baharcım şimdiden ellerine sağlık okuyan herkesin de ayrıca diline sağlık kızlar ben çıkıyorum belki uğrarım uğrayamazsam yarın sabah görüşürüz![]()
görüsmek üzere yesilcigim. allaha emanet ol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım şimdiden ellerine sağlık okuyan herkesin de ayrıca diline sağlık kızlar ben çıkıyorum belki uğrarım uğrayamazsam yarın sabah görüşürüz![]()
baharcım face istek gönderdim üstellik cok tatlısın eşinizle çok yakışıyorsunuz allah bir bebekle ödülendirsin inşallah
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz? baharcim bugun basliyoruz galiba okumaya insallah rabbim dualarimiz kabul eder
baharcım emek vermiş listeyi hazırlamışsın Allah razı olsun canım benim.İnşallah hepimizin bu heyecanı ile en kısa sürede tamamlar başka dualara geçeriz. :103:
Beni çıkarma canım okuyucam inşaallah sayı bayaa düşmüş
![]()
iyi akşamlar canım iyiyim şükür sen nasılsın ??
evet canım saat 22 gibi paylaştırıcam duayı...
anemonu aayıp haber verdim o namazını kılacak ozamana kadar...
pazar akşamına kadar tamamlanacak...
sonrada arunanın duasına geçicez...
sagol canim bende iyiyim allah sükür...tatam canim gercek ismini biliyorsan anemonun bana yazabilirmisin özelden
yok simdik nette bende sana soruyum dedim....eseslim nereler de bahar gorunmuyor bayadir
Allahın selamı,rahmeti,bereketi ihsanı üzerinize ve üzerimize olsun arkadaşlar ,hepinizide takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum niye derseniz,tedavimizde bir gelişme yok maddi ve manevi sebepler tedavinin ilerlemesine engel oluyor tabi birde benim kararsızlığım eklenince hep beklemedeyiz o yüzden yazacak birşeyler bulamıyorum ama sizleri takip ediyorum maşallah çok güzel gelişmeler var yeni hamile arkadaşlarımız var Allah hayırlısı ile kuçaklarına almayı nasip etsin rabbim bizleride kocaman bir aile etsin inşanlah,çok güzel dualar okuyorsunuz maşallah Allahım kabul etsin ben katılamıyorum ama elimden geldikce dilim döndükce rumuzlarınızı söyliyerek dua ediyorum hayırlısı inşanlah herşey daha güzel olacak Rabbimden umudum sonsuz sizleride ona emenet ediyorum Allah sabırlar ve şifalar nasip etsin dualarınızı kabul etsin.
sagol canim bende iyiyim allah sükür...tatam canim gercek ismini biliyorsan anemonun bana yazabilirmisin özelden
yok simdik nette bende sana soruyum dedim....eseslim nereler de bahar gorunmuyor bayadir
Allahın selamı,rahmeti,bereketi ihsanı üzerinize ve üzerimize olsun arkadaşlar ,hepinizide takip etmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum niye derseniz,tedavimizde bir gelişme yok maddi ve manevi sebepler tedavinin ilerlemesine engel oluyor tabi birde benim kararsızlığım eklenince hep beklemedeyiz o yüzden yazacak birşeyler bulamıyorum ama sizleri takip ediyorum maşallah çok güzel gelişmeler var yeni hamile arkadaşlarımız var Allah hayırlısı ile kuçaklarına almayı nasip etsin rabbim bizleride kocaman bir aile etsin inşanlah,çok güzel dualar okuyorsunuz maşallah Allahım kabul etsin ben katılamıyorum ama elimden geldikce dilim döndükce rumuzlarınızı söyliyerek dua ediyorum hayırlısı inşanlah herşey daha güzel olacak Rabbimden umudum sonsuz sizleride ona emenet ediyorum Allah sabırlar ve şifalar nasip etsin dualarınızı kabul etsin.
tamam canım ben sana yazarım şimdi gerçek ismini...
canım biz baya bunalmıştk bi ara...
ben, eseslim ve flzask aynı dönemlerde topiğe girmeme kararı almıştık...
1,5 ayda öyle oldu uzak durduk topikten kafamızı dinledik...
ben sadece dua listesini güncellemek için girip çıkıyordum...
geçen perşembe yeterince dinlendiğimizi düşündük flzaskla ve biz geri döndük...
ama eseslim hala uzak kalmak istiyor iyi de ediyor...
denemiş biri olarak söylüyorum çok bunaldığın durumlarda uzak kalmak iyi oluyor..
ama iyi bi sıkıntısı yok çok şükür...
tamam canim eseslimin iyi olmasina sevindim...evet canim bazen uzaklasmak iyi geliyor insana unutulmuyor bu dert ama ginede insana iyi geliyor
her gecen gün cogaliyoruz her gün yeni bir isim görüyorum burda cok üzülüyorum o zaman
allah herkesinn yardimcisi olsun
eşim az önce aradı testestoron degeri 454 müş..
kötü bi degermi hormon testi yaptımıstık bugun..
sadece testesteron belli oldu digeri daha çıkmamış.
inş düşük yada yüksek deildir..
tüm testlerin sonucu normal çıkarsa mikrotese den daha umutlu olacagım sperm bulunur diye
dilerim tedavinizi en kisa zamanda hayirlisiyla tamamlarsiniz. birtanede senden güzel haber aliriz tedavinin sonunda insallah.