında istediği gibidir...
allah bian evvel hepimizin kucağını doldurur inş :emir_bebek::emir_bebek:

ayyy kızlar sinirden deliye döndüm...
akıllının biri erkek infertilitesi bölümüne "kızlar yorumlarınızı bekliyorum acil" diye konu açmış...
ben de bişey sanıp girdim belki yardımım olur diye...
hanımefendinin derdi 3 yıllık erkek arkadaşı ilgisiz davrranıyormuş bizden yardım bekliyormuş :53:
yuuhhh artık ya insanlar resmen bizim durumumuzu hiçe sayıyorlar...
biri gelir "kızlar ben erkek arkadaşımdan hamile kaldım kürtaj oldum" der
biri gelir "erkek arkadaşım çok ilgisiz yardım edin" der sinir oluyorum böyle insanlara :47:
git derdini anlatabileceğin uygun biyerde paylaş değil mi????
ya ben bugün fazla sinirliyim abartıyorum ya da insanlar bi garip :50:

Son düzenleme:
akıllının biri erkek infertilitesi bölümüne "kızlar yorumlarınızı bekliyorum acil" diye konu açmış...
hanımefendinin derdi 3 yıllık erkek arkadaşı ilgisiz davrranıyormuş bizden yardım bekliyormuş :53:
biri gelir "erkek arkadaşım çok ilgisiz yardım edin" der sinir oluyorum böyle insanlara :47:

hayır canım abartmıyorsun bu insanlar gerçekten garip.sevgilisi ilgisizmiş derde bak yaaa ALLAH ıslah etsin dalgamı geçiyo ya...

hoşgeldin bebekim :71: ben iyiyim sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz kendini...

hoşbulduk bebekimm:71::71: iyiyim canım.ehhh toparladım sayılır çok şükür ALLAH büyük hastalıklar vermesin.ya spora başladım 1 hafta oldu terli terli çıkıyorum eve gelip duş alana kadar yinede tabii zaman geçiyo bayaa birde havalar çok soğuk burada hastalandım halsizlik üşüme titreme uçuk çıktı dudağımda perişan etti beni kaç gün ama şükür şimdi iyiyim sen naptın bebekim ohhh 2 gün tatil dinlen accık..

hayır canım abartmıyorsun bu insanlar gerçekten garip.sevgilisi ilgisizmiş derde bak yaaa ALLAH ıslah etsin dalgamı geçiyo ya...

aynen canım bende "kızlaryorumlarınızı bekliyorum acil" yazınca girdim belki yardımcı olabileceğim bişeydir diye...
bide okudum ki şok oldum :53:
çok sinirlendim hemen cevap yazdım altına hırsımı alamadım bide buraya yazdım :47:
hayır yeni olabilir ama burada konu açıp sayfalarda dolaşabiliyorsa demekki okuma yazması var...
"erkek infertilitesi" yazıyor ama hanımın umru değil :63:
ne bekliyorsa artık bizde azo belasını unutup ona akıl verecez heralde :47:

Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur
inşallah spermlerinizde çıkar.
çok şey istemiiyoruz.15-20 tane demi:34::34::34:
ama fazla mal göz çıkarmaz tabi:1::1:
Rabbim yardımcınız olsun.

merhaba tatlım.bende okudum o yazıyı.
boşver ya öyle insanları kafaya takmaya,
sinirlenmeye bile değmez.
bide üniversite okuyomuş.
konuyu erkek infertilitesi bölümüne açmış.
o Allah biliyordur erkek infertilitesini erkeklerle ilgili sorunlar,problemler gibi bişey zannediyordur.:53::53:
Allah akıl fikir versin.
sana dedim bak bende kızdım:47::47:

hoşbulduk bebekimm:71::71: iyiyim canım.ehhh toparladım sayılır çok şükür ALLAH büyük hastalıklar vermesin.ya spora başladım 1 hafta oldu terli terli çıkıyorum eve gelip duş alana kadar yinede tabii zaman geçiyo bayaa birde havalar çok soğuk burada hastalandım halsizlik üşüme titreme uçuk çıktı dudağımda perişan etti beni kaç gün ama şükür şimdi iyiyim sen naptın bebekim ohhh 2 gün tatil dinlen accık..

aman canım ya aklım sende kalmıştı nasıl olduğunu merak ediyordum öyle iyi ki geldin :70:
canım havalar kötü bide terli olunca bukadarla kurtulduğuna şükret iyi ki daha ağır geçirmedin...
benim kocişte hasta oldu ankaraya gittiğimizde sözümü dinlemedi ceketini bıraktı gömlekle dolaştı üşütmüş :19:
2 gündür yatıyor oda biaz topaladı gibi...
canım hafta içi okulda yorulunca eve gelince iş yapamıyorum..
herşey hafta sonuna kalıyor...
bide geçen hafta ankaraya gidince o haftada yol yorgunluğuyla geçti 2 haftalık iş var evde...
aman napıyım dinlenir dinlenir temizlerim :1:

aynen canım bende "kızlaryorumlarınızı bekliyorum acil" yazınca girdim belki yardımcı olabileceğim bişeydir diye...
bide okudum ki şok oldum :53:
çok sinirlendim hemen cevap yazdım altına hırsımı alamadım bide buraya yazdım :47:
hayır yeni olabilir ama burada konu açıp sayfalarda dolaşabiliyorsa demekki okuma yazması var...
"erkek infertilitesi" yazıyor ama hanımın umru değil :63:
ne bekliyorsa artık bizde azo belasını unutup ona akıl verecez heralde :47:

evet canım okudum yorumunu iyi yapmışsın yazmakla haketmiş okuma yazması var ama kelimelerin anlamından birhaber galiba demekki interfelitenin manasını bilmiyo keşke onun manasınıda yazsaydın bebekim öğrenirdi sevabına...

:62::62::62::62:selam kızlar ben geldim bilgisayarıma vede sizlere kavuştum:64::64::64::64:

hoşgeldin canım :71: nihayet ya bak bundan sonra biyere kaybolmak yok :1:
ee nasılsın görüşmeyeli :34:

merhaba tatlım.bende okudum o yazıyı.
boşver ya öyle insanları kafaya takmaya,
sinirlenmeye bile değmez.
bide üniversite okuyomuş.
konuyu erkek infertilitesi bölümüne açmış.
o Allah biliyordur erkek infertilitesini erkeklerle ilgili sorunlar,problemler gibi bişey zannediyordur.:53::53:
Allah akıl fikir versin.
sana dedim bak bende kızdım:47::47:

dengesizin teki işte ama bazen oluyorki insan boşveremiyor...
hayır infertiliteyi bilmiyor da yanındaki kısırlık yazısınıda mı görmüyor :47:
diyorum ya bazen özellikle mi yapıyorlar diye düşünüyorum...
yazdım gerçide daha öncede biri gelmişti bizim topiğe
"erkek arkadaşımdan hamile kaldım bebeği aldırdım" diye deli olmuştuk hepimiz neler yazmıştık...
biz bukadar üzülürken milletin böyle pervasız davranması can sıkıcı bi durum...
kimseden bizi anlamalarını beklemiyoruz ama biraz duyarlı olsalar nasıl olur acaba :63:

evet canım okudum yorumunu iyi yapmışsın yazmakla haketmiş okuma yazması var ama kelimelerin anlamından birhaber galiba demekki interfelitenin manasını bilmiyo keşke onun manasınıda yazsaydın bebekim öğrenirdi sevabına...

bebekim yazıyorya infertilite/kısırlık diye nasıl göremez...
demekki site yöneticileri böyle dengesizlerin olabileceğini düşünerek böyle yazmışlar...
ama böylelerine işlemiyor işte :1:

Back
X