• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim telde konuşuyordum geç cevap yazdım kusura bakma...
evet canım tefriciyelere başlıyoruz hayırlısıyla...
ya yarın yada yarından sonra okumaya başlıyacaz...
canım kurallarımız öncelikle herşey adil olacak...
diğer surelerde yaşananlar bidaha yaşanılmayacak...
herkes düzenli bi şekilde okuyacak...
sırayla her arkadaş için ayrı okuyacak...
ben herkese eşit olarak paylaştırıcam...
son duruma göre bi kişi için 3 yada 4 gün süremiz olacak...
bu süre içinde hepsi okunacak...
süre dolunca diğer arkadaşa paşlıycaz...
eğer okumada aksaklık yapan olursa çıkarıcam listeden...
sonuçta diğerinda hepimizin duası geçti birbirine...
artık sadece düzenli okuyacaklarla devam edicek liste...
zaten şuanda bile 22 kişiyiz kişi başına 202 tane düşüyor...
3 günde rahatça okuyabiliriz heralde...
canım sana da uyuyorsa katılmak istersen yaz ekliyeyim senide listeye :34:

hımm.
iyiymş.
benide ekle o zaman canım ya..
okurum Allahın izniyle..
200 tancikmiş zaten..
nolcakki..

Son düzenleme:
herkese tünaydın bugünde hava çok güzel bende yürüyüşümü yaptım geldim duş aldım ohhh miss vallahi şimdide dışarıya çıkcam birazcıkda gezmeye gideyim kendinize iyi bakın

canım yarın akşam başlıycaz anemon için okumaya hayırlısıyla...
şuanda 24 kişiyiz kişi başına 186 falan düşüyor yaklaşık...
3 yada 4 günümüz olacak...
ama sayı baya düştü 3 gün yeterli olur heralde...
3 günden sonra diğer arkadaşa geçicez...
sürekli takip et canım aksaklık olmaması gerekiyor...
bana özelden tel nonuda gönder bende sana yazarım...
oradan da haberleşiriz...
yok canım fiyat konuşmadık ama 5850 liraymış galiba...
çidere üye olup onların göndermesiyle merkeze gitmiş olursak 1000 tl gibi bi indirim alıyormuşuz...
inş hakkımızda hayırlısı olur canım benim...

canım bende sana özelden tel nomu gönderiyorum ne olur ne olmaz bulunsun.
hayırlısı ile bu akşam başlıyoruz galiba inşallah yapılan duların yüzü suyu hürmetine Rabbim bize evlat sevgisini yaşatır.
akşama görüşmek üzere :3:

bahar canımmmm merhaba ben arada gelıyorum buraya kac gunde bıtecek onceden okuyup sonrakıne gecebılırmıyız kı adetlıyken ne olcak pekı .... lsıteden cıkartırım dedınya bende ıstıyorum okurum da ....kuralları bılıyomda reglı donemınde ne yapcaz ....

70bin defa LEMYELİD okursayan herkese rabbım ıstedıgını verırımıs ama kendısı tek basına okuyacakmıs.... netten buldum kızlar

slm baharcım. benide eklermisin listeye canım. ama nete fazla giremiyorum.100 mesaj olmayınca özele telimi yazamadım. sen bana tel nonu yazarsan seni ararım canım.akşam tefriciyeye ben başlıyorum okumaya ozaman .

tamam canım özele yazdım numaramı. son mesajla 100 mesaj hakkımı doldurdum galiba .görüşmek üzere

slm canım tamam düzenli okuyacaksan eklerim tabi...
nete giremediğinde telden haberleşiriz...
ben sana akşam haber veririm kaç tane okuman gerektiğini...

hımm.
iyiymş.
benide ekle o zaman canım ya..
okurum Allahın izniyle..
200 tancikmiş zaten..
nolcakki..

tamam canım eklerim tabi...
daha da kalabalığız şimdi kişi başına daha da az düşecek :46:

canım bende sana özelden tel nomu gönderiyorum ne olur ne olmaz bulunsun.
hayırlısı ile bu akşam başlıyoruz galiba inşallah yapılan duların yüzü suyu hürmetine Rabbim bize evlat sevgisini yaşatır.
akşama görüşmek üzere :3:

iyi yapmışsın canım düzenli nete girenler bile göndersin tel nolarını...
çünkü ne olur ne olmaz telden herzaman birbirimize ulaşabiliriz ama...
akşama görüşürüz canım :54:

bahar canımmmm merhaba ben arada gelıyorum buraya kac gunde bıtecek onceden okuyup sonrakıne gecebılırmıyız kı adetlıyken ne olcak pekı .... lsıteden cıkartırım dedınya bende ıstıyorum okurum da ....kuralları bılıyomda reglı donemınde ne yapcaz ....

merhaba canım her kişi için 3 gün sürecek...
liste diğer kişi geçmeden diğer arkadaşa geçemeyiz...
listeye uyarak devam edicez...
herkes için 3 gün süre olacak...
çünkü kimi çabuk okur kiminin içi olur son gün okur...
karışıklık olmaması için ben yeni arkadaşa geçtiğimizi yazana kadar diğer arkadaşa okumuyoruz...
bu dua adetliykende okunabiliyor...
onun için aksama gibi bi durum söz konusu değil...
eğer okurum diyorsan yaz tekrar elerim senide...

merhaba canım her kişi için 3 gün sürecek...
liste diğer kişi geçmeden diğer arkadaşa geçemeyiz...
listeye uyarak devam edicez...
herkes için 3 gün süre olacak...
çünkü kimi çabuk okur kiminin içi olur son gün okur...
karışıklık olmaması için ben yeni arkadaşa geçtiğimizi yazana kadar diğer arkadaşa okumuyoruz...
bu dua adetliykende okunabiliyor...
onun için aksama gibi bi durum söz konusu değil...
eğer okurum diyorsan yaz tekrar elerim senide...

yaz hayatım benıde kısı basına 200 dusuyorsa ben okurum benım derdım adetlıykendı sorun yoksa okurum okuyamadıgım zaman gıbı bısey olursa derım sana cıakrtırsın benı..... okurum cnmmm neden olamsınnn

yaz hayatım benıde kısı basına 200 dusuyorsa ben okurum benım derdım adetlıykendı sorun yoksa okurum okuyamadıgım zaman gıbı bısey olursa derım sana cıakrtırsın benı..... okurum cnmmm neden olamsınnn

tamam canım ekledim senide listeye...
şuan bile 29 kişiyiz...
kişi başına 154 düşüyor...
akşama kadar kişi sayısı artmazsa bile kişi başına düşen dua sayısı çok iyi :34:

mrb bahar naslsn terficiye hangi duaydi ben blmyorum merak ettm

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz

tamam canım ekledim senide listeye...
şuan bile 29 kişiyiz...
kişi başına 154 düşüyor...
akşama kadar kişi sayısı artmazsa bile kişi başına düşen dua sayısı çok iyi :34:

evet sayı super kısı basına o yuden hızlı ılerler
ALLAH RAZI OLSUN SENDENNNN
baslarken adını bılmıyoruz ark nasıl oluyor gercek ısımler olmayınca cnmmmm

Son düzenleme:
mrb canım.
baharcım benide eklermisin tefriciye listesine.

mrb canım uzun zamandır görünmüyordun özlettin kendini :70:
canım geçmişi okudun mu bilmiyorum ama surelerde olduğu gibi olmayacak...
kurallarımız var listede sadece düzenli okuyacak aradaşlar olacak...
sen geçmişi bi oku ben uzun uzun yazmayayım tekrar...
eğer düzenli okuyabileceksen eklerim tabi...

anladm allah razi olsun acklaman icin allah dualarmzi kabul etsn hepimze anne olmayi nasip etsn en tez en yakn we en hayrli zamanda insaallah.

mrb canım.
baharcım benide eklermisin tefriciye listesine.

evet sayı super kısı basına o yuden hızlı ılerler
ALLAH RAZI OLSUN SENDENNNN
baslarken adını bılmıyoruz ark nasıl oluyor gercek ısımler olmayınca cnmmmm

allah sizden de razı olsun...
canım rabbim kime okuduğumuzu biliyor...
ama inede gerçek isimlerimizle dua edilmesi daha iyi olur...
tefriciye duası kimdeyse onun gerçek ismini özelden sorar öğrenirsiniz...

günaydın kızlar nansılsız ya ben bir şey sorcam menogon kullananlar koldan yapılabiliyomu

cnm benim eşim kullanıyor ama hiç koldan yaptırmadı hiç bir fikrim yok doktoruna sorsan daha iyi olur bence ama kalçadan vurulması daha iyi çünkü ağır bir iğne ve kol hassas yer kaldıramaz

canim ben kullanmistim gecen sene.yüksek dozda kullandigim icin kalcadan vuruldum(4 toz-2su). doktoruna danis bence saglikli bilgi icin.dozaja göre degisebiliyor nerden vuruldugu bildigime göre.
canım ben kullanmıyacam eşim kullanacak teşekkurler cevabın için

cnm benim eşim kullanıyor ama hiç koldan yaptırmadı hiç bir fikrim yok doktoruna sorsan daha iyi olur bence ama kalçadan vurulması daha iyi çünkü ağır bir iğne ve kol hassas yer kaldıramaz

canım koldan ben yardımcı olabiliyorum eşime ama kalcadan yapamam dün akşam açık hiç bir yer yokdu koldan vurduk ama çok terettut ettik sağol cevabın için

Back
X