• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar nasilsiniz?
bugun mustafa eraslanin ilaclarindan siparis verdim. turkiyeden ailem alcak ilaclari bizede en kisa zamanda ulasdirirlar insallah . 3 tane ilac soylediler 3 aylik yollayacaklar isimleri....clavis panax....reishi mantari...E1.. burda bazi arkadaslarda kullaniyo insallah hepimize faydasi olur. kizlara size sorum, ben esime caksir suyu hazirliyorum birde incir kuru simdi bu ilaclara kullanmaya baslayincada caksir suyuna ve incir kurune devam edebiliyim

tatlım yardımcı olmak isterdim aama bilmiyorum.
bazzı ilaçlar birbirine ters etki ediyormuş inşallah bişey olmaz ama bilen biri muhakkak çıkar..
Rabbim şifa versin..

selam kizlar nasilsiniz?
bugun mustafa eraslanin ilaclarindan siparis verdim. turkiyeden ailem alcak ilaclari bizede en kisa zamanda ulasdirirlar insallah . 3 tane ilac soylediler 3 aylik yollayacaklar isimleri....clavis panax....reishi mantari...E1.. burda bazi arkadaslarda kullaniyo insallah hepimize faydasi olur. kizlara size sorum, ben esime caksir suyu hazirliyorum birde incir kuru simdi bu ilaclara kullanmaya baslayincada caksir suyuna ve incir kurune devam edebiliyim

canım hiç birşey olmaz çakşır suyunun fsh yi yükselttiğini söyleyenler vardı burda ana bişey diyemem clavis panax reishi mantarı e1 bunlarla inciri kullana bilirsin inciri özellikle kullan bal macunu e vitamini bunları beraber kullanmanızda sakınca yok kullanın inşallah sebep olurlar.

merhaba arkadaşlar bugün bi aktarcıya girdim sıfır sperm için bişey olup olmadığı sordum
tribulus terrestris önerdi ben onun siparişini netten vermiştim zaten bugün gelecek.
1 kg hakiki zeytin yağına 1 kg kuru inciri bas kavanozu kapat 15 gün sonra onun hepsini yesin bitirsin dedi kusasıya kadar yesin dedi adetin 14. gününde ilişki olsun dedi hiç bişeye gerek yok dedi. dedim bizde hiç sperm yok ama dedim bununla ilgili hadis bile var dedi 1 incir çekirdeği 1 ağaç demek dedi çok inandım. adam kendisi için almış olduğu hakiki zeytin yağını bana verdi incirleri 2 ye yardı birde keçi boynuzunu toz haline getirdi doğalı bu dedi hazır paket keçiboynuzu tozu alma dedi ay nasıl memnun oldum anlatamam allah ondan bin kere razı olsun inşlh bu akşam incir kürünü hazırlıcem kısmetse arkadaşlar sizde yapın inşallah faydalı olur...

kızlar nasılsınız burda sürekli konvoy var şehitlerimiz için yürüyüş balkondan onları seyrediyorum içim bir hoş oluyor herşey vatan için vatan sana canım feda şehitler ölmez vatan bölünmez kahrolsun pkk ben zaten duygusalımdır onlara baktıkça dünden beri aglıyorum allah onların cezasını versin bitsin artık şu teror bitmez ama boyna birilerinin ocagına ateş düşürürler allah yardım etsin yakınlarına sabır versin yarabbim ..:5:

kızlar nasılsınız burda sürekli konvoy var şehitlerimiz için yürüyüş balkondan onları seyrediyorum içim bir hoş oluyor herşey vatan için vatan sana canım feda şehitler ölmez vatan bölünmez kahrolsun pkk ben zaten duygusalımdır onlara baktıkça dünden beri aglıyorum allah onların cezasını versin bitsin artık şu teror bitmez ama boyna birilerinin ocagına ateş düşürürler allah yardım etsin yakınlarına sabır versin yarabbim ..:5:
Rabbim acılı ailelerine sabır versin.
ne büyük bi acı.
o ana babbalar eşler çocuklar nasıl dayanacak bu acıya.
bizim içimiz parçalandı onlar nasıl yandılar kimbilir.
Allah belasını versin PKK nın..

merhaba arkadaşlar bugün bi aktarcıya girdim sıfır sperm için bişey olup olmadığı sordum
tribulus terrestris önerdi ben onun siparişini netten vermiştim zaten bugün gelecek.
1 kg hakiki zeytin yağına 1 kg kuru inciri bas kavanozu kapat 15 gün sonra onun hepsini yesin bitirsin dedi kusasıya kadar yesin dedi adetin 14. gününde ilişki olsun dedi hiç bişeye gerek yok dedi. dedim bizde hiç sperm yok ama dedim bununla ilgili hadis bile var dedi 1 incir çekirdeği 1 ağaç demek dedi çok inandım. adam kendisi için almış olduğu hakiki zeytin yağını bana verdi incirleri 2 ye yardı birde keçi boynuzunu toz haline getirdi doğalı bu dedi hazır paket keçiboynuzu tozu alma dedi ay nasıl memnun oldum anlatamam allah ondan bin kere razı olsun inşlh bu akşam incir kürünü hazırlıcem kısmetse arkadaşlar sizde yapın inşallah faydalı olur...

çok sevindim canımm..
inşallah faydasını görürsünüz..
bende yapacağım bunu ama hakiki zeytinyağını nerdden bulcaz...bilmiyorum..

tatlım yardımcı olmak isterdim aama bilmiyorum.
bazzı ilaçlar birbirine ters etki ediyormuş inşallah bişey olmaz ama bilen biri muhakkak çıkar..o
Rabbim şifa versin..

canım hiç birşey olmaz çakşır suyunun fsh yi yükselttiğini söyleyenler vardı burda ana bişey diyemem clavis panax reishi mantarı e1 bunlarla inciri kullana bilirsin inciri özellikle kullan bal macunu e vitamini bunları beraber kullanmanızda sakınca yok kullanın inşallah sebep olurlar.

cok tesekkur ederim kizlar.. insallah faydasi olur. biz umutsuz vakayiz ama allahdan yinede umudumu kesmiyorum her yikildigimizda toparlanip tekrar devam ediyoruz bu sefer insallah fayda goruruzde sonuc husran olmaz insallah.. rabbim hepimize yardim etsin gonlumuzdekine bizi tez zamanda kavusdursun

ben seviyorum gezmeyi ama çekiniyorum artık..
şu soranlara gıcık oluyorum.
özellikle soruyorlar..
yok mu,yokmu niye yapmıyorsunuz diye..
vallahi insanların nasıl insanlar olduğunu anladım biliyormusun..
eğer iyi biriyse hiç sormuuyor zaten..
lafta geçse bile olur sıkma canını diyor.
ama eğer kötüyse özellikle ssoruyor..
niye olmuyo.
sorun kimde
doktora gitmedinizmi
niye gitmiyonuz.
kardeşim size ne de denmiyorki..
olur inşAllah diyorum başka bişey demiyorum..
napalımm...........

katılıyorum sana canım.. geçen bayram biyerdeyiz oldukça kalabalık eşimin akrabaları hepsi bana soruyorlar yok daha olur inşaAllah dedim. ben dışarı çıktım içeri girdiğimde birden herkes sus pus oldu duyduğum ' hayırlısı olsun' sözü oldu, anladım beni çekiştirdiler çocuğu olmuyor bunun diye. kayınvalidem saklıyo zaten eşim de kimseye söylemememi istiyo ama ne yalan söyleyim benim yakın akrabalarım biliyor, söyledim. bu ayıp saklanacak bişey değil ki bende de olsa söylerdim. benim içim dışım bir. bu bize Allah tan geldi. başımızın üstüne..

görelim mevlam neylar? neylerse güzel eyler....

katılıyorum sana canım.. geçen bayram biyerdeyiz oldukça kalabalık eşimin akrabaları hepsi bana soruyorlar yok daha olur inşaAllah dedim. ben dışarı çıktım içeri girdiğimde birden herkes sus pus oldu duyduğum ' hayırlısı olsun' sözü oldu, anladım beni çekiştirdiler çocuğu olmuyor bunun diye. kayınvalidem saklıyo zaten eşim de kimseye söylemememi istiyo ama ne yalan söyleyim benim yakın akrabalarım biliyor, söyledim. bu ayıp saklanacak bişey değil ki bende de olsa söylerdim. benim içim dışım bir. bu bize Allah tan geldi. başımızın üstüne..

görelim mevlam neylar? neylerse güzel eyler....

kendini kötü hissetme.
napalım bizimde kaderimiz böyle.
zaten insan herşeye alışıyorda hep şu mahalle baskısı..
acıma dolu bakışlar...
neyse ki bizi çocuk istemiyor zannediyorlardı ama artık 4. senemize girdik.
herkes sormyya başladı..
evlendiğinde yapsan şimdiye büyütürdün diye.
o zaman bizde istemedik ama ne bilelim böyle olacağını..

kızlar ben geldim :71::71::71:
ameliyatla dişimi aldırdım sonunda :21:
ama hepsi bianda alınmazmış tek tek alıyorlarmış...
en sorunlu olandan kurtuldum bugün...
darısı diğerleinin başına :1:
2-3 tane dikiç var 2 gün hiç bişey yemiycekmişim...
meyve suyu içebilirmişim...
aman kurtuldum ya buna da şükür :1:
siz nasılsınız bakalım kızlar herşey yolunda mı :34:

kendini kötü hissetme.
napalım bizimde kaderimiz böyle.
zaten insan herşeye alışıyorda hep şu mahalle baskısı..
acıma dolu bakışlar...
neyse ki bizi çocuk istemiyor zannediyorlardı ama artık 4. senemize girdik.
herkes sormyya başladı..
evlendiğinde yapsan şimdiye büyütürdün diye.
o zaman bizde istemedik ama ne bilelim böyle olacağını..

canım sen de kendini kötü hissetme, senin de dediğin gibi kaderimiz böyleymiş..
bazılarımızın imtihanı çetin oluyor böyle..
imtihan dünyasındayız.
belki de eğer bunu kabullenip bu halimize şükredersek Allah' a tam olarak teslim olabilirsek gelecek bebişlerimiz..

onlar kendilerine acısınlar..inadına gülmemiz mutluluğumuzu göstermemiz lazım böyle insanlara belki..
ne yazıkki başkalarının acılarından zevk alanlar var.
hem
tabii ki bilemezdin böyle olacağını.. nerden bilebilirdik ki..

herşerde ve herşeyde bir hayır vardır.

Rabbim bizlere de nasip eder bigün anneliği inşaAllah..

hoşgeldin baharcım.. :54:

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...

biz de aynı herşey.. ilaçlar, kürler, dertleşmeler falan filan işte ...

hadi geçmiş olsun canım kurtulmuşsun en sorunludan kurtulduysan artık ağrın olmaz inşallah.
bende yeni eve geldim bilg artık yanımda taşıyorum :1:
gece kocişle konuşuyoruz. akşam 4 e kadar uyuyamadım ya ben. biraz uykusuzluğum var onun dışında iyim çok şükür ..
sen nasılsın bebekim ?

canim,gecmis olsun.kurtulduguna sevindim....:9::9:

geçmiş gitmiş olsun bakalım...darısı diğerlerinin başına.
laflıyoruz kızlarla.
iyi sayılırız yani..

canım sen de kendini kötü hissetme, senin de dediğin gibi kaderimiz böyleymiş..
bazılarımızın imtihanı çetin oluyor böyle..
imtihan dünyasındayız.
belki de eğer bunu kabullenip bu halimize şükredersek Allah' a tam olarak teslim olabilirsek gelecek bebişlerimiz..

onlar kendilerine acısınlar..inadına gülmemiz mutluluğumuzu göstermemiz lazım böyle insanlara belki..
ne yazıkki başkalarının acılarından zevk alanlar var.
hem
tabii ki bilemezdin böyle olacağını.. nerden bilebilirdik ki..

herşerde ve herşeyde bir hayır vardır.

Rabbim bizlere de nasip eder bigün anneliği inşaAllah..

amin inş.
neyin iyi neyin kötü olduğunu Allah bilir ancak.
biz yaşayıp göreceğiz.
Rabbim sabır versin hepimize..

Back
X