Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben konuları kaçırıyom yeni üye oldum sizleri takipte sorun yaşıyorum gelen mesajları nasıl okiyacağım bana bi yardımcı olun!!DD
teşekkür ederim canım. sabak akşam farkediyormu aç tok . eşime bir de bunu içireyim bakayım..![]()
sabah akşam farketmiyodu ama aç karna rahatsız edebilir suyu..
bide ben havuç salata
sıda çok yediriyodum![]()
sperm dışı hücre çıktı ama bu ay testte hıc bı sey çıkmadı
tabii benım bıraz moralım dustu ama elden ne gelır senın dedıgın gıbı sabretmekten baska allh kerım
bız dualara devam edcegız
ben mayısta 30 olucam cnm
ben yaklasık 6 senelık evlıyım evlılıgımın ılk 3 cu ayında esımın azolu oldugunu ogrendık tabii dunyam yıkıldı
ben kı bekarken derdım 4 cocugum olsun ama sımdı bı tane bıle bulamıyorum
ogrendikten sonra kaan hoca da, semih özkan a, asm ye emre bakırcıoglu na aytug kolonkaya ya gıttık
eşim 2006 da tese oldu sonuc sercolly cell cıktı 2009 mıcro tese oldu onun da sonucu 0 cıktı
sımdı eşim mustafa eraslanın ılacı olan panax ı kullanıyo gecen testte sperm dısı hucre cıktı bu ay bısey cıkmadı
yıllardır hıc sonuc alamayınca bızde artık panaxa devam ediyoruz haktan hayırlısı
benim hikayem bu tatlım........
sperm dışı hücre çıktı ama bu ay testte hıc bı sey çıkmadı
tabii benım bıraz moralım dustu ama elden ne gelır senın dedıgın gıbı sabretmekten baska allh kerım
bız dualara devam edcegız
kusura bakma geç yazıyorum kocam pc yi alınca zor ikna ettim yeni aldım elinden
evet bizde haraketsiz sperm çıktı genetik testlerde herşey normal.... bizim sorun katman oluşmamış..
iyi geceler cnm bende havuç salatası birde brokoli haşlayıp limonla soslayıp yediriyorum...
evet cnm yıkamalı yapıtırıyoruz ben ist oturuyorum cnm buralarda yaptırıyoruzmoralini bozma bence çıkması büyük şans birde sperm testini yıkamalı mı yaptırıyorsunuz ankara da mısınız hangi lab da
valla eşim pek sık yapmıyo testtı ama artık her ay yapacak bana söz verdibozma moralini sperm dışı hücre çıkması bir işaret demekki daha bazı şeyler tam hazır değil biraz zamana ihtiyaç var... kaç ayda bir test yapıyorsunuz eşinin sorunu ne ?????
evet cnm konyadayım aslen konyalıyız.. Bu aralar çok sakinim hayatımda hiç bu kadar sakin olmamıştım .. Belki sıkıntılı bir süreç ama ben ömrümde öğrenemiyeceğim şeyleri bu süreçte öğreniyorum.. her şeyde vardır bir hayır diyoru.. eskiden olsa en ufak bir olayı kafama takardım şimdi umrumda bile değil Allahım insanlara çekemeyeceği yükü yüklemezmiş o yüzden biz çok güçlüyüz allahım en ağır yükle mükafatlandırıyor bizi.. Bu hastalık bana sakin olmayı ve sabretmeyi öğretti...
kızlar napıyorsunuzzz biz kocişle bitki çayı içiyoruz
bi gireyim bizim kızlar napıyor dedim![]()
valla benden başka kimse kalmadı burda ben bekçilik yapıyorum
aman topık kacmasın
tatlım eşim artık her ay test yapacakmış
eee tabii başının etini yedim adamın ne yapsın eli mahkum
nısan ayında yapacak bakalım
bekle tabi bitanem gelince topiği boş bulmayalım
çok sevindim canım benim hadi gözün aydın
demek sonunda enişteyi ikna ettin
azmin elinden hiç bişey kurtulmaz işte
bu yolda herşey mübahtır başının etiniyemek gerekse bile
hadi bakalım canım benim inş bundan sonra daha güzel sonuçlar alırsınız
sonuçta tüm drlar sık sık test yapılması gerektiği konusunda hem fikir...
en iyisi olmuş çok sevindim valla...
kızlar napıyorsunuzzz biz kocişle bitki çayı içiyoruz
bi gireyim bizim kızlar napıyor dedim![]()
sağol bi tanem hakkıma hayırlısı
belkı bıraz moralımde duzelır baskasına cok super moral verıyorumda kendime gelince
bundan sonra her ay hep güzel haberler alırım bende sizlerde inşlh