• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu konuda tam bilgim yok ama bildiğim kadarıyla daha önce denenen tüp bebeler ve 35 yaşın üstü polistik overlerde 2 tane koyuyorlar

Cevabınız için çok teşekkür ederim :)
Polistik over bayan sorunu oluyor sanırım :S Bizde azospermi mevcut , herkesin hakkında hayırlısı inşaallah ...

Arkadaşlar Merhaba ;
Sizlere birşey sormak istiyorum . Tüp bebek denemesinde ; kanunen ,35 yaş altı için tek bebek , 35 yaş üstü için ikiz bebek oluyormuş .
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

canım merhaba dediğin gibi kanunen bu böyle...
35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstüne 2 embriyo transfer ediliyormuş...
ancak özel merkezlerde bu kurala uymayan merkezlerde var...
sonuç itibari ile kaç embriyo yerleştirildiği devlet tarafından bilinemeyeceği için merkez uygun görürse birden fazla transfer yapılıyormuş...

Yeni arkadaşlar benii tanımazlar eskiler iyi bilirler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür varmı bi gelişme ben aynıyım zaman nerelerde odamı girmiyo ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz....
merhaba nerelerdesin neler yaptın
canım tüm kuralları okudun değil mi ??
sonradan sorun çıkmasın...
diğer surelerdeki gibi olmayacak...
3 günde bi sırayla herkes için okuyacaz...
girmeyip okumayan arkadaşları listeden çıkarıcam...
senin için uygunsa ekliyorum senide listeye canım :34:

ekle canım

canım merhaba dediğin gibi kanunen bu böyle...
35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstüne 2 embriyo transfer ediliyormuş...
ancak özel merkezlerde bu kurala uymayan merkezlerde var...
sonuç itibari ile kaç embriyo yerleştirildiği devlet tarafından bilinemeyeceği için merkez uygun görürse birden fazla transfer yapılıyormuş...

Cevabın için çok teşekkür ederim canım :)

Bizde ciddi azospermi mevcut maalesef :( Belki ikinci şansımız olmayabilir , bu yüzden ikiz istedik ama bu cevabı duyunca üzüldük :(
Aslında ; bir tanesini bulduk da ikinci kaldı ama , öyle işte ...

evet aynen öyle oldu özlemiştim bugünleri en canlı topik bizimkiydi ama birden sessiz ve umutsuzluk kaplamıştı heryeri çok üzücüydü bizler hep birlikte mutluyuz birbirimize ilaç oluyoruz .benimde yiğenlerim vardı bugün onlarla oyun oynadık ufak olanı 3 yaşında ama biberon haricinde hiç birşey yemez zorla yada oyunla kandırarak yemek yediriyoruz.bugün balık aldım birlikte yıkadık alabalık büyük ya hoşlarına gitti ağzını gözünü falan incelediler sonra kafalarından kukla yaptık hem sevsinler hem eğlenerek yesinler istedim çok zevkli zaman geçirdik.:104::104::104:
Canım 200 tefriciye yada 300 farketmez zaten inşallah 2 günde çok kolay bitiririz hasret arkadaşımızın dediği gibi sıra kimdeyse o kişi hacet namazı kılar sonrada isterse zekat verir.inşallah bu sefer daha zevkli geçecek dualarımız hem de çabuk biter

iyi etmişsiniz canım ne güzel bi akşam yemeği olmuş yiğenlerinle...
evet canım allahın izniyle bu defa herşey daha hızlı ve güzel olacak :16:

Bizde ciddi azospermi mevcut maalesef :( Belki ikinci şansımız olmayabilir , bu yüzden ikiz istedik ama bu cevabı duyunca üzüldük :(

canim üzülmeyin. azospermde daha farkli yaklasabiliyor doktorlar duruma. insallah sperm bulunur embriyolariniz olusurda cifter cifter bebekler dünyaya getirirsin.

canım hepimizin durumu aynı...
şans daha yüksek olsun diye daha fazla yerleştirsinler istiyoruz...
ama herşey nasip meselesi...
nasibimizde varsa olur hayırlısıyla...
sen sıkma canını eğer özelde yaptıracaksanız merkez sizi en iyi şekilde yönlendirecektir...

azo sebebiniz ne daha önce mtese oldunuz mu şuan kimde tedavi oluyorsunuz

canim üzülmeyin. azospermde daha farkli yaklasabiliyor doktorlar duruma. insallah sperm bulunur embriyolariniz olusurda cifter cifter bebekler dünyaya getirirsin.

Amiiiin canım , tüm isteyenlere inşaallah ...

canım hepimizin durumu aynı...
şans daha yüksek olsun diye daha fazla yerleştirsinler istiyoruz...
ama herşey nasip meselesi...
nasibimizde varsa olur hayırlısıyla...
sen sıkma canını eğer özelde yaptıracaksanız merkez sizi en iyi şekilde yönlendirecektir...

Bahçeci umuta gittik canım . Yanlış hatırlamıyorsam Tese yöntemi ile sperm arayacaklar , bulurlarsa tüp bebek :S

azo sebebiniz ne daha önce mtese oldunuz mu şuan kimde tedavi oluyorsunuz

Emre Bakırcıoğluna gidiyoruz canım . İlk tese mizi bu hafta olacağız ama ben korkuyorum . Çünkü canlı olarak bir tane çıktı tahlillerde :((((

Bahçeci umuta gittik canım . Yanlış hatırlamıyorsam Tese yöntemi ile sperm arayacaklar , bulurlarsa tüp bebek :S

bizde temmuzda umutta başlıyoruz tüp bebek tedavisine...
inş eşinde bol bol sperm bulunur ve hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize :16:

bizde temmuzda umutta başlıyoruz tüp bebek tedavisine...
inş eşinde bol bol sperm bulunur ve hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize :16:

Hakkınızda hayırlısı olur inşaallah canım , merkez kardeşi olacağız desene ;)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim , aynı güzellikler seni de bulsun inşaallah ...

hepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versin...
yarın görüşmek üzere :3:

Günaydın herkese:71:
bugün erkenciyimm koçişi gönderdimm
birazdan kahvaltı ondan sonrada temizlikkkkkkk yapıcammm
güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle arkadaşlarrrr:34:

günaydın kızlar nasılsınız ya benim eşimde sonradan azosperm oldu bizim doktorumuz bize peglin ve gonal f verdi preglini kullandılkda gonal f rapor çıkaracakmış 2 hafta kullanabildik dünde 1 ay oldu eşim test verdi ama malesf gene 0 ne diyosunuz

Son düzenleme:
iki gündür giremiyordum dua listesi tamamlanmış Allah dualarımızı kabul etsin AMİN .Benide dua listesine dahil ederseniz sevinirim yalnız 3 gün olsa tefriciyeyi tammalamak daha iyi olur diye düşümüyorum hepinizi seviyorum hayırlı günler

herkese merhaba arkadaşlar
tefriciyelere bende katılmak istiyorum baharcığım beni de eklersen sevinirim bu arada bayaa talep var:))

BAHARCIM ben topiğe fazla giremiyorum ancak okulda 1 saat falan girebiliyorum. tefriciyeye ben de katılmak istiyorum ama takip edemezsem diye çekiniyorum. hafta sonu hiç giremiyorum topiğe. hafta içi bir saat kontrol edebilirsin dersen beni ekle canım.

ayrıca birşey sorcam umut tüp bebek merkezinin telefonu var mı? gittiniz gördünüz mü? nasıl bir yer? çidere üye oldun mu?üyelik aidatı falan varmı?bilgi verirsen sevinirim. (biraz soru yağmuruna tuttum galiba)

Son düzenleme:
Back
X