Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm şimdi ben başımızdan geçenleri anlatayım
geçen yıl bu vakitler ankarada bi dr duyduk aradık konuştuk buraya gelin dedi
13 nisanda yanına gittik eşimi muayene etti tekkiklerimize baktı herşey normal sizin ilk tese çıkması lazımdı neden çıkmadı ki dedi heycandan deliye döndük sonra bize bitkisel olarak keçiboynuzu kürü tozu ısırgan çayı vs birde clomen ve endol verdi
ilk ay bunları kullandık 2.ayda endolü kesti ve menogana başladık bilyrm denizcm zatn macun kullanyrz su anda
hoşbulduk tatlım evet çok neşeliyim
inan ki bi sebebi yok aslında sadece mutlu olmak istiyorum
iyi düşünüp iyi olmasını diliyorum...
temmuza az kaldı heyecanla bebişime hayırlısıyla kavuşacağım günü bekliyorum
canım sende bozma moralini...
bak drlar bile söylemiş sizde durumunuza rağmen üretim var diye...
inş tedaviyle daha da artacak ve hayırlısıyla kavuşacaksın sende bebişine![]()
esmacığım bilgilendirmenden dolayı teşekkür ederim eczaneyi aradım malesef pregni ellerinde kalmamış
onun yerine ovitrelleyi önerdi bende saolasınız onu kullanıyoruz dedim daha yurt dışından giriş olmamış öyle söylediler inşlh o gelmeden biz hamile kalırız hep beraber...
cvp veremedim kusura bakma cnm ameliyattan 15 gün sonra başlayın dedi
prengly
bizde bulamıyoruz ovitrelle kullancaz bizde
haftada 2 kez hem de çok zor allahımdan sabır dilemekten başka bişey gelmio elimizden
rabbim size bizim durumuzda ki herkese sabır versin
prengly iğneyi bulan kullanan var mı?
mrb ardaşlar yeni katıldım aranıza aynı durumdayız sizinle eşi azo 2,5 yıl evliyiz
mrb arkadaslar aranza yeni katldm benm esimde azosperm nisanda tedawiye baslcaz m.tese olck ksmetse allah hepiwmzn yardmcsi olsun
merhaba umudumnerede,
Cumartesi günü bizde emre beye gittik.Biz başka hastanede testlerimizi yaptırmıştık test sonuçlarını gördü tekrardan aynı testleri yaptırmamız gerektiğini söyledi.Çünkü yetrli sonucu vermiyoruuş.Bizi umut tüp bebek merkezine yönlendirdi orada yaptırın dedi.Ama aklımda hep acaba alman hastanesinde de mi testlerimizi yaptırsak diye bir soru var?
Birde bizim testesteron hormonuda7,5 nohut kürüne bu akşam bizde başlayacağız.
sizin problem neydi inmemiş testis yüzünden mi?Eşim inmemiş testis ameliyatını 12 yaşında olmuş.Birde Emre bey ile görüştüğünüzde size hiç ilaç vermişmiydi?Nolur yazda biraz içim rahatlasın
canım hoşgeldin Rabbim sizlere de tez zamanda şifa versin
sende hoşgeldin canım inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bebişini hemencecik kollarına alırsın
arkadaslar esinde inmemis testise bagli azosperm olup m.tesede sperm bulunan warmı ?????
canım benım esım ınmemıs testısten 7-8 yas arasında amelıyat olmus ve gec kalındıgı ıcın azosperm... ama teseye gerek yok bızde yanı 2 tane denememde yoktu .... 10-20 arası sperm var cunku cnm ...
test yaptınızmı hıc cnmmm 0 mı cıkıyo
ewt cnm bnmkde 4 yasnda olms ama 3 kez test yaptk hep sıfr sonuc nisnda m.tese olcz siz tüp bebek denemzmi spermlernzle
evet canım denedık sonuc malefes negatıfff((
sımdı yıl sonu gıbı denıycez bende o sırada esıme arı sutu polen ve bal karısımı aldım ve onu yedırıyorum...
testlerı tup bebek merkezınde yaptınız dımı devlet has. ozel hast. bazıları varsa bıle 0 dıyor aa ciddmsn walla biz 2 tanesini capa tpta yaptrdk 1 tanede ozel medilyfta ytpj ama hep 0 ckti smdi medikanada m.tese ypcz iymi burda blmyrm
slm arkadaşlar umarım herkes iyidir bahar85 canım benide ekle tefriciye duasına ben düzenli okurum inşallah rabbim duaların yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ve seninde emeklerinin karşılığını hem dünyada hem ahirette versin rabbim inşallah :)
ben geldim hoşgeldim nasılsınız kızlar