• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım seni aradım ama ulaşamadım...
namazını daha sonra kılarsın artık...

kızlar sıra arunaya geçti...
nolur listenin en başında yaşadıklarımızı bidaha yaşamayalım...
inanın başım hala ağrıyor...
hayır herşey düzenli gitse hiç sorun değil ki...
güzelce paylaştırıyorum 3 gün süremiz var...
rahat rahat bitirmemiz gerekiyor...
herkes zamanında okuyup topiğe yazsa ne bana zorluk olur ne aksaklık olur...
inş bidaha böyle bi sorunla paylaşmayız...
okumayan 2 arkadaşı listeden çıkardım zaten...
bundan sonrada son saate kadar okumayanı neyazıkki çıkarıcam listeden yine :50:

canım sen boşyere başını ağrıtma zaten fazlasıyla uğraşıyosun en iyisi dediğin gibi yapmak son 2 saate yetişemeyen olursa listeden çıkartırsın bizde kalanlarla okumaya devam ederiz hem sürekli okuyacağımız için daha çabuk biter dualar

canım hoşgeldin bende senin gibi piknik yapanlardanım ama biraz hasta olduğum için biraz üşüdüm yinede zevkliydi.sen nasılsın canım iyimisin:16::16:

canim hosbuldummm,
ohh sefan olsun,iyi yapmssiniz canim.zevkli gecmesinede sevindim. bizimkide cok zevkliydi. sabah arkadaslarla gittim ayri güzeldi, aksamda ailece gittik o daha güzeldi.gece 12 de eve geldik. ayrilamadik yani o derece:52:

canım arkadaşım gerçekten kendini çok yoruyorsun bizlerin sana bu şekilde yaslanmaya hakkımız yok Allah razı olsun hem ön ayak oluyorsun hemde başın ağrıyor .lütfen arkadaşlar son dakikalara bırakmayalım tefriciyeleri olur hepimizin işi gücü olabilir ama bu şekilde sıkıntı yaşatmaya hakkımız yok arkadaşımıza lütfen daha özverili olalım bir şekilde okuması aksayacak kişiler bizden yardım istesinler üsait olan kişiler elbette yardımcı olmaya çalışacaktır :34::34::34::34:

trt1 deki özetleremi :9:

aynen öyle canım yaa demek ki senin eşinde aynı şeyi yapıyomuşşş demiii:1: bu erkekler var yaaa maçdan başka bildikleri bişey yok ne anlıyorlarsa bide özet izliyorlar yaaa benim eşim böyle dediğimi duysa varyaaa derki bi maçım var onuda çok mu görüyon der haaa:18: amannn ona demeyim size deyim bende

söylede yaabilir yetistiremeyenler. zamaninda bizlere haber ederlerse okuyamayacaklarini bahari yormadan tamamlariz eksik kalanlarini.

iyiyim birtanem sen nasılsın ben sana selam vermedim değilmi hakkını helal et şekerim benim unutkanlık diz boyu :17::17::17::17:kime yazdım kime yazmadım unutuyorum:1::1::1:sen nasılsın canım:16::16:

evet vermedin :43: saka saka aklima bile gelmedi öyle biseyyy
ne hakki canim ya olurmu oyle sey..bende iyiyim sükür canim..

aynen öyle canım yaa demek ki senin eşinde aynı şeyi yapıyomuşşş demiii:1: bu erkekler var yaaa maçdan başka bildikleri bişey yok ne anlıyorlarsa bide özet izliyorlar yaaa benim eşim böyle dediğimi duysa varyaaa derki bi maçım var onuda çok mu görüyon der haaa:18: amannn ona demeyim size deyim bende

aynen olmuş bitmiş maç ama kare kare yok şumu vardı yok bumu vardı konuşup duruyolar

aynen olmuş bitmiş maç ama kare kare yok şumu vardı yok bumu vardı konuşup duruyolar

ah canlarim sizinkiler sirf izliyor,benimki hafta ici iki kere antremana gidiyor pazar mac oynuyor, geliyor maclari ve özetleri izliyor, sonra a:1:rkadaslariyla günün özetini geciyorlar. benim durum daha vahim:52::52:

canım seni aradım ama ulaşamadım...
namazını daha sonra kılarsın artık...

cnm tel kapalıydı namazı baştan mı kılacağım yoksa dualarım bitince mi tatlım sen nsl cnm yeni bir hafta başlıyor bugün yıldız parkına brunch gittik eşimle heryer bebiş eşime diyorum bugünlerin tadını çıkaralım yazın hamiş olacağım :9:hepimiz inşallah

ah canlarim sizinkiler sirf izliyor,benimki hafta ici iki kere antremana gidiyor pazar mac oynuyor, geliyor maclari ve özetleri izliyor, sonra a:1:rkadaslariyla günün özetini geciyorlar. benim durum daha vahim:52::52:

kızlar ben çoooook şanslıyım eşim futbolu hiç sevmiyor babamla kardeşim haftanın yedi günü seyreder dünyadaki tüm maçları hep dua ettim futbol sevmesim diye rabbime şükürler olsun

cnm tel kapalıydı namazı baştan mı kılacağım yoksa dualarım bitince mi tatlım sen nsl cnm yeni bir hafta başlıyor bugün yıldız parkına brunch gittik eşimle heryer bebiş eşime diyorum bugünlerin tadını çıkaralım yazın hamiş olacağım :9:hepimiz inşallah

canım sen şimdi namazını kıl aynı listenin altında yazıldığı gibi :34:
inş canım rabbim gstersin en kısa zamanda inş :49:

kızlar ben çoooook şanslıyım eşim futbolu hiç sevmiyor babamla kardeşim haftanın yedi günü seyreder dünyadaki tüm maçları hep dua ettim futbol sevmesim diye rabbime şükürler olsun

benim eşimde hiç maç izlemez o konuda çok şanslıyım :21::21::21:

evet vermedin :43: saka saka aklima bile gelmedi öyle biseyyy
ne hakki canim ya olurmu oyle sey..bende iyiyim sükür canim..

Allah iyilik versin canım sizin tedavi ne aşamada testten sonra tedavinize devam ediyormusunuz.biz bu sıralar tamamen herşeyi kestik sebebini bende bilmiyorum ama durgunlaştık birden eskiden eşim ilaç içmeyince birde sigara içince sinir oluyordum şimdi hiç umursamıyorum inşallah pişman olmam ama nedense artık ota ilaca güvenmiyorum en büyük ilaç KURAN okumak diye düşünüyorum inşallah bizim için şifa olacak herşey Rabbimin izniyle bizleri bulur

kızlar kaan hoca cevap yazmış
Sn. H. E. Ovitrelle iğnelerden pazartesi-perşembe olarak devam edin. Sabahları da 1 tane Klomen tablet alın. 1 ay sonra yeniden hormonlara bakalım.

Dr. KAan AYDOS

HORMONLAR BU AY ÇOK DÜŞÜKTÜ HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADAN 6.AY TEDAVİDE DE OVİTRELLE KULLANMAMIZI İSTİYOR
EŞİMİN DEĞERLERİ BU AY ÇOK DÜŞMÜŞ ACABA İĞNELERDEN Mİ OLDU YOKSA BU GÜNLERDE YORGUN SİTRESLİ O YÜZDENMİ OLDU ANLAYAMADIM
OOFFF HİÇ BİŞEYDE YAZMAMIŞ:((
HAYIRLISI BAKALIM...

Allah iyilik versin canım sizin tedavi ne aşamada testten sonra tedavinize devam ediyormusunuz.biz bu sıralar tamamen herşeyi kestik sebebini bende bilmiyorum ama durgunlaştık birden eskiden eşim ilaç içmeyince birde sigara içince sinir oluyordum şimdi hiç umursamıyorum inşallah pişman olmam ama nedense artık ota ilaca güvenmiyorum en büyük ilaç KURAN okumak diye düşünüyorum inşallah bizim için şifa olacak herşey Rabbimin izniyle bizleri bulur

çok doğru söylüyorsun zaten KURAN-I KERİM okuyup dua eddikçe drlarında otun çöpünde faydasını görmeye sebrb oluyor işte inşallah sper çıkarda kucağın dolar şöyle üçüz üçüz

Back
X