Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vck ve cemrem inşallah güzel sonuçlar alaırsınız dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun canlarım![]()
meraba arkadaşım nasılsın
vck ve cemremin eşleri test mi yaptırcaktı?
sağol cnm inşllhvck ve cemrem inşallah güzel sonuçlar alaırsınız dualarım sizlerle Allah yardımcınız olsun canlarım![]()
evet cnm benım eşim ve vck nin eşi test verecek benım eşim verdı sonuc perşembeye kaldı :18:meraba arkadaşım nasılsın
vck ve cemremin eşleri test mi yaptırcaktı?
slm kızlarr
nasılsınız
cemrecim eşin testi vermiş tatlımm
ay inş. Hayırlı haberler verirsin cnm
ama perşembeye kalmış sonuçlarr yaaaa
evet tatlım olsun cıksada bır ay beklesem sonunda sevınsem keşke
perşembe belli olacak ınşllh haktan cıksada hıc değilse olu cıksın dıye dua edıyorum
benim eşiminde biraz yüksek çıktı 14.53..azospermi olduğumuzu öğreneli 15gün oldu daha.herhangi bi bitkisele başlatmadım ya ilaç falan kullanırsa diy.keçiboynuzu pekmezi falan getirtik ama daha yedirmedim.senin eşin ne kullanmaya başladı canım yazarmısın.bu arada sınavın nasıl geçti..kib.[/QUcaı
canım bugün çok hastayım fena üşütmüşüm uyuyordum ama aklım burdaydı nasıl biraz iii oldum gelip baktım canım fsh yüksekliğinde keçiboynuzunu hemen önermiyorlar bizde yeni öğrendik ama sizin çok yüksek değil benim eşimin 29 yani çok yüksek canım HAYIT tohumu 200 gr alın günde iki kere içilecek
yapılışı kaynamakta olan bir su bardağı suya bir çay kaşığı hayıt tohumu koyulacak 5 dakika kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatılacak 20 dakika dinlendirilecek süzüp içilecek ben eşime sabah akşam yapıyorum tadı biraz acımsı keçiboynuzunun bizde eşimi ilk azo olduğunu öğrendiğimizde pekmezini eldık eşim bir kış içti sonra saraçoğluyla görüştüm keçiboynuzu pekmezi değil suyu olacakmış koyu kahverengi olanını aktardan al yarım litre suda ağzı kapalı olarak 3 dakika kaynat 20 dakika dinlendir ve içindeki keçibonuzlarını çıkar ılıkken eşin içsin allah şifa versin
ins.hayrli haberler alrsn canm ben beylikduznde oturuyorum canm burda medkanaya gttk gorustk ama kararsz kaldk bide emre beylemi gorussek diyorum ama daha karar weremedk sizin sorun neydi?
canım ne kadar varmışız ordulu.bölgemizin ortak sorunumu bu yoksaben merkezde oturuyorum.eşleriniz nereli ki merak ettim.ay gelmiyormusun hiç buralara heyecan yaptım valla
Günaydın canlarım ben şimdi evden çıkıyorum gitmeden önce selam verip öyle gideyim dedim gelişim inşallah muhteşem olacak![]()
canım bende beylikdüzünde oturuyorum ama medikaneye gittim ama bilmiyorum pek ısınmadım arkadaşımın tavsiyesi üzerine Of canm bende medikanayla gorustm oranin urologunu tanimyorum nettende bilgi bulamadm onunla ilgili oyuzdn kararszm bide emre beye gtcez bakalm hayrlisı artk
sağol canım ben de iyiyim hamdolsun inşallah ikisi de güzel haber verirler.merhaba canım iyiyim sen nasılsın evet ikisinin de eşleri test yaptıracaktı
BAHARCIM ben DUAMI okudum
sağol cnm inşllh
evet cnm benım eşim ve vck nin eşi test verecek benım eşim verdı sonuc perşembeye kaldı :18:
bakalım vck nin sonucu ne zaman cıkacak:18::18:
cnm geç olsunda güç olmasın bakalım hayırlısı olsun inşlh yüzünüz güler emekleriniz yer bulur inşlh perşembe günü müjdeli haberi verirsin
vck naptı acaba onların sonucu yarınmı çıkacakmı inşlh onlarında yüzü güler
selam canlarım bizim sonuçlar yarın çıkıcak hayırlısıyla inşallah güzel haberler veririm sizlere![]()
cnm inşallah hayırlı haberler alırsın ...![]()
canım bende beylikdüzünde oturuyorum ama medikaneye gittim ama bilmiyorum pek ısınmadım arkadaşımın tavsiyesi üzerine Of canm bende medikanayla gorustm oranin urologunu tanimyorum nettende bilgi bulamadm onunla ilgili oyuzdn kararszm bide emre beye gtcez bakalm hayrlisı artk
BÜTÜN KIZLAR TOPLANALIM EMRE BEYE GİDELİM İNŞALLAH RABBİM ŞİFAMIZ NERDEYSE BULMAMIZI NASİP ETSİN HEPİMİZE