• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet tatlım takılarım la uğraşıyorumm:34:
akşamda hep onlarlı yaptım şimdi de yapıyorum
benim için terapi oluyo aslındaa hoşuma gidiyoo

negüzel işte tatlım kendini yormadan kafanı dağıtabileceğin bişey...
bende temizliğe başlamak istiyorum ama sanki 2 gündür uyumamış çalışmış gibi yorgun hissediyorum kendimi...
ama zorlada olsa öğleden sonra başlıycam...

günaydın sabah şekeri bende şimdi uyandım hemen pc başına koştum
oooohhhhhhhhhhhh sefan olsun uyu canım benim işim olmayınca uyurum geçen gün hastaydım bir uyandım öğle ezanı okunuyordu:9::9::9::9::9:
ben kahvaltı yapmadım daha insan tek başına kahvaltıda yapamıyor.eşim işe gitti bende temizlik yapıcam öğlende pikniğe gidicem
keşke birgün azolular hep birlikte buluşsak birlikte piknik falan yapsak çocukta yok nede olsa biz çocuk oluruz:1::1::1::1:

benımiçin kahvaltı on emlı muhakkak yaparım
cnm pikniğe nereye gidiyosun :56:
keşke öyle bişey olsa hepımız toplansak ne iyi olur

cnlarım hala bozuk morallerınız galıba... cabuk atlatsınızinşlh
bende sabah sabah moral bozuklugu oldu valla bu kocalar hiç kıymet bilmiez he:47:

Evet cnm maaleseff moraller bozuk bi sürede düzeliceğe benzemiyoo
yok cnm yaa nerde ,,sen elinden geleni yaprsın ama onlar bunu hiçç görmezlerr

Evet cnm maaleseff moraller bozuk bi sürede düzeliceğe benzemiyoo
yok cnm yaa nerde ,,sen elinden geleni yaprsın ama onlar bunu hiçç görmezlerr

hiç kendileri bizim yerımıze koymazlar ama biz hep onların yerıne koyarız kendımızı anlarız onları
amannnnnnnn konus konus kendımıze ezıyet, uzuntu yapıyoruz
hava guzel su gunun tadını cıkaralım keske oturup bı muhabbet edebilseydik
sen takıya devam et iyiki ugrasacagın bı sey var cnm

cnlarım hala bozuk morallerınız galıba... cabuk atlatsınızinşlh
bende sabah sabah moral bozuklugu oldu valla bu kocalar hiç kıymet bilmiez he:47:

bilmez bilmez bizde akşam yatağa şu konularla girdik dün kaynanamlardaydık sonrada benim annemlere geçtik neyse biz sadece bu insanlarla görüşürüz maile kısaca başka çevremiz ister istemez kalmadı... zaten çok açık bir insan değil bunun farkındaydım ama iyice içine kapanması bende etkiliyor benim sorum şuydu kocacım sen asosyalmısın oda bana evet bitanem bana çocuğunuz yokmu diye soracaklar diye kimseyle görüşmek istemiyorum yani kocalarımızın içinde fırtınalar kopuyor ama bizim haberimiz yok bize kalsa halimizi herkese anlatıp derman arıyacağız ama onlar yapamıyor erkeklik başka bi duygu tabi bu durumun yıllar sürmesi var nasıl dayanırım bilmiyorum... canının daraldığını biliyorum bide ben sıkmıyayım diye seslenmiyorum yani kocamla ağız tadıyla kavga bile edemiyorum anlıyacağınız ..

negüzel işte tatlım kendini yormadan kafanı dağıtabileceğin bişey...
bende temizliğe başlamak istiyorum ama sanki 2 gündür uyumamış çalışmış gibi yorgun hissediyorum kendimi...
ama zorlada olsa öğleden sonra başlıycam...

evt cnm iyi oluyoo onlarla uğraşmakk
eee o kadar ağlamışsın tabi kendini yorgun hissedersinn tatlımm
ama işlere başlayınca canlanırsın aklına kime sinirlendiysen onu getir o zaman güzel iş yapılıyoo:1:

benımiçin kahvaltı on emlı muhakkak yaparım
cnm pikniğe nereye gidiyosun :56:
keşke öyle bişey olsa hepımız toplansak ne iyi olur

ben kimse olmayınca 12de yada 1de yapıyorum kahvaltı sayılırmı bilmem.
pikniğe bizim evin karşı tarafında ormanlık alan var masalar falan spor aletleri koymuşlar güzel biryer.
ya oraya yada sahile gidiyoruz ikiside yakın komşularla toplaşıp gidiyoruz benim cadılarada iyi oluyor en azından benden uzak duruyorlar
biz karar verdik artık sen bizim annemiz annemde teyzemiz olsun diyorlar gelip peşimde anne anne diyip duruyorlar
tabi her istediklerini yapan teyzeleri var dün saat 10da indirdiler beni dondurma alıp geldik
çocuk farklı birşey ya onlar geldi geleli kocamla bile kavga etmiyorum zaten yorgunluktan fırsat bulamıyorum:9::9::9::9::9:

hiç kendileri bizim yerımıze koymazlar ama biz hep onların yerıne koyarız kendımızı anlarız onları
amannnnnnnn konus konus kendımıze ezıyet, uzuntu yapıyoruz
hava guzel su gunun tadını cıkaralım keske oturup bı muhabbet edebilseydik
sen takıya devam et iyiki ugrasacagın bı sey var cnm

evt cnm boşverelimm üzülüyoruz konuştukçaa
hava güzell keşke bi araya gelebilsekk oo neler konuşurduk valla
evt tatlım onlarla uğraşmak iyi oluyoo
sen ne yapıcaksın bugün varmı bi planın
senin yokmu böyle uğraşıcak bişeyler

evt cnm iyi oluyoo onlarla uğraşmakk
eee o kadar ağlamışsın tabi kendini yorgun hissedersinn tatlımm
ama işlere başlayınca canlanırsın aklına kime sinirlendiysen onu getir o zaman güzel iş yapılıyoo:1:

daha önce anlatmıştım ya sana :1:
eşimle kavgamızdan sonra bütün evi hiç yorulmadan temizlemiştim...
ama bugün kimseye sinirlenecek bile halim yok :5:

bilmez bilmez bizde akşam yatağa şu konularla girdik dün kaynanamlardaydık sonrada benim annemlere geçtik neyse biz sadece bu insanlarla görüşürüz maile kısaca başka çevremiz ister istemez kalmadı... zaten çok açık bir insan değil bunun farkındaydım ama iyice içine kapanması bende etkiliyor benim sorum şuydu kocacım sen asosyalmısın oda bana evet bitanem bana çocuğunuz yokmu diye soracaklar diye kimseyle görüşmek istemiyorum yani kocalarımızın içinde fırtınalar kopuyor ama bizim haberimiz yok bize kalsa halimizi herkese anlatıp derman arıyacağız ama onlar yapamıyor erkeklik başka bi duygu tabi bu durumun yıllar sürmesi var nasıl dayanırım bilmiyorum... canının daraldığını biliyorum bide ben sıkmıyayım diye seslenmiyorum yani kocamla ağız tadıyla kavga bile edemiyorum anlıyacağınız ..

cnm benim eşimde hiç kimseyle gorusmez akrabalarıyla bıle cok samımı degıl
bende herkese cocuksuzum asla deemem zaten cogu bılıyo yıllar boyunca olmayınca soylemesende mıllet anlıyoı cnm
tmm onların ıcınde fırtına kopuyo da........ ya bız annelık duygusu sonradan olmaz dogustandır
ben bılıyorum kı burdakı butun bayanlar dogustan anneler yanı anlatmak ıstedıgım
bız cocuklugumuzdan berı anneyız zaten erkekler daha rahat cunku erkek ıse gıder eve gelır gun bıter kadın mısafır agarlar
konu komsuya laf anlatır aıleyı toplar herkesle kadın ugrasır.........
BIRAZ BIZI ANLAMALARINI İSTİYORUZZZZZZZ..........

evt cnm boşverelimm üzülüyoruz konuştukçaa
hava güzell keşke bi araya gelebilsekk oo neler konuşurduk valla
evt tatlım onlarla uğraşmak iyi oluyoo
sen ne yapıcaksın bugün varmı bi planın
senin yokmu böyle uğraşıcak bişeyler

BUGUN BIRAZ INGLZCE CALISACAGIM KAFAM DAGILIR
sonra yemek yaparım zaten

ben kimse olmayınca 12de yada 1de yapıyorum kahvaltı sayılırmı bilmem.
pikniğe bizim evin karşı tarafında ormanlık alan var masalar falan spor aletleri koymuşlar güzel biryer.
ya oraya yada sahile gidiyoruz ikiside yakın komşularla toplaşıp gidiyoruz benim cadılarada iyi oluyor en azından benden uzak duruyorlar
biz karar verdik artık sen bizim annemiz annemde teyzemiz olsun diyorlar gelip peşimde anne anne diyip duruyorlar
tabi her istediklerini yapan teyzeleri var dün saat 10da indirdiler beni dondurma alıp geldik
çocuk farklı birşey ya onlar geldi geleli kocamla bile kavga etmiyorum zaten yorgunluktan fırsat bulamıyorum:9::9::9::9::9:

yaa ben teyze olmak istemiyorum anna olmak istiyorum benim kız kardeşim evlenirde çocuğu olursa çok canım acır çok severim elbet karakız diye ama bilemedim şimdi bu duyguyu kardeşte tatmak tuhafıma giderdi heralde o daha bekar evlenmeden benimki olsunda annemler benim çocuğu sevsin sonrada onlarınki olsun ben hep öyle hayal kurdum düşünmek bile istemiyorum zamanın ilerlediğini

esmacım sıkma canını benim eşimde aynı şekilde oda benim dışarı çıkınca çocukları nasıl hayranlıkla seyrettiğimi görse hemen bir bahane bulur yada kavga çıkarır beni eve getirirdi.sonrada kavgayı uzatır seni zaten mutlu edemiyorum sana bir çocukta veremiyorum en iyisi bırak beni ayrılalım diyordu.bana çocuk vermeyen sen değil Rabbimdir O isterse verir ama istersen ayrılalım dediğimdede beni bırakmamak için peşimde dolanıyordu beni eve kilitliyordu onu bırakıp terk ederim diye.yani anlayacağın herşey dönüyor dolaşıyor bebeğe bağlanıyor.ha belki çocuğum olunca başka dertlerim olacak ama en azından onların erkeklik gururlarına dokunmamış olacak

yaa ben teyze olmak istemiyorum anna olmak istiyorum benim kız kardeşim evlenirde çocuğu olursa çok canım acır çok severim elbet karakız diye ama bilemedim şimdi bu duyguyu kardeşte tatmak tuhafıma giderdi heralde o daha bekar evlenmeden benimki olsunda annemler benim çocuğu sevsin sonrada onlarınki olsun ben hep öyle hayal kurdum düşünmek bile istemiyorum zamanın ilerlediğini

cnm teyzelık harıka benım 4 yegenım var 3 ü teyzelıkten 1 i halalıktan hem sevıyosun hem ozenıyosun rabbım bızede taddırsın analık duygusunu

cnm benim eşimde hiç kimseyle gorusmez akrabalarıyla bıle cok samımı degıl
bende herkese cocuksuzum asla deemem zaten cogu bılıyo yıllar boyunca olmayınca soylemesende mıllet anlıyoı cnm
tmm onların ıcınde fırtına kopuyo da........ ya bız annelık duygusu sonradan olmaz dogustandır
ben bılıyorum kı burdakı butun bayanlar dogustan anneler yanı anlatmak ıstedıgım
bız cocuklugumuzdan berı anneyız zaten erkekler daha rahat cunku erkek ıse gıder eve gelır gun bıter kadın mısafır agarlar
konu komsuya laf anlatır aıleyı toplar herkesle kadın ugrasır.........
BIRAZ BIZI ANLAMALARINI İSTİYORUZZZZZZZ..........

ben en büyük çocuğum benden 6 yaş küçük oğlan kardeşim var ben ona annemden çok daha fazla bakardım sen demişsin ya biz doğuştan anneyiz gerçekten öyle kadınlık böyle birşey iste bizim sırtımıza illa bişey yüklüyorlar eskiden anneannelerimiz taş taşır diğer taraftan 8 9 çocuk doğururmuş bizde rahatız her istediğimiz ayaklarımızın altında ama bu yükü taşıyoruz cnm ben erkeklerin rahat olduğuna inanmıyorum benim kocamda doğuştan baba görsen nasıl sever çocukları içi gider yani onlar farklı tepkiler veriyorlar binevi duygularını örtbas etmek istiyorlar benimkide ders çalışıyor ben biliyorum sırf unutmak için yapıyor...

ben en büyük çocuğum benden 6 yaş küçük oğlan kardeşim var ben ona annemden çok daha fazla bakardım sen demişsin ya biz doğuştan anneyiz gerçekten öyle kadınlık böyle birşey iste bizim sırtımıza illa bişey yüklüyorlar eskiden anneannelerimiz taş taşır diğer taraftan 8 9 çocuk doğururmuş bizde rahatız her istediğimiz ayaklarımızın altında ama bu yükü taşıyoruz cnm ben erkeklerin rahat olduğuna inanmıyorum benim kocamda doğuştan baba görsen nasıl sever çocukları içi gider yani onlar farklı tepkiler veriyorlar binevi duygularını örtbas etmek istiyorlar benimkide ders çalışıyor ben biliyorum sırf unutmak için yapıyor...

bende bılıyorum erkeler bızden farklı ben kac kere sahıt oldum esim benı uyuyo zannedıyo ve gece yarıları cocuk gıbı aglıyo bende ıstememkocamın gozunden yas dokulsun
ama bızde bıraz anlayıs ıstıyoruz zaten eşlerımızı sevmesek onlara hıc destek olurmuyuz
onların derdı ıle dertlenırmıyız bu azo karı koca nın derdı rabbım herkesae evlat nasıp etsın:emir_bebek:

canım benimde ablam ve abim benden sonra evlendiler ikisininde çocuğu 1 gün arayla doğdu ablamla yengem bir araya gelir işte şu oldu bu oldu şuram ağrıyor doğuma şu kadar kaldı ultrason fotolarına bakıp gün sayıyorlardı onlarla bir araya geldiğimde küçük kız kardeşim hemen beni alır dışarı çıkarırdı o nasıl bir duygu anlatamam mutlu görünmeye çalışan fakat içnde fırtınalar kopan bir ölüydüm.sonra doğumları gerçekleşti ben onları görmeden yapamıyordum hergün 1 saatlik yol giderdim eşimle o işe gider benide bırakırdı onları sever akşam eşimle eve geri dönerdim kayınbabam eşime kızmış neden götürüyorsun onu hergün diye oda zaten kadın üzülüyor çocuğu olmuyor diye birde onu yiğenlerinden demi mahrum bırakayım ne sen konuş nede ben sana cevap vereyim demiş babasına .

bende bılıyorum erkeler bızden farklı ben kac kere sahıt oldum esim benı uyuyo zannedıyo ve gece yarıları cocuk gıbı aglıyo bende ıstememkocamın gozunden yas dokulsun
ama bızde bıraz anlayıs ıstıyoruz zaten eşlerımızı sevmesek onlara hıc destek olurmuyuz
onların derdı ıle dertlenırmıyız bu azo karı koca nın derdı rabbım herkesae evlat nasıp etsın:emir_bebek:

amin cnm bu sıkıntıya çözülmeden isim koyamayız anlayışlı erkek yok hepisi aynı çocukları olan erkekler çok mu anlayışlı evlendiysen
bunlar bizi ne zannediyor yaa şimdi dank etti eskiden anneleri yaparmış heristediklerini şimdide aynı muameleyi bize yapıyorlar bu erkekelere fırsat vermiyecen baştan yapacan ki alışmasın ama biz anaç ruhluyuz yapamıyoruz işte

Back
X