Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallahhh :1:
tabi canım her mevsimin ayrı güzelliği var yeterki ağzımızın tadı olsun huzurumuz olsun dört mevsimde çok güzel :21:
tabi canım en önemlisi o zaten Allah daim etsin huzurumuzu.
inş bebekim bekletmesin enişte seni :1:

orası öyle tabi tatlım her mevsimin ayrı güzelliği var...
ama bana sorsalar yinede ilkbaharla yaz derim :16:

oyyy yerim ben seni yaaaa :70:

kızlar daha öncede bahsetmiştim bende yumurta tembelliği var...
tedavi görüyorum en son 4 ay önce falan gitmiştim ilaçlarım vardı onları kullanınca düzenli regli oluyordum...
en son ay ilacımı çok düzensiz kullandım şimdide 8 gün gecikti sinir oluyorum :59:
bi olsa 12. gün tekrar doktora gidicem kontrole ama olmuyor işte :43:
canlar normalde bu rahatsızlığı olan bazı kişilerde normal yoldan gebe kalmak zor olabiliyorya
sizce tüp bebek içinde bi sorun teşkil eder mi :97:

ben de seni tatlım :70: :56: :60::60:
senin kociş yok mu ???
benim ki evde birazdan tekrar çıkıcak :85:

benim kociş gelmedi daha canım 1 saati bulur heralde gelmesi
canım yumurta tembelliğinin tüp bebeği olumsuz etkileyeceğini zannetmiyorum tedavini olursun herşey yolunda gider canım sen yeter ki tedavini ol.

benim kociş gelmedi daha canım 1 saati bulur heralde gelmesi
canım yumurta tembelliğinin tüp bebeği olumsuz etkileyeceğini zannetmiyorum tedavini olursun herşey yolunda gider canım sen yeter ki tedavini ol.

saol tatlım içimi rahatlattın biraz :70:
tedavi oluyorum zaten canım ama biliyorsun zaten psikolojimiz bozuk herşeyi kurup duruyorum :97:

saol tatlım içimi rahatlattın biraz :70:
tedavi oluyorum zaten canım ama biliyorsun zaten psikolojimiz bozuk herşeyi kurup duruyorum :97:

merak etme canım Allahın izniyle herşey yoluna girer zamanla
peki sende adet düzensizliği var mıydı canım?

merak etme canım Allahın izniyle herşey yoluna girer zamanla
peki sende adet düzensizliği var mıydı canım?

evet canım yumurta tembelliği olduğu için geç oluyordum...
ama tedavi sürecinde kullandığım ilaçlarla düzene girrmişti...
son ay aksattım ilacımı 8 gün gecikti işte...
gerçi benim görümceminde bu rahatsızlığı vardı...
hemen hamile kaldı hiç zorlanmadı...
ilk gebeliğinde doğuma 1 ay kalmışken bebeği öldü...
sonra 2 çocuğu daha oldu...

evet canım yumurta tembelliği olduğu için geç oluyordum...
ama tedavi sürecinde kullandığım ilaçlarla düzene girrmişti...
son ay aksattım ilacımı 8 gün gecikti işte...
gerçi benim görümceminde bu rahatsızlığı vardı...
hemen hamile kaldı hiç zorlanmadı...
ilk gebeliğinde doğuma 1 ay kalmışken bebeği öldü...
sonra 2 çocuğu daha oldu...

aksatma canım sen ilacını bak eşinden de güzel haberler aldınız inşallah en yakın zamanda bebiş haberini de verirsin bize :49::49:

AZO ICIN kulanilan su bitkiseller ilgimi cekti genelde fayda gormusler:PANAX,YESILEX,GINKO BLOBA....
once yesilexi almaya karar vermistim,sonra ginko blobayi almaya karar verdim,simdide panaxi duydum,hepsi birarada cok fazla olur bence tehlikeli olabilir...birini alicammda ???ama hangisini??:53::53::53:kaan beye bir sorucam bakalim bir cevap yazsinda hormon sonuclarimiza
aman yaaa sabana dondum:60::60::60::60:asagi tukursen sakal yukari biyikkk:52::52::52::52::52:

kızlar daha öncede bahsetmiştim bende yumurta tembelliği var...
tedavi görüyorum en son 4 ay önce falan gitmiştim ilaçlarım vardı onları kullanınca düzenli regli oluyordum...
en son ay ilacımı çok düzensiz kullandım şimdide 8 gün gecikti sinir oluyorum :59:
bi olsa 12. gün tekrar doktora gidicem kontrole ama olmuyor işte :43:
canlar normalde bu rahatsızlığı olan bazı kişilerde normal yoldan gebe kalmak zor olabiliyorya
sizce tüp bebek içinde bi sorun teşkil eder mi :97:

baharcım aslan pençesi civan perçemi iç yeşil çay bile çok faydalı bunları yap nasıl düzeliyor görürsün yumurta tembelliğinin tüp bebekte bir sıkıntısı yok yeterki yumurta olsun ve yumurtanın kalitesi önemli bendede aynı sorun var iki tüp bebek denemesindede hiç zorlanmadan büssürü yumurtam oluştu eşlerimizde bu sorun olmasa normal yollada olur çok böyle adet düzensizliği olup hamile olan ..

internetten arastirdimda PANAX bir ginseng cesidiymis galiba,ama bizim kullandigimiz korean ginseng,bunun adi panax ginseng...farki nekiii??

baharcim sogan kurunu deneyebilirsin birsuru seye faydasi varmis sanada fayda edebilir

kizlar aklima birsey takilmis yaa...sizin eslerinizin sperim tahlilinde semen mitari nekadar yaziyor?:26::26::26::26:

hoşgeldin canım nerelerdesin ne yapıyorsun varmı bir değişiklik hayatında

hoşbulduk canım hayatımızda azo konusunda bir değişiklik yok ama kaybettiğim özgüvenime tekrar kavuştum şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim azoyu kabullendim.ümitliyim daha mutluyum tatlım Allah bu yolda hepimizi güçlü eylesin siz neler yaptınız sende hoşgeldin

Back
X