• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yaa bende çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah herşey daha güzel olur

ÜZÜLME CANIMARKADAŞIM VAKİTBU VAKİT DEĞİL DEMEKKİ...
HER YENİ GÜN GÜZELLİKLERE GEBE ...
ZEKERYA AS.IN DUASINI OKUMAYA DEVAM ET..
BEN TAM HER ŞEY BİTTİ DERKEN BUNU OKUDUM VE KAPILAR AÇILMAYA BAŞLADI ..
PES ETMİYCEZ ..İSTİYCEEEZ...İSTİYCEEEZ İSTİYCEEEEZZZZZZZZZZ:49::49::emir_bebek::emir_bebek::16::

tamam ozaman ekle benide anladığım kadarıyla gelen sayısına eşit olarak bölüncek ve hergün okuncak süpermiş okuyalımda şifa olsun inşallah
bugünün ilk olumsuz haberi neydi merak ettim

evet canım kişi sayısına göre duayı eşit şekilde paylaştırıcam...
inş rabbim kabul eder...
canım çiçeğin eşinde de 0 çıkmış :26:
onlarda 6 ay m-sure kullanmıştı...
demekki daha zamanı gelmemiş...
rabbim hepinizin yüzünü güldürür inş...

canlarım nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama bahardan haberleri alıyordum aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var.
bidede azo vardı ama cok şükür yendik ama tüp bebek denememiz başarısız. şimdi dondurulmuşlarla ikinci kez deneyeceğiz rabbim hepimizin kucağını doldursu evlerimi çocuk sesleriyle şenlendirsin:16::16::16: baharım nasılsın sureler bitmiş yeni okunacak duaya benide eklersin tatlım:16::16::16:

canlarım nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama bahardan haberleri alıyordum aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var.
bidede azo vardı ama cok şükür yendik ama tüp bebek denememiz başarısız. şimdi dondurulmuşlarla ikinci kez deneyeceğiz rabbim hepimizin kucağını doldursu evlerimi çocuk sesleriyle şenlendirsin:16::16::16: baharım nasılsın sureler bitmiş yeni okunacak duaya benide eklersin tatlım:16::16::16:

canım benim hoşgeldin :70:
iyiyim canım şükür...
sureler tamamlandı daha da iyi oldum :1:
tamam canım her kişi için 2 sure olacak...
o sürede okuyacaz hakkımıza düşeni...
sürekli okuayabilirsin değil mi tatlım :34:
zaten 2 güne yayacağımız ve herkese az düşeceği için sorun olmaz bence yle değil mi :34:

kizlar dua gurupuna benide ekleyin.ama ben turcesini okuyorum eger olursa benide ekleyin
:31::31:

canım seni nekadar çok sevdiğimi sen çok iyi biliyorsun...
sakın yanlış anlama ama bu defa diğeri gibi olmayacak...
1 kere alınıp kenara çekilinmeyecek...
1 kişinin duası için 2 gün süremiz olacak...
2 gün sonra diğerine geçicez ve ben herkese eşit paylaştırıcam...
eğer bunu başarabileceğini düşünüyorsan katılabilirsin...
bide türkçesiyle olmaz galiba canım...
latince yazılışından okuyabilirsin...

iyiyim canım şükür...
zaten 2 güne yayacağımız ve herkese az düşeceği için sorun olmaz bence yle değil mi :34:

bahar tefriciye mi okunacak şimdi??? ben de katılmak istiyorum eğer geç kalmamışsam...

canım seni nekadar çok sevdiğimi sen çok iyi biliyorsun...
sakın yanlış anlama ama bu defa diğeri gibi olmayacak...
1 kere alınıp kenara çekilinmeyecek...
1 kişinin duası için 2 gün süremiz olacak...
2 gün sonra diğerine geçicez ve ben herkese eşit paylaştırıcam...
eğer bunu başarabileceğini düşünüyorsan katılabilirsin...
bide türkçesiyle olmaz galiba canım...
latince yazılışından okuyabilirsin...

baharım bende katılıcam bu dua listesine benide alın lütfen:16:

iyiyim canım şükür...

okurum canım kociş bile yardım eder sıkışırsam hem böyle daha iyi olur herkes eşit okur dua eder.
kocişim yok evde yalnızın seminere gitti cumaya kadar bende evdeyim iğnelerden dolayı kimseyede gitmiyorum
bende topiğe bakayım dedim:16::16::16::34::34:

bahar tefriciye mi okunacak şimdi??? ben de katılmak istiyorum eğer geç kalmamışsam...

canım sadece düzenli okuyacak kişiler olacak listede...
sırayla kime okunuyorsa listede kaç kişiysek ona blünecek tefriciyeler...
2 gün süremiz olacak bi kişi için...
eğer bunu yapabileceğini sürekli topiğe gelebileceğini düşünüyorsan eklerim tabi...
ancak baştan söyleyeyim herkese topiğe girmeyip okumayan okuduğunu yazmayan arkadaşları direk çıkarıcam listeden...
diğer topiklerde böyle yürüyor bu...
gayette güzel oluyor...
özverili arkadaşların üzerine atılıp kenara çekilemiyor böylece...
sen düşün canım ona göre yazarsın isteyip istemediğini...

eveeeet kızlar bugün spermiyoğram sonucumuzu aldık gene sıfır moralim bozuldu da ama yapcak bişeyde yok kocaelinden alınan macunun sonunda da olmadı tek farkı hormonları baya düzeldi okadar ama sperm yok:43::43::43::43:
şimdi kızlar tefriciye için başlanıyormuş yeni sistemde güzel olmuş bu listeyi aradım ama bulamadım ben varmıyım yoksam benide ekleyin:13: ne zaman başlanıcak

zamancigim olmayinca olmuyor iste yapacak bisey yok sabir edip beklicez :43::43::43::43::43:

baharım bende katılıcam bu dua listesine benide alın lütfen:16:

canım kuralları biliyorsun değil mi ??
herkese sürekli okunacak...
eşit olarak paylaştırıcam...
2 günde bi sıra değişecek...
sürekli okuyabileceksen yazarım tabi listeye :34:

okurum canım kociş bile yardım eder sıkışırsam hem böyle daha iyi olur herkes eşit okur dua eder.
kocişim yok evde yalnızın seminere gitti cumaya kadar bende evdeyim iğnelerden dolayı kimseyede gitmiyorum
bende topiğe bakayım dedim:16::16::16::34::34:

evet canım bylesi daha iyi en başta adil...
allah kavuştursun bitanem :48:
dikkat et kendine kocişin yokken...
iyi yapmışsın gelmekle sohbet ederiz azıcık :1:

kızlar biraz önce babamla konuştum.babaannem rahatsızdı ayağında yara çıkmıştı ve geçmiyordu.bir kaç kez cildiye bölümüne götürmüştük ilaçlar merhemler geçirmiyordu.neyse bugün farklı bir doktora götürdüler babaannem kansermiş ve yara içten diğer organlara dağılmış.çok kötü oldum.90 yaşında, ameliyat ve kemoterapiye dayanabilir mi? ameliyat olmazsa ya çok ızdırap çekerse pişman olurmuyuz diye düşüneceklermiş babam ve amcamlar.bu arada da diğer tahlillerin çıkmasını bekleyeceklermiş.. çok üzgünüm

Back
X