• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar esmde 400 bin yuwarlak hucre war lökesit yokmus sperm bulunabilmesi icin bu iyi biseymi acaba

kızlar merak ettim vallahi. cevap gelmedi soruma.siz test verirken eşinizle hastaneye gidiyormusunuz. kapısını bekleyen bir ben miyim yoksa:17:

canım bende eşimin hep yanında oldum şimdiye kadar kaç kere verdiysee
tek göndermek istemedimm destek olurum diyee giddimm hepp..
tek değilsin :1:

ANEMON------------------------------------------------154
ARUNA--------------------------------------------------154
BAHAR--------------------------------------------------154
BANGİ--------------------------------------------------154
BURSA--------------------------------------------------154
CEMREM------------------------------------------------154
ÇİÇEK---------------------------------------------------154
DENİZBULUT-------------------------------------------153
ECRİNMERT--------------------------------------------153
ENFALL-------------------------------------------------153
ESESLİM-----------------------------------------------153
ESMA---------------------------------------------------153
ESMA16------------------------------------------------153
FLZASK------------------------------------------------153
GUNSLİNGER------------------------------------------153
HASRET------------------------------------------------153
HEP----------------------------------------------------153
HMTNZL------------------------------------------------153
LAMYAY------------------------------------------------153
MAVİMENEKŞE----------------------------------------153
MERCAN-----------------------------------------------153
OKNK--------------------------------------------------153
SELMACAN--------------------------------------------153
SEVAL-------------------------------------------------153
VCK----------------------------------------------------153
YEŞİL--------------------------------------------------153
ZAMAN-------------------------------------------------153
ZAMBAK-----------------------------------------------153
ZCU----------------------------------------------------153

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur ve hemen salevata başlar.

Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.
Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

iyi geceler esmacigim. Allah rahatlik versin.:16::16:

sağol hasretcim iyi geceler

kızlar merak ettim vallahi. cevap gelmedi soruma.siz test verirken eşinizle hastaneye gidiyormusunuz. kapısını bekleyen bir ben miyim yoksa:17:

bende sürekli kapıdayım canım elimde dua kitabı sürekli okuyorum eşime.millet bakıyo garip garip azoyla ugraşmayan bilmez halimizi ben yatıcam cok yorgunum iyi geceler tekrardan

canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
tefriciyeleri okumak için bildiğiniz gibi 3 gün süremiz var...
okuyan topiğe okudum diye yazsın...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum :54::54::54:

iyi geceler baharcigim.Allaha emanet ol.:16::16::16:

canım benim zamanım varsa bende hep gittim eşimle...
ama artık eşim sabahları gidiyor ben okulda oluyorum...
fırsatım olsa yine giderim kocişimde zamanım olsa onunla gitmemi ister zaten...

iyi olmaya çalışıyorum baharcım sen nasılsın.......
geçmişi okudum biraz galiba sende benim gibi pcoslusun geçen cuma bende kadın doğuma gittim kontrol amaçlı biraz enfeksiyon varmış çok şükür başka bişey yok daha sonra dr uma tüpbebeğe başlamaya karar verdiğimizi ve pcoslu olduğumu söyledim iyi bir tedavi görüp öyle tüpbebeğe hazırlan dedi ne olur olaz diye önlem amaçlı sende iyi bir kadın doğumcuya git tedavi ol sonra içinde uhde kalmasın inşallah bir sorunda çıkmazda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım...bide sende kilolumusun kilo çok önemliymiş bu rahatsızlıkta ne zaman dr gitsem kilo ver düzelirsin demişlerdi kızardım dr lara sanki ben çok kilolumuyum diye ama yaşadığım sorunlardan dolayı baya bir kilo kaybım oldu adetim düzene girdi ama şimdide gören kilo al deyip duruyor malum boyum 1.58 kiloda 49 düşünce çocuk gibi görünüyormuşum ama ben böyle iyiyim hiç değilse düzenli adet oluyorum ilaç kullanmadan ama yinede şu pcosdan kurtulamadım

canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
tefriciyeleri okumak için bildiğiniz gibi 3 gün süremiz var...
okuyan topiğe okudum diye yazsın...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum :54::54::54:

iyi geceler canım benim
allah razı olsun sendenn nasılda uğraşıyosunn canım arkadaşımm
rabbim gönlündeki versin en kısa zamanda inş..
bende öpüyorummm:54::54:

benim esim hic test vermedi.verecek olsada gitmezdim,esimde gelmemi istemezdi kesinlikle.

eşim bu durumdan hiç rahatsızlığını belirtmedi ama gel yada gelme demedide.hep birlikte gittik.doğrusu nedir bilemedim şimdi.zavallı eşim bana bişey diyemedi mi acaba.:17:

mrb cnm esim 3 kez test yaptrmsti 2 sinde bnde gdip kapida beklemstm bni bile stres basyordu

merhaba canım, eşim gelince valla ben etrafa bakıp kimse görmeden miktarı tahmin ediyordum artık. o kadar tecrübelenmişim. o bile önemliydi bizim için. ah o stresi bilmem mi canım.

eşim bu durumdan hiç rahatsızlığını belirtmedi ama gel yada gelme demedide.hep birlikte gittik.doğrusu nedir bilemedim şimdi.zavallı eşim bana bişey diyemedi mi acaba.:17:

esin senin yaninda olmani istemistir kesinlikle.güc almistir senin orda olmandan.
testi laboratuvardami yaptiriyorsunuz. yoksa ürologami gidiyorsunuz.

mercancım yanlız değilsin canım bende hep gittim eşimin yanında biz hep özel hastanede yada labaratuvarda yaptırdık oralarda özel odalar var eşim odada ben koridorda acayip stresli bir durum oluyor genelde ben gülmemek için kendimi zor tutarım hatta eşim elinde kutucukla çıktığında dalga geçer gülerim cenebet herif diye nasılda kızarır utanır ama olsun bende muayene olduğumda oda bana güler karşılıklıdır yani bizim durum.....
kızlar bende duaya katılmak isterim ama şu sıralar hiç kafam yerinde değil okuyamam yada eksik olur size karşı mahçup olmak istemem eğerki sorunlarımı halledersem diğer dualara katılırım inşallah

Back
X