cnm kök hücre gelir bence ama bize denk gelmez şöyle 10-15 sene sonra belki..neyse bize denk gelmese bile başkaları bizden sonra gelen nesillerin işini görsün...
amin cnm inş... çok korkuyorum rüyamda kötü bşyler görmekten... internetin başına geçmek istemiyorum çünkü hep azo ile ilgili şeylere bakıpp duruyorum.. bide senelerce olumlu sonuc alamayanları görünce ben daha yolun çok başındayım diye üzülüyorum

[/Q
canım kendinizi bu kadar üzmeyin benim eşim azo ama ben dr gittiğimde bende sorun yoktu adetlerim düzenli herşey yolundaydı tüp bebeğe karar verince doktorum rahim filmi istedi ve o anda öğrendimki rahimin bir tarafı gelişmemeiş bu beni çok yıktı benim gibi olanların erken doğum yada düşükle sonuçlanıyor yani anlayacağınız hem eşim hem ben çok riskli gurupdayız kendinizden daha kötülerini görüp halimize şükür etmeliyiz canlarım ben bunu yazarken dahi ağlıyorum o kadar ümitsiz bir durumdayızki ama ben zaman zaman yinde şükr ediyorum ya rahimim hiç olmasaydı artık dayanamıyorum yine ağlamaya başladım