• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ayyyyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzz hayırlı olsun bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49:
nasıl buralara geldın kısaca anlat bakalım

7 tane sperm çıkmıştı canım eşimde. daha sonra saraçoğlundan birşeyler istettik. 3 ay sonra tekrar gittik. 34milyon olmuştu. sonra da hemen hamile kaldım zaten.darısı hepinizin başına canım

bayağı oldu buraya yazmayalı beni bilenler hemen hatırlayacaktır ama. tedavi için yazı bekliyrodum ama kısmet apar topar toplandım ve İstanbula annemin yanına geldim tedavime bahçeçi de başladım fulya tüp bebek merkezi. eşimin doktoru emre bakırcıoğlu benim ki de Halit Fırat Erden. ilk bir ön görüşme yaptık şimdi benim adet olmamı bekliyoruz.
ben de sıkıntı yok tabi kısa protokol uygulanacakmış. eşime gelince asıl önemli o zaten. emre bakırcıoğlu biraz soğukkanlı bir doktor sanırım çok ümit verici konuşmuyor ve ben ilk gün yanından sarsılmış çıktım. eşimde hiç bir yerde hiç bir şekilde sıkıntı yok herşey normal sadece sperm yok. o da bize ameliyat etmeden bilemeyiz ameliyat da herşey belli olur ya içeride sperm vardır ya da yoktur dedi... elle muayenede sperm kanalının olduğunu söyledi tıkanıklık değil ama sanki elime damar biraz geniş geliyor damarda genişleme var gibi dedi. tabi bu bir varsayım. yine de tıkanıklık üzerinde durabiliriz dedi. O an dua ettim inşallah tıkanıklık olsun diye. çünkü bu kesin değil.
Kızlar o gün ameliyat masasından eşimi boş kaldırmalarından ödüm kopuyor rabbim inşallah yüzümüze güler çok korkuyorum sperm çıksın da tutmasa da razıyım diyorum artık. benim için son sayfa olmasından çok korkuyorum çünkü. rabbim bu uğurda savaş veren herkesin yardımcısı olsun...
Doktorumuz sizin gibi herşeyi normal olup da ameliyatta sperm bulamadığımız hasta da oldu dedi...
bir yandan da iyi buldum çünkü gereksiz ümit vermiyor olanı olabileceği söylüyor bizi de herşeye hazırlıyor aslında.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar nolr herkes bizim için dua etsin şuan en çok duaya ihtiyacımız var. dilerim herşey yolunda gider dilerim....

yok canım biz de en başından beri 7 tane vardı. normal bir hamilelik oldu. ben de bir çoğunuz gibi tüp bebek için yazı bekliyordum. inşallah sizlerinde böyle olsun.

ne yaptınızda normal yolla hamile kaldınız lütfen bizede anlatın bizde bilelim ve eşinizin sorunu neydi

denizbulutcum merhab.ben bursada oturuyorum.bu babanın arkadaşı olan arıcı istesek bizede gönderirmi.telefon numarasını verebilirmisin.şimdiden çok teşekkürler..

merhaba cnm valla izmirden gönderiyor cnm arı sütünü buz şişelerinin içinde bozulmasın diye güzel bi paket yapmış bize öyle gönderdi bi arayın konuşun sizede yardımcı olur konuşursunuz adresi felan verirsin o gönderiyor ali cengiz tel: 0 539 472 77 07 bi ara sor
istersen arkadaşım arayacak arısütü polen için diye bende arayıp söyleyebilirim nasıl istersen cnm...

merhabalar kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Arada bi girdim ama kimsecikler yoktu. Size bir haberim var kızlar ben hamileyim
2 gün önce öğrendim. 7 tanecik spermle başlamıştık. Umutsuzluğa kapılmayın. Allah vüyüklüğünü gösterdi bize. Darısı sizlerin başına inşallah.
:16::16:

yok canım biz de en başından beri 7 tane vardı. Normal bir hamilelik oldu. Ben de bir çoğunuz gibi tüp bebek için yazı bekliyordum. Inşallah sizlerinde böyle olsun.

ayyy tatlım hadi gözün aydın hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağınada alırsın inşlh..
Allahım bu duyguları hepimize yaşatır inşlh çok sevindim darısı bizlerin başına inşlh...amin..

7 tane sperm çıkmıştı canım eşimde. daha sonra saraçoğlundan birşeyler istettik. 3 ay sonra tekrar gittik. 34milyon olmuştu. sonra da hemen hamile kaldım zaten.darısı hepinizin başına canım

canım çok ama çok sevindim bende bir dönem saraçoğlunda bitki kullandı eşim sonra tamamlayamadık ve eşim askere gitti askerdeyken eşim test yaptırdı ve 3 milyon olmuştu düşünsenize azo idi eşim çok sevindik bu arada asker olduğu için tedavi olamadı askerden geldikten sonra tekrar test yaptık ve eşim tekrar azo olmuş çok çok üzüldük ve bugün saraçoğlunu tekrar arayacağım ve tedaviye tekrar başlayacağız inş bizimde sizin gibi olur ve herkeste bebeğini kucağına alır kızlar bizim sadece azo değil benim rahimin bir bölümü doğuştan gelişmemiş yani anlayacağınız hamile kaldığımda sıkı bir takip altında olacağım çünkü bebeğimi düşürebilirim kızlar çok ama çok duaya ihtiyacımız var ve hamileykende düşmesin diye rahim ağzını dikiyorlarmış ve çok pahalı işlemle zaten yıllardır tüp yaptıramadık bu yazın inş yaptıracağız şuanda rapor bekliyoruz kızlar allah sizede bizde yardım etsin aminnnnnn

bayağı oldu buraya yazmayalı beni bilenler hemen hatırlayacaktır ama. tedavi için yazı bekliyrodum ama kısmet apar topar toplandım ve İstanbula annemin yanına geldim tedavime bahçeçi de başladım fulya tüp bebek merkezi. eşimin doktoru emre bakırcıoğlu benim ki de Halit Fırat Erden. ilk bir ön görüşme yaptık şimdi benim adet olmamı bekliyoruz.
ben de sıkıntı yok tabi kısa protokol uygulanacakmış. eşime gelince asıl önemli o zaten. emre bakırcıoğlu biraz soğukkanlı bir doktor sanırım çok ümit verici konuşmuyor ve ben ilk gün yanından sarsılmış çıktım. eşimde hiç bir yerde hiç bir şekilde sıkıntı yok herşey normal sadece sperm yok. o da bize ameliyat etmeden bilemeyiz ameliyat da herşey belli olur ya içeride sperm vardır ya da yoktur dedi... elle muayenede sperm kanalının olduğunu söyledi tıkanıklık değil ama sanki elime damar biraz geniş geliyor damarda genişleme var gibi dedi. tabi bu bir varsayım. yine de tıkanıklık üzerinde durabiliriz dedi. O an dua ettim inşallah tıkanıklık olsun diye. çünkü bu kesin değil.
Kızlar o gün ameliyat masasından eşimi boş kaldırmalarından ödüm kopuyor rabbim inşallah yüzümüze güler çok korkuyorum sperm çıksın da tutmasa da razıyım diyorum artık. benim için son sayfa olmasından çok korkuyorum çünkü. rabbim bu uğurda savaş veren herkesin yardımcısı olsun...
Doktorumuz sizin gibi herşeyi normal olup da ameliyatta sperm bulamadığımız hasta da oldu dedi...
bir yandan da iyi buldum çünkü gereksiz ümit vermiyor olanı olabileceği söylüyor bizi de herşeye hazırlıyor aslında.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar nolr herkes bizim için dua etsin şuan en çok duaya ihtiyacımız var. dilerim herşey yolunda gider dilerim....

canım allah yardımcınız olsun bir alt yazıyı okursan benim durumumu ozaman belki kendi haline şükr edrsin çünkü benim eşim azo bendede rahimin bir tarafı doğuştan gelişmemiş ve tüp yaacaz ama bebeğin düşmesi çok yüksek rabbim sizede bizede herkese yardım etsin amin

canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun, umduğumuz kapılardan boş cevirmesin.emre beye güvenin iyi bir dr.merkezde öyle .fakat sen duanı iyi dile ne demek sperm çıksında bebek tutmasın ,inşAllah bebeğinde tutacak şansınız bol yolunuz açık olsun.

canım benim hadi bakalım tedaviniz hayırlı olsun...
inş eşinde bol bol sperm bulunacak ben inanıyorum...
çünkü daha önce 2000 hareketsiz sperm bulundu...
buda sperm üretiminin bi göstergesi...
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine :49:
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

kaan aydostun ozel muayenesının adı ne
tel no su varmı

Merhaba arkadaşlarr
nasılsınız bakalımm , kaç gündür yoktumm bugün evime geldimm
yarın tekrar giidicem ama, çok yorgunum çookk
bi selam vermek istedimm ...
zamanınım olursa geçmişi okuyucamm
bakalım neler kaynatmışsınızz
bahar tatlımm napıyosun :1:

iyi geceler canim.
annene acil sifalar diliyorum.rabbim narkozdan iyilesmis bir sekilde uyanmasini nasip etsin. anneni basinizdan eksik etmesin canim.

sende allaha emanet ol. görüsmek üzere.

günaydın kızlar
ben çok hastayım ölüyorum öksürükten:2::2:
bütün vücudum ağrıyo kursa bile gidemedim.......
gene bronşitim azdı:47::47:
ben bugun bol bol yatıcam galiba aman sakın hasta olmayın kendinizie iyi bakın:54::54:
flazsk cnm inşllh annen tez zamanda sağlığına kavuşur

canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar annen ameliyattan
dualarımız seninle

geçmişolsun tatlım sen bugün yat dinen kendine dikkat et ilaçların varsa ihmal etme:34:

canım annen ameliyat olcakmış inşallah herşey yolunda gider
Rabbim şifalar versin canım.

Sağolun kızlar allah razı olsun
annem düzeliyo yavaş yavaş dahada iyi olucak inş..

canım benim hayılısıyla atlatacak annen inş...
dualarım sizinle...
allah yardımcınız olsun :16:

merhaba bitanem çok geçmiş olsun...
nasıl bu kadar kötü oldun yaa :26:
aman dikkat et kendine tatlım...
dinlen güzelce hemen iyileş :70:
allah şifa versinnn :54:

bebekim ben dün yazarken sen topikteydin sonra bir baktım okuyamadan çıkmışsın:50:
bende ne güzel bebeem burda muhabbet ederiz diye sevinmiştim ama kısmet olmadı..
uykularına noldu canımmm kafaya bişeyler takıyosundur kesin ondan uykun kaçıyordur:20:
yaaaa bende çok özlemişim burda muhabbet etmeyi dediğin gibi telde mhabbet ediyoruz ama yinede burası bizi buluşturan biraraya getiren yer.
yeri gerçekten farklı.
canım normalde o kadar erken uyumam ama dün çok yorgundum ondan erkenden uyku bastırdı:1:
bebekim buarada bakım yağlarını aldınmı kullanıyormusun?
seviliyosun vedeee öpülüyosun bidenemmm:54::54:

canım benim inşallah annenin ameliyatı çoook iyi geçer çabucak iyileşir inşallah.
dualarımız annenle olacak rabbim acil şifalar versin.
kendine çok iyi bak bidenem öpüyorum:54:

sağolun canlarım benimmm

bangi'nin tefriciyelerini okuyoruz 3 nisan salı akşamı saat 20'ye kadar...
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164 =OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Back
X