• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben anlamadım neden halay çekiyoruz müjdeli haberler mi var

evet müjdeli haber var nihayet yarın hastaneye gidiyoruz.ben ve cemrem yarın bahar ve flzaşk cumartesi günü inşallah müjdeli haberler vericez burdan ayrılma halay çekicez inşallah

evet müjdeli haber var nihayet yarın hastaneye gidiyoruz.ben ve cemrem yarın bahar ve flzaşk cumartesi günü inşallah müjdeli haberler vericez burdan ayrılma halay çekicez inşallah

hepiniz hayırlı haberlerle dönün inşallah.:16:

bizi izlemeye devam edinnnnnnnnnnnnnn
bizi takip edin halaya katılın kızlar:60::60::60::60:

hadi hayırlı olsun hangi dra gidiyorsunuz hepiniz aynı yeremi gidiyorsunuz birde kime demiş embriyoloğ gel eni bul çok araştırcam diye spermiyoğrama mı çok araştırarak bakcak mış birde bu embriyoloğu nerden buldunuz çok soru sordum ama epey yoktum ya ondan kaçırdım işin uçunu anlatın bakem bacılar

hadi bakalim hayirlisi. insallah güzel haberlerle döneceksiniz. hepiniz dualarimdasiniz....

hadi hayırlı olsun hangi dra gidiyorsunuz hepiniz aynı yeremi gidiyorsunuz birde kime demiş embriyoloğ gel eni bul çok araştırcam diye spermiyoğrama mı çok araştırarak bakcak mış birde bu embriyoloğu nerden buldunuz çok soru sordum ama epey yoktum ya ondan kaçırdım işin uçunu anlatın bakem bacılar

bacılar niye anlatmıyorsunuz aranızda bilen var ayrıntılı olarak anlatırmı :24:

:46::46::46::46:
yaşasınnnnnnnnnnnnn showmenimizide bulduk ohhhhhhhhhh
gelsin spermcikler her memleketten oynarız:21::21:
sen karadenızlımısın benım esım ordulu da

bidenem ben size öğretirim her yörenin oyununu :9::9::9::9::9:
halkoyunu öğretmenliğide yapıyorum ben :40:
valla bi gelsin spermcikler her yörenin oyununu oynarız ayrı ayrı :21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::118::66::64::64::64::64:

bidenem ben size öğretirim her yörenin oyununu :9::9::9::9::9:
halkoyunu öğretmenliğide yapıyorum ben :40:
valla bi gelsin spermcikler her yörenin oyununu oynarız ayrı ayrı :21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::118::66::64::64::64::64:

öğretmenim hemen ögrenelım bıze sen gosterırısın biz oynarız
artık kac gun sürer bu oyunlar onu bilmem valla:52::52:

canım ne kadar varmışız ordulu.bölgemizin ortak sorunumu bu yoksa :60: ben merkezde oturuyorum.eşleriniz nereli ki merak ettim.ay gelmiyormusun hiç buralara heyecan yaptım valla

ben gecen sene eylulde geldım oraya kayınvaldemı almaya gıttık
kayınvaldemler ist oturuyo da yazın koydeler
benım esım ulubeylı senın kı:46:

canım ne kadar varmışız ordulu.bölgemizin ortak sorunumu bu yoksa :60: ben merkezde oturuyorum.eşleriniz nereli ki merak ettim.ay gelmiyormusun hiç buralara heyecan yaptım valla

Benim eşim ordu-mesudiyeli biz geçen sene gelmiştik güzelyerlerr
ordu merkez daha güzel sanırım

bilmem bacım ordulu herifler böyle galiba biz istanbulda yız ama ünye li eşim fatsaya sınır köy yazları gidiyoruz işte kaynanatörün yanına bu sene gelirsek ugrarım sana :56::56::56::56: missss gibi taze taze kuzinede balık yaparız ohhhh yanınada mısır ekmegi ohhhhh

Back
X