amin cnm inş..
Güzel dileklerin içinn..sağoll
evt cnm bende öyle düşünüyorumm elimizden geleni yapalımm epey ara verdikk hemde belki bi gelişme
vardır diyee eşimi uzun zamandır ikna etmeye çalışıyodumm aslında çarşamba gidip test verecektikk ama akşam eşim
ilk önce emre beye gidelim diyince bende bu sabah hemen arayıp aldımm randevuu
umut tüp bebeğe gidiceğiz cnm cumartesi ve salı ordaymışş..muayene ücretii 150 tl sprem testi 100 hırmonlar filan 62 mişş
bakalımm ne olucakk inş.. Sizlerde de üretimm başlar cnmm iğne kullanıyosunuzz şimdi dimi .ne kadar daha kullanıcak eşinn
bu sene şöyle güzel haberler olsunn herşey güzel olsun inş..
Hamile haberleri alalımm
cnm bu arada eşine bişeyler yedirip içirdinmi yada bişeyler yapıyormusun eşinde ikna olmuş hadi artık inşlh zamanı gelmiştir sizinde tez zamanda kucağınız dolar inşlh..
Valla bitanem biz dün 8 iğneyi vurunduk bu gün kaan beye mail gönderdim telefondada görüştüm maille cevap vereceğini müsait olmadığını söyledi 1 ayın dolmasına 1 hafta var 2 iğne daha vurunması gerekiyor bilemedim yani testleri yaptıralımmı ayı dolduralımmı diye sordum
geçen 8 tane iğneden sonra yaptırın demişti birde 1 ay dolasıya haftada 2 gün demişti bi söylediği diğerini tutmuyor biliyosun:))
o yüzden mail bekliyorum cnm ne kadar devam edicez bilmiyorum pregni arıyorum
inşlh bu sene şöyle azo olan herkesin ikiz bebişleri olur inşlh herkes hamile kalırda yüzümüz güler cnm ne yapalım beklicez işte...
kızlar bilen yokmu yuwarlak hucreyi ya neolur cwp werin
cnm onun için dr lar çok olumlu bişey söylemiyorlar
ama ben spermin oluşmamış sperm öncüleri olarak biliyorum yada iltihapda olabiliyormuş bunu inceleyen laboratuvarların iltihapmı yoksa sperm öncüsümü net yazmaları gerekiyormuş ben böyle biliyorum
bilen arkadaşlar zaten cevap verecektir inşlh sperm öncüsüdür cnm..