Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm vck ins yarn guzel haberler werirsin canm sizin sorununuz neydi azomu azoysa neye bagli azosunuz?????
evet tatlım olsun cıksada bır ay beklesem sonunda sevınsem keşke
perşembe belli olacak ınşllh haktan cıksada hıc değilse olu cıksın dıye dua edıyorum
merhaba kızlar nasılsınız cok konuşmaya ihtiyacım var benim.![]()
vckcm cok haklsn.bide her doktora guwenemiyo insan konumuzda hassas olunda insan 2 kere dusunuyo insan biz daha once capada tahlilleri yaptrdk m.tese icin 1 yil snra randwu werdler.en son 1 yıl önce sperm testi yapmstk simdi medkanada bi sperm testi yaptrcaz eger ckmazsa burdada emre beye gidicez hepimzin hakknda hayrlsi nereyse ora olsun ins.amin
merhaba kızlar nasılsınız cok konuşmaya ihtiyacım var benim.![]()
Burdayız cnm konuşalımm tabii![]()
eşimle tartıştık cok kötüyüm o dışarı çıktı evde tek başıma bıraktı gitti beni kendimi çok yalnız hissediyorum.
of kızlar ya bizim aşkımız mı zayıfladı ne oldu bizi azo mu bu halae getirdi ben anlamıyorum öyle şeyler şöylediki kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulaklarımda çınlıyo söyledikleri
bizim azo nedenimiz esim 4 yasndayken cift tarafli inmemis testis ameliyatndan dolayi azo ben 23 esimde 29 yasnda canm
of kızlar ya bizim aşkımız mı zayıfladı ne oldu bizi azo mu bu halae getirdi ben anlamıyorum öyle şeyler şöylediki kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulaklarımda çınlıyo söyledikleri
canım benim biz varız sen bizimle derdini paylaş bende öyle yapıyorum eşimle tartışınca gelip sizlerle dertleşip sıkıntımı bir kenara atıyorum hayırdır neden tartıştınız inşallah önemli birşey yoktur
2 yıldır sigarayı bırakmaya calısıyor eşim ama bi türlü bırakamadı.3 ay kadar önce yine cok ciddi tartıştık.ve bıraktığını söyledi.bu aralar yine ben içtiğini düşünüyorum.bu akşam söyledim.neler neler söylledi ister inan ister inanma dedi içmiyorum dedi sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun falan dedi. ama neler neler saydı.huzur istiyorum diye bağırdı cok kötüydü.
selam canlarım bizim sonuçlar yarın çıkıcak hayırlısıyla inşallah güzel haberler veririm sizlere![]()