Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler kader arkadaşlarım.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...![]()
hayırlı geceler kader arkadaşlarım.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...![]()
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu un mısafırlıge gıdıyorum
gorumcemın kızını ıstıcekler erkek tarafını n evını gormeye gıdıyoruz
kızlar hepınıze güzel güneş gibi bi gün dilerimmm![]()
tatlım sende erkencısın bugun uyku tutmadımı
cnm sende cumartesıye randevu almıssın cok sevındım
hadı baharla sen guzel haberler erırısınız inşlhh bızlere![]()
Günaydın canımm
akşam erken uyudum ya erkenden kalktım
bugün benimde işler varrr
ohh ne güzel cnmm güzle bi gün olur inş..
evt attlım aldık randevuyu bakalımm iyi sonuçlar çıkar inş.
Hayırlısı olsunn cnm
sizden de güzel haberler çıkar cnm inş.
ben çok korkuyorum aslında için için korkular sarıyo
sankı gene 0 gorucez dıye bu sene bıraz daha yorgun hıssedıyorum kendımı
galıba yasın verdıgı aırlık ve senelerın bırıkımı cıkıyo bende neden böyleyım onuda bılmıyorum
ama dualarım dılımde dun aksam mısafırlıkteydım zemzem suyu ıkram ettıler
benden fınrsat bu dedım hepımıze dualar ettım esım ıcerkende gozune bakıyorum
bebek ıcın dua et dıye sankı adam baska ne dıleyecek
hepimize hayırlı evlatlar versın yaradanım
Bende korkuyorum canım aslında yine o görceğiz gibi ama
bunun nedenide 2 olumsuz tedaviden sonra
en sonki sprem testide sıfır çıkınca insanın fazla bi umudu kalmıyo çıkar diyee
ama allah büyüktürr bakarsın bi mucize olur ve çıkar cnmm yinede iyi düşünelimm
hem senin daha yaşın kaçç kızz dur bakalımm daha çook zamanımız varr
Rabbim kabul etsin inş. ettiiğin duları canım benimm
en yakın zamanda sendeyim inş..
ne yapcan sen söle şimdi bana![]()
sen ne ıstersen yaparım cnm benım sana feda olsun borekler corekler
![]()
sen gel ben senı ellerımle beslerım yaaaaaaaaa ınsalllh![]()
cnm esim işten geldı ben cıkıyorum kahvaltı hazırlıyım
gene gorusuruz![]()
tünaydın canlarrrrrrr
hepinize iyi pazarlar
biz yeni kaltık daha
kahvaltıdan sonra temizliğe başlıycam hemen...
sonrada gezmeye gidicez hava çok güzellll...
ben çıkıyorum canlar görüşmek üzere![]()