Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende varım diyete gircem bu aralar tedaviden dolayı kilo aldım iğneler kilo yapıyor malum bizim tedavi aşamalarını annemler ve kyvlidemler biliyor annem hergün arayıp aman fazla yeme ilerde kilo yapıyormuş diye moralimi bozuyor bu aralar iştahımda açık korkuyorum şişmanlıyacam diye.... bende çok değil ama polikistik over varmış doktorum öyle demişti şekeri tetikliyormuş inşallah iğnelerin bi zararı olmaz bu ara aklıma takılıyor kendimden korkar oldum zaten ruhen çöküntüdeyim bde hastalanma korkusu sardı beni...

canım bozma moralini tüp bebek tedavisi biçok kişiye kilo yapıyor zaten...
biraz dikkat edersen verirsin...
at kafandan kötü düşünceleri tatlım...
allah beterinden saklasın hepimizi...
canım sen konyalıydın değil mi :34:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?

hoşgeldin cnm inşllh sende bizlerde anne oluruz cnm kullandığınız ilac ve iğnelerden sonra test yaptınız mı

valla cnm şubatın 27 sinde iğnelere başladık bugün 7.iğneyi vurunacak eşim 8 iğne dedi 1 ay olana kadar haftada 2 sefer kullansın dedi salı günü 8.iğneden sonra tekrar görüşeceğim kaan beyle yaptırın derse yaptıracağız bakalım tam olarak bilmiyorum yani 1 ay dolmadı henüz siz neler yapıyorsunuz kullandığınız bişeyler varmı hakkımızda hayırlısı bakalım yaa yapacak bişi yok....:43::25:

hadi bakalım canım inş bu defa yüzünüz güler :16:
rabbim yardımcınız olsun...
canım biz ilaç olarak endol, sudafed ve proxeede devam ediyoruz...
ayrıca bitkisellerede devam...
merak ediyorum bende bi değişiklik var mı diye...
bakalım bikaç haftaya kadar işleri yoluna koyup umuta gidebilirsek orada ne kadar çıkacak sperm görücez...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?

canım keşke gelmeseydin bu sebeple aramıza...
ama inş en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız...
tedaviniz hayırlı olsun inş bol bol spermleri görürsünüz...
canım saraçoğlunun kürlerini deneyen arkadaşlar var aramızda...
onlar okuyunca bilgi verirler sana...
canım siz kaç yıllık evlisiniz ??

hoşgeldin cnm inşllh sende bizlerde anne oluruz cnm kullandığınız ilac ve iğnelerden sonra test yaptınız mı

teşekkür ederim bir kere geçen ay test verdik bizim fsh 25 civari idi 1 küsür gibi birsey oldu kaan hoca msj da ovitrelle devam etmemizi ve klomen kullanmamızı söyledi ayrıca keçi boynu ve ibra sarac gönderdigi bitki çayını da içmeye devam ediyoruz sarac gönderdiklerim bitince yani 2 ay sonra spermyogram yaptırın dedi

canım keşke gelmeseydin bu sebeple aramıza...
ama inş en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız...
tedaviniz hayırlı olsun inş bol bol spermleri görürsünüz...
canım saraçoğlunun kürlerini deneyen arkadaşlar var aramızda...
onlar okuyunca bilgi verirler sana...
canım siz kaç yıllık evlisiniz ??

1,5 yıllık ama 1 senedir düsünüyoruz

teşekkür ederim bir kere geçen ay test verdik bizim fsh 25 civari idi 1 küsür gibi birsey oldu kaan hoca msj da ovitrelle devam etmemizi ve klomen kullanmamızı söyledi ayrıca keçi boynu ve ibra sarac gönderdigi bitki çayını da içmeye devam ediyoruz sarac gönderdiklerim bitince yani 2 ay sonra spermyogram yaptırın dedi

hakkınıza hayırlar olsun
denedıgımız hıcbır seyi bosa cıkarmasın rabbım
umarım bu sefer kı testte sperm gorursunuz tatlım:16:

kızlar hepinize iyi akşamlar kociş geldi ben çıkıyorum :54::54::54:

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin 1 meryem
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HKMKDR--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MAVİMENEKŞE--------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 yasin 1 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YEŞİL------------------------------------------1 yasin 1 meyem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------1 yasin
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

hakkınıza hayırlar olsun
denedıgımız hıcbır seyi bosa cıkarmasın rabbım
umarım bu sefer kı testte sperm gorursunuz tatlım:16:

amin insaalah hepimiz için hayırlı olur tedaviler burdaki hamile haberlerini okuyunca umutlanıyorum inş bizde birgün bu mutlulugu tadarız .

amin insaalah hepimiz için hayırlı olur tedaviler burdaki hamile haberlerini okuyunca umutlanıyorum inş bizde birgün bu mutlulugu tadarız .

amin tatlım hepimiz o mis kokulu bebişlerimizi bekliyoruz inşlh yaradanım bizleri sevindirir
senin yaşın kac cnm

amin tatlım hepimiz o mis kokulu bebişlerimizi bekliyoruz inşlh yaradanım bizleri sevindirir
senin yaşın kac cnm

29 sizde galiba yani öyle tahmin ettim siz kaç yıldır düşünüyorsunuz cocuk neler yaptınız bü güne kadar eger vaktiniz varsa bana anlatabilir misiniz daha yeni oldugum için siteye tam hakim olamadım

canım senin eşinde hareketsiz sperm çıkışı vardı sanırım siz genetik testlerinizi yaptırmışmıydınız.

kusura bakma geç yazıyorum kocam pc yi alınca zor ikna ettim yeni aldım elinden
evet bizde haraketsiz sperm çıktı genetik testlerde herşey normal.... bizim sorun katman oluşmamış..

29 sizde galiba yani öyle tahmin ettim siz kaç yıldır düşünüyorsunuz cocuk neler yaptınız bü güne kadar eger vaktiniz varsa bana anlatabilir misiniz daha yeni oldugum için siteye tam hakim olamadım

ben mayısta 30 olucam cnm
ben yaklasık 6 senelık evlıyım evlılıgımın ılk 3 cu ayında esımın azolu oldugunu ogrendık tabii dunyam yıkıldı
ben kı bekarken derdım 4 cocugum olsun ama sımdı bı tane bıle bulamıyorum
ogrendikten sonra kaan hoca da, semih özkan a, asm ye emre bakırcıoglu na aytug kolonkaya ya gıttık
eşim 2006 da tese oldu sonuc sercolly cell cıktı 2009 mıcro tese oldu onun da sonucu 0 cıktı
sımdı eşim mustafa eraslanın ılacı olan panax ı kullanıyo gecen testte sperm dısı hucre cıktı bu ay bısey cıkmadı
yıllardır hıc sonuc alamayınca bızde artık panaxa devam ediyoruz haktan hayırlısı
benim hikayem bu tatlım........

canım bozma moralini tüp bebek tedavisi biçok kişiye kilo yapıyor zaten...
biraz dikkat edersen verirsin...
at kafandan kötü düşünceleri tatlım...
allah beterinden saklasın hepimizi...
canım sen konyalıydın değil mi :34:

evet cnm konyadayım aslen konyalıyız.. Bu aralar çok sakinim hayatımda hiç bu kadar sakin olmamıştım .. Belki sıkıntılı bir süreç ama ben ömrümde öğrenemiyeceğim şeyleri bu süreçte öğreniyorum.. her şeyde vardır bir hayır diyoru.. eskiden olsa en ufak bir olayı kafama takardım şimdi umrumda bile değil Allahım insanlara çekemeyeceği yükü yüklemezmiş o yüzden biz çok güçlüyüz allahım en ağır yükle mükafatlandırıyor bizi.. Bu hastalık bana sakin olmayı ve sabretmeyi öğretti...

ya kızlar ben konuları kaçırıyom yeni üye oldum sizleri takipte sorun yaşıyorum gelen mesajları nasıl okiyacağım bana bi yardımcı olun!!:DDD

ben mayısta 30 olucam cnm
ben yaklasık 6 senelık evlıyım evlılıgımın ılk 3 cu ayında esımın azolu oldugunu ogrendık tabii dunyam yıkıldı
ben kı bekarken derdım 4 cocugum olsun ama sımdı bı tane bıle bulamıyorum
ogrendikten sonra kaan hoca da, semih özkan a, asm ye emre bakırcıoglu na aytug kolonkaya ya gıttık
eşim 2006 da tese oldu sonuc sercolly cell cıktı 2009 mıcro tese oldu onun da sonucu 0 cıktı
sımdı eşim mustafa eraslanın ılacı olan panax ı kullanıyo gecen testte sperm dısı hucre cıktı bu ay bısey cıkmadı
yıllardır hıc sonuc alamayınca bızde artık panaxa devam ediyoruz haktan hayırlısı
benim hikayem bu tatlım........

cnm inşallah duaların kabul olur... ne güzel sperm dışı hücre çıkmış inşallah sperm de çıkar..

cnm inşallah duaların kabul olur... ne güzel sperm dışı hücre çıkmış inşallah sperm de çıkar..

sperm dışı hücre çıktı ama bu ay testte hıc bı sey çıkmadı
tabii benım bıraz moralım dustu ama elden ne gelır senın dedıgın gıbı sabretmekten baska allh kerım
bız dualara devam edcegız

Back
X