aynı senin söylediğin sözleri bende doktoruma söyledim canım buda benim başka topiğe yazdığım mesaj belki benim düşüncelerim bir nebze olsun size anlatır
selam canım bende iyiyim ne olsun işte kaç gündür çok yoğundum .misafirlerim falan vardı .sizlerde aklımdan çıkmıyorsunuz merak ettim seni tedaviye tekrar başlayacaktınız ne yaptın karar verdinizmi hayırlısıyla rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür.jklm ninde inşallah bebiği sağlığına kavuşur rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza.bende eşimle tüpbebek merkezine gittim hemen sizin danışmanlık almanız gerekiyor dediler anlattılar da anlattılar yok işte erkek bebek olursa aynı sorun ondada olabilir yok özürlü olabilir yok pgt yaptırmak lazım çok iyi bir merkez lazım falanda filan konuşup durdular.bende rabbim vermek istedikten sonra en iyi doktorun bulamadığı spermi yurdumun en ücra köşesindeki bi haber olduğumuz doktor bulabilir.hatta sizin pgt uygulayıpta sağlıklı bulduğunuz embriyo sağlıksız olabilir diğer doktorun yerleştirdiği embriyo çok sağlıklı olabilir siz ne kadar umutsuz baksanızda bizim durmumuza benim eşimde sperm çıkacağına ve allah'ın izniyle sağlıklı bebeğimin olacağına o kadar çok inanıyorum ki sizin hiç bir sözünüz beni caydırmayacak dedim ve eşimin koluna girip eşimede destek olup çıktım odadan.resmen felaket tellallığı yapıyorlar.ben onlara benim arkadaşlarımın eşlerinde sperm bulundu hamile kalanlar var düşük yapanlar var dedikçe onlar sadece mucize dediler sanki bize boşa yorulmayın der gibiydiler ben gerçekten bu sefer çok kararlı ve azimliyim inşallah rabbim ol diyecek ve benimde seninde ve çoğu arkadaşımında bebeği olacak.hem duyduğum birşey söyleyeyim size hiç bir müslüman erkek kısır olmazmış.rabbim müslüman erkekleri kısır yaratmazmış kadında sorun olursa bile erkek tekrar soyunu yürütmek için başka bir bayanla evlenip müslümanlık sancağını yürütürmüş.son sözümde bu olsun
EVET SÖZLERİNİN HEPSİ GÜZEL
SON SÖZÜNDE DAHA GÜZEL
BİZİM TSEDEN SONRA SPERM BULUNUP DONDURULDU BEND

ACABA BU MERKEZ İYİMİKİ FELAN BÖYLE KONUŞUYODUM..
EŞİM DEDİKİ ..BİZ ALLAHA TEVEKKÜL EDİP BAŞLAMADIKMI..EVET ...OZAMAN ÇOK YORUM YPMA ARTIK O NE DEDİYSE O OLUCAK..
ŞİMDİ BN 15 GÜN OLDU EŞİM TESE OLALI PTOL0Jİ RAPORUNU BURDAKİKONUŞMALARDAN UYANIP MRAK ETTİM YOKSA AKLIMDA BİLE DEĞİLDİ...
DİYECEĞİM BAZEN ÇOK BİLMEKTE İŞE YARAMIYO ..RABBİM HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR HERKESE YARDIM ETSİN..
ŞİMDİ BEBEKLERİM DONDURUCUDA BENİ BEKLİYO SEVGİLERİ İÇİME BAMBAŞKA DÜŞTÜ
1 AY ÖNCE ALLAHM NE OLUR BULUNSUN DERKEN ŞİMDİ ALLAHIM ONLARA SAĞLIK VER BANA GELENE KADAR VE SONRASINDA SAĞLIKLI OLSUNLAR DİYORUM ..
SANKİ DOĞMUŞLARDA BİYERE GNDERMİŞ GİBİYİM ...