Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar ne güzel kalabalık bugün burası :) herkes iyi ins...
Bugün 4 kisi bebek varmış diye sordu cok bunaldım henüz yok diyorum bir günde kimse sormasın ... Kimene bebek yaparım yapmam.. 2 senelik evliyim 1 sene korunduk keske korunmasaydık daha erken tedavi olsaydık diyorum...
Adetim yaklaştı ben hergun fikrimi değiştiriyorum...
Esim önce Amlyt olsun diyorum... Canm bence önce sen tedawiye basla isini garantiye al bizde m.tese olcz maysta önce ben baslcam
İyi akşamlar kızlar ne güzel kalabalık bugün burası :) herkes iyi ins...
Bugün 4 kisi bebek varmış diye sordu cok bunaldım henüz yok diyorum bir günde kimse sormasın ... Kimene bebek yaparım yapmam.. 2 senelik evliyim 1 sene korunduk keske korunmasaydık daha erken tedavi olsaydık diyorum...
Adetim yaklaştı ben hergun fikrimi değiştiriyorum...
Esim önce Amlyt olsun diyorum... Hem ben eğer sperm çıkmasa o ağır ilaçları almamış Olcam bide 3000 vereceğimize 500 tl mese amlyti icin vercez...
Kafam cok karışık
Önce ben tedavi olursam 2500 vercez eşimde amlyt olunca 500 daha vercez ...bilmiyorum Allah rızası icin hangisi mantıklı kimşeyede soramiorum
Günaydın canlarım ben şimdi evden çıkıyorum gitmeden önce selam verip öyle gideyim dedim gelişim inşallah muhteşem olacak![]()
Günaydın canlarım ben şimdi evden çıkıyorum gitmeden önce selam verip öyle gideyim dedim gelişim inşallah muhteşem olacak![]()
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165 okudum
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
günaydın cnm hadi bakalım git sonucu sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın canlarım ben şimdi evden çıkıyorum gitmeden önce selam verip öyle gideyim dedim gelişim inşallah muhteşem olacak![]()
Arkadaslar bilgi rica edebilir miyim?
Pregny 5000 ünite iğneden 2 kutu buldum ,ama bana bir eczacı dediki icinde 3 tane oluyor dedi.fakat benim aldigim kutuda 2 tane var.acaba diyorum kullanan arkadaşlarında kutusundan 2 adet mı çıktı?ayrıca icinden çıkan ilacın Birinin şişesi daha buyuk,digeri daha kucuk.boylemi ?
arkadaşım benım eşimde pregnly kullandı içinden 2 tane ampul cıkıyo hanı ıgne yaparken kırılandan
biri büyük biri küçük cnmhatta birinin kırılan yerınde yeşil bırınde sarı çizgisi var
inşllh yardımcı olabıldım![]()
Evet cnm aynen oyle dediğin gibi.o zaman doğru :) bakalim bulup toplamaya başladım...insallah devamını da buluruz.zaten 3 aylık bulmadan başlamaz esim.yarim kalmasın.6ay kullanacak.sizin nasil sonuçlandı peki?tedavi bittiği?spermiogram verdiniz mı?
eşim kullandı pregnly baya ama hatırlamıyorum ne kadar kullandığını sonra aynı oldu bı gelişme olmayınca bıraktı eşim
şimdi panax kullanıyo biraz önce tset verdi sonuç perşembe günü belli olacak kısmet ölü bile çıksa ben göbek atıcam bakalım
GÖRELİM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER
![]()
Anladım cnm.peki kac ay kullandı esın pregny i?bize Kaan hoca 6ay kullanın sonra boyamalı sperm ornegi isticem sizden dedi.cikarsa yine tese.ama biz iğnelere Mayıs ta başlıcaz daha.insallah cnm guzel canlı spermlerimiz olur