• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin bacım amin bu bahar inşallah şu kullandıklarımız belki şifa olur bu gün eski arkadaşımı aradım sana gelcem dedi gel dedim hemen yokmu bebek dedi yok dedim doktora gitmedin mi gitsene bizimde şu vardı bu vardı başladı anlatmaya millete anlatacak yalanımda kalmadı yoruldum artık be bacım yoruldum

benim herifim çok şey kullandıda daha şifa olmadı bi gün olur inşallah erkenden indirilmesi gereken testisler 12 yaşında indiriliyor şimdi sadece sol testis var sağ testisi yok bizim durum çok zor of of efkarımdan önümü göremiyorum

ALLAHIM yardımcınız olsun canım benımmmmm

mrb bnde b.düznde otryrm orda m.tse olcz nisnda snce iymi medkana tup bebekte

valla cnm ben ıyı dıye kadıkoy sıfaya gıtıtm ama negatıf aldım medıkana gıden ark. var ıyı yada kotu bılmıyorum cnm bana kotu gelen sana ıyı gelır yanıltmak ıstemem cnm senı...

valla cnm ben ıyı dıye kadıkoy sıfaya gıtıtm ama negatıf aldım medıkana gıden ark. var ıyı yada kotu bılmıyorum cnm bana kotu gelen sana ıyı gelır yanıltmak ıstemem cnm senı...

anladm haklsn cnm orda yptrpta olumlu sonuc alan warmi burdan bildgn biri

ay cok tsk cnm ya senin tedawi nezaman hayrlsyla

benım var cnm daha uzun yanı ben 12 martta koca bır negatıf aldım kısmet degılmıs tabı o yuzden dınlenıcem cnm bu arada kılo aldım onalrı verıcem maddıyatta el vermıyor hemen olmasına o yuzden yıl sonu gıbı ekım kasım gıbı kısmetse cnmmmm

mrb bnde b.düznde otryrm orda m.tse olcz nisnda snce iymi medkana tup bebekte[/QUOT

canım benim komşummuşsun bende beylikdüzü kolan hastanesinin yanında oturuyorum .:3::3::3::3:
onun haricinde medicana hastanesi için birşey diyemiycem doktorunuz salman beymi.kendisiyle daha önce bahçelievler medicalpark ta tanışmıştık.iyi birisi,fakat ben iyiliğe değil tecrübeye bakarım bize çok yakın olduğu halde bebeği olmayan arkadaşlarıma hep umut tüpbebeği tavsiye etttim ve 2 kişide bebeğini kucağına aldı darısı başımıza inşallah.canım size zor olmayacaksa sizde umuttüpbebeğe gidin derim.emre bey mikrotesede çok başarılı yinede vereceğiniz karar hakkınızda hayırlısı olsun:34::34:

BUGÜN KADIN DOĞUM UZMANINA GİTTİM BAŞKA SEBEPLE, AYNI ZAMANDA İNFERTİLİTEYLEDE İLGİLENİYOR ÇOCUK VARMI DİYE SORDU YOK DEYİNCE ANLATTIM. ODA SIKMAYIN CANINIZI İKİ SENEYE KADAR SPERM OLMASINA GEREK KALMAYACAK YANAĞIN İÇ DOKUSUNDAN SPERM YAPACAKLAR DEDİ. ŞUAN AVRUPADA DENENİYOR TAM SONUÇ ALINCA BAŞLAYACAK AZ KALDI DEDİ... HABER GÜZEL İNŞAALLAH DEDİĞİ GİBİ OLUR

arkadaşlar alıntıdır üye olduğum sitenin sayfasında okudum sizlerle paylaşmak istedim

gunaydın canımmmm sen nasılsın bakımmmm....
bu emre bey dedıgınız dokrotun soy adı nedır ?

bende grip oldum yiğenimden geçti ama yıkılmadım ayaktayım sizlerde benim ilacımsınız:16::16::16:
canım ismi emre bakırcıoğlu umuttüpbebekte çalışıyor .sizde istanbul'a geliyormuşsunuz isterseniz emre beyemesaj yazıp sorununu yaz kendisi sana yardımcı olur
bizim tedavimiz için iyi bir doktor ve iyi bir merkez şart:34::34::34::34:

günaydın herkese bangicim yazını okudum çook sevindim inşallah diğer testlerinizde daha çok spermleriniz olur tbrkler:46:

bende grip oldum yiğenimden geçti ama yıkılmadım ayaktayım sizlerde benim ilacımsınız:16::16::16:
canım ismi emre bakırcıoğlu umuttüpbebekte çalışıyor .sizde istanbul'a geliyormuşsunuz isterseniz emre beyemesaj yazıp sorununu yaz kendisi sana yardımcı olur
bizim tedavimiz için iyi bir doktor ve iyi bir merkez şart:34::34::34::34:

ben ankarada kaan aydos var maıl attım cvp vedı dna hasar testı yaptırıp gıdecez ama sonra su arkadasımız emre beye gıdıyormus bende emre beye maıl attım soy adını ondan sordum kuzum ama cvp vermedı yogundur dedım bende sonra once ona gıdelım sonra kaan hocaya sonra gıdelım deıdım bakalım kısmet yenı negatıf aldık dıye duruyorum ben ....esım bal polen arısutu yıyor sabah aksam ısırgan cayı ıcıyor ıncır kurude yapacam bakalım cnmmm
ıhlamur ıc cnmmm bal yeee sıfa olsunnn gecmıs olsun...

ben ankarada kaan aydos var maıl attım cvp vedı dna hasar testı yaptırıp gıdecez ama sonra su arkadasımız emre beye gıdıyormus bende emre beye maıl attım soy adını ondan sordum kuzum ama cvp vermedı yogundur dedım bende sonra once ona gıdelım sonra kaan hocaya sonra gıdelım deıdım bakalım kısmet yenı negatıf aldık dıye duruyorum ben ....esım bal polen arısutu yıyor sabah aksam ısırgan cayı ıcıyor ıncır kurude yapacam bakalım cnmmm
ıhlamur ıc cnmmm bal yeee sıfa olsunnn gecmıs olsun...

canım kaan hocada zaten bizim idollerimizden biriydi ama son zamanlarda hepimiz biraz rahatsız olduk önce mikrotese yapıp sonra patoloji sonucunun herkeste aynı çıkması ve size iğne tedavisi uygulayalım tekrar mikrotese yapalım demesi durgun suyu bulandırdı o yüzden ben emre beye de mesaj çekmeni ve onunda cevabını almanı öneririm sana hakkınızda hayırlısı olsun birtanem.aslında emre bey gece gündüz demeden en geç 2 saat içinde bize mesajla dönüş yapıyordu hatta eşimi telefonla aramış ve yarım saat kadar konuşup eşimi bilgilendirmişti biz onun sayesinde asıl azo sebebimizin 47xxy olduğunu öğrenmiştik daha önce gittiğimiz doktorlar ergenlikte geçirilmiş kabakulaktan azo olduğunu söylemişlerdi:34::34:

Back
X