• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol güzel iltifatların için canım benim :17:
yok canım gerçek ismim bahar değil kızkardeşimin ismi bahar :1:
nezaman rumuz kullanmak zorunda kalsam onun ismini kullanıyorum böylece kuzucum hep benimle oluyor sanki :16:
canım senin facen var mı ??
biz topikten çoğu arkadaşla oradan da görüşüyoruz...
birbirimizi görmek hoş oluyor :34:

valla bu rumuzu kullanmaya devam et içindeki ruhu yansıtıyor.canım face var ama 100 mesajım olmadığı için ben sana özelden yazamıyorum.sen gönderirsen sevinirim.yaşlı teyzenizle tanışmış olursunuz

arkadaslar benim esimin fsh 15.8 testestoron 3.05 sizce normalmi bilen warsa lutfn yorumlarmsnz ????

canım fsh yüksek, testosteron normal değerlerde ancak biraz daha yüksek olsa daha iyi olur...
ayrıca hormonlara çok da takılma...
ilaçlarla düzene giriyor...
ki hormonlar düzensiz olsa bile sperm çıkışı da olabiliyor ameliyatta da bulunabiliyor...
çok da sıkma canını yani :34:

aramıza hoşgeldin benim eşimde inmemiş testsisden dolayı azo 12 yaşında ameliyatla indiriliyor biz iki kere mtese olduk sonuç 0 testlerde 0 eşin kaç yaşında ameliyatla indirilmiş eger küçük yaşta ise çıkıyor merak etme ama bizim gibiyse çok zor

sizin yerinizde olmayı çok isterdim maşallah darısı bana

canm benim esim 4 yasnda olmus cift tarafli inmems tests amelyati m.tese olck ins sperm bulunur

valla bu rumuzu kullanmaya devam et içindeki ruhu yansıtıyor.canım face var ama 100 mesajım olmadığı için ben sana özelden yazamıyorum.sen gönderirsen sevinirim.yaşlı teyzenizle tanışmış olursunuz

kullanıyorum zaten canım kardeşime de anlatıyorum hoşuna gidiyor onun da :1:
tamam canım ben sana özelden yazarım sen beni eklersin...
bende diğer arkadaşları öneririm sana :34:
aman sende kendinle uğraşmak hoşuna gidiyor galiba senin yaşın kaç daha tatlım :40:

canım bende sen çok yükseldi deyince daha fazla düşünmüştüm...
üzme kendini dediğin gibi başka şeyler tetiklemiş olabilir...
siz hekimzadeden ne kullanıyordunuz canım ??
hakkınızda hayırlısı olsun...inş gelecek aya daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız :16:

sence bu kadar yükselmesi çok değilmi bize çok geldi hekimzadeden fertilmax spermax birde varicomen diye bişey ve çok pahalı

canım fsh yüksek, testosteron normal değerlerde ancak biraz daha yüksek olsa daha iyi olur...
ayrıca hormonlara çok da takılma...
ilaçlarla düzene giriyor...
ki hormonlar düzensiz olsa bile sperm çıkışı da olabiliyor ameliyatta da bulunabiliyor...
çok da sıkma canını yani :34:

cwbn icn cok tsk edrm allah en tez zamand dilegni kabul etsn ins sizn sorun ndr canm

kullanıyorum zaten canım kardeşime de anlatıyorum hoşuna gidiyor onun da :1:
tamam canım ben sana özelden yazarım sen beni eklersin...
bende diğer arkadaşları öneririm sana :34:
aman sende kendinle uğraşmak hoşuna gidiyor galiba senin yaşın kaç daha tatlım :40:

canım benim,istek gönderdim valla çok tatlı bir kız gördüm profil resminde. bu arada biz eşimle durmadan birbirimizle uğraşırız. yaşlandık diye söylenip dururuz tatlım . içimden geldi sana da öyle yazdım

sence bu kadar yükselmesi çok değilmi bize çok geldi hekimzadeden fertilmax spermax birde varicomen diye bişey ve çok pahalı

canım tabi yüksek ama sen öyle yazınca ben birden daha fazla olduğunu düşünüp korkmuştum...
hekimzadeden kullandıklarınızı ilk defa duydum...
bilmiyorum ki onlar mı yükseltti macun mu :44:
canım siz o kullandıklarınızı kimden duydunuz çok da pahalıymış tam olarak ne için kullanılıyor ??

Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına :52:

cwbn icn cok tsk edrm allah en tez zamand dilegni kabul etsn ins sizn sorun ndr canm

canım benim eşimin daha önceden bi sorunu yoktu...
biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalandı...
1 sene kemoterapi gördü ve iyileşti...
sonrasında biz evlendik...
kemoterapinin infertiliteye yol açtığını duymuştuk daha öncede ama pek umursamadık...
tedavisi bittikten 22 ay sonra yaptırdığı sperm testinde sayı 85,6 milyondu...
yani kemoterapi görmesine rağmen sayı çok güzeldi...
ancak o testi yaptırdıktan 2 ay sonra hastalığı tekrarladığı için hastaneye yattı eşim...
1 sene kemoterapi, kök hücre nakli ve radyoterapi gördü...
sonrasında azo oldu neyazıkki...
1 sene tedavinin üstünden geçmesini bekledik...
bu sürede yaptırdığımız tüm testlerde 0 çıktı...
geçen sene martta tam 1 sene olmuştu tedavisi biteli ve yine 0 çıkmaya devam etti...
araştırırken ağustos ayında bu topiği buldum...
kaan aydosla ilaç tedavisine başladık...
hormonlarımız ve testis durumu çok iyi...
kaan hoca ilk aydan çıkış olacak demişti...
çükür ilk aydan başladı 1-2 sperm çıkmaya...
3 ay kaan hocayla tedaviye devam ettik...
artmadı ama 1-2 sperm çıkmaya devam etti...
en başta 6 ay ilaç tedavisi çıkış olmazsa ameliyat demişti...
3. ay bittikten sonra çıkış olmasına rağmen eşimi ameliyata çağırdı bizde kendisiyle tedavimizi sonlandırdık...
temmuzda hayırlısıyla umut tüp bebekte tedavimize başlıyacaz...
o merkezdeki ürolog emre bakırcıoğluda çok başarılı bi dr özellikle m.tesede...
onunla konuştuk telde durumun çok iyi olduğunu söyledi...
şimdi eşim yaza kadar umuta sık sık gidip test yaptıracak ve çıkanlar dondurulacak...
onlarla hayırlısıyla temmuzda tedaviye başlıyacaz...
daha hiç gidemedik ama 1-2 haftaya gidebilicez inş...

Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına :52:

Merhaba arkadaşımm ne güzel bi haberr
bende sevindimmm gerçektenn bizde önümüzdeki hafta gidiceğiz umuta eşim test yaptıracak inş. bizde de azda olsa çıkarda dondururuzz
orda daha iyi bakıyolarrdıı teste, bi dahakine daha çok sprem çıkar inş. arkadaşımmm

canım benim,istek gönderdim valla çok tatlı bir kız gördüm profil resminde. bu arada biz eşimle durmadan birbirimizle uğraşırız. yaşlandık diye söylenip dururuz tatlım . içimden geldi sana da öyle yazdım

kabul ettim canım çok teşekkürler :70:
valla bende çok tatlı birini gördüm karşımda maşallah canım çok hoşsun :nazar:
biliyorum daha önce bikaç kere daha yazmıştın :1:
ama maşallahın var valla süpersin tatlım :34:

evet canım denedık sonuc malefes negatıfff:(((
sımdı yıl sonu gıbı denıycez bende o sırada esıme arı sutu polen ve bal karısımı aldım ve onu yedırıyorum...
testlerı tup bebek merkezınde yaptınız dımı devlet has. ozel hast. bazıları varsa bıle 0 dıyor aa ciddmsn walla biz 2 tanesini capa tpta yaptrdk 1 tanede ozel medilyfta ytpj ama hep 0 ckti smdi medikanada m.tese ypcz iymi burda blmyrm

canım öncelikle hoşgeldin inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun .ben beylikdüzü medicana hastanesinin karşısında oturuyorum sendemi beylikdüzü taraflarındasın:34:

canm benim esim 4 yasnda olmus cift tarafli inmems tests amelyati m.tese olck ins sperm bulunur
baya şansınız var zaten hormonlarınızda nerdeyse normala yakın
canım tabi yüksek ama sen öyle yazınca ben birden daha fazla olduğunu düşünüp korkmuştum...
hekimzadeden kullandıklarınızı ilk defa duydum...
bilmiyorum ki onlar mı yükseltti macun mu :44:
canım siz o kullandıklarınızı kimden duydunuz çok da pahalıymış tam olarak ne için kullanılıyor ??

macun düşürmüştü bu ilaçlarıda hatırlarsan muammer beye gittiğimizi anlatmıştım hacamattan sonra o yazdı her ay hormonları istedi ona göre tekip yapıcaktı işte böyle bu ay 600 tl verdik ilaçlara bilmiyorum birdahaki ay nasıl alcaz belki daha kullanmayız kafam çok karışık

bangi canım senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah haydi halaya kızlar bu arda herkese merhabalar nasılsınız ?
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benim gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim :52:
bu habere halay çekilir işte hadi kızlar :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
süper bi haber yaaaaa inş hayırlısıyla bebişinizede kavuşacaksınız yaza :49:
canım aynı anlarda umutta olucaz destek oluruz birbirimize :29:
ya ben çok mutlu oldum :62::62::62::62::62::62::62::62:

macun düşürmüştü bu ilaçlarıda hatırlarsan muammer beye gittiğimizi anlatmıştım hacamattan sonra o yazdı her ay hormonları istedi ona göre tekip yapıcaktı işte böyle bu ay 600 tl verdik ilaçlara bilmiyorum birdahaki ay nasıl alcaz belki daha kullanmayız kafam çok karışık

anladım canım inş en doğru kararı verirsiniz...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim :16:

Merhaba arkadaşımm ne güzel bi haberr
bende sevindimmm gerçektenn bizde önümüzdeki hafta gidiceğiz umuta eşim test yaptıracak inş. bizde de azda olsa çıkarda dondururuzz
orda daha iyi bakıyolarrdıı teste, bi dahakine daha çok sprem çıkar inş. arkadaşımmm

inşallah çıkar sizin de bol bol dua et. Evet iyi inceliyorlarmış. Doktor klomen tavsiye etti ve yeme içme konusuna dikkat etmesini söyledi.

Back
X