• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 yıldır sigarayı bırakmaya calısıyor eşim ama bi türlü bırakamadı.3 ay kadar önce yine cok ciddi tartıştık.ve bıraktığını söyledi.bu aralar yine ben içtiğini düşünüyorum.bu akşam söyledim.neler neler söylledi ister inan ister inanma dedi içmiyorum dedi sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun falan dedi. Ama neler neler saydı.huzur istiyorum diye bağırdı cok kötüydü.

evet biliyorum zaten senin bütün kavgan şu sigara yüzünden bende eşimle çok kavga ediyorum sigara yüzünden hep sigara kokusu geliyor bende sorunca bugün sadece 2 tane içtim diye sinirleniyor.dün en sonunda isyan bayrağını çektim bebeğimin olmasını sigara engelliyorsa ve sen halen içiyorsan sana hakkımı helal etmem dedim.bugün doktor soruyor sigara içiyormusun günde 2 tane içiyorum diyor birde gözüme bakarak doktorda ondan birşey olmaz dedi nasıl böbürleniyor.sen canını sıkma ama yularınıda elinden bırakma çünkü sigarayı bırakmak hele bu kadar sıkıntının içinde kolay değil:34::34::34::34::34:tecrübe konuşuyor:9::9::9::9:

iyi akşamlar canlar nasılsınız :70:
şarzın kurbanı oldum bugün :5:
sizden mahrum kalıcam ama yarın acısını çıkarırım artık :1:

vck canımmmm benim nasılsın ??
Demek sende umutta karar kıldın ha çok sevindim :16:
Cumartesiye gün almışsın...
Bu cumartesi olsunnnnnnnnnnn :1:
Ben flzask sen toplaşalım kızlar :66:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...
Inş test sonucunuzda iyi çıkar...
Senden haber alıcam diye pciyi kapatmıştım her an bitebilir şimdide :9::9::9::9::9:
evet canımcım umuta gidiyoruz sizden sonraki hasta biziz 11.30da ordayız kız hava güzel olursa emirgana gideriz şimdi lale bahçeleri çok güzeldir.azo bahanemiz olsun ne dersiniz :34::34::34::34::34:

iyi akşamlar canlar nasılsınız :70:
şarzın kurbanı oldum bugün :5:
Sizden mahrum kalıcam ama yarın acısını çıkarırım artık :1:

oldumu şimdi neden unutuyorsun şarjını biz sensizmi kalıcaz neyse cumartesi günü acısını çıkarırız:16::16::16::16::16:

dün kan vermiştim. Bugün test sonucunu alabildim ancak sonuç pozitif :))))))).
15 gün sonra bebeğin keselerini göreceğiz :)

evet biliyorum zaten senin bütün kavgan şu sigara yüzünden bende eşimle çok kavga ediyorum sigara yüzünden hep sigara kokusu geliyor bende sorunca bugün sadece 2 tane içtim diye sinirleniyor.dün en sonunda isyan bayrağını çektim bebeğimin olmasını sigara engelliyorsa ve sen halen içiyorsan sana hakkımı helal etmem dedim.bugün doktor soruyor sigara içiyormusun günde 2 tane içiyorum diyor birde gözüme bakarak doktorda ondan birşey olmaz dedi nasıl böbürleniyor.sen canını sıkma ama yularınıda elinden bırakma çünkü sigarayı bırakmak hele bu kadar sıkıntının içinde kolay değil:34::34::34::34::34:tecrübe konuşuyor:9::9::9::9:

huzur istiyorum diye bağırdı bana o çok koydu

esmacım canım benim üzme kendini nolur :5:
aşkımız falan bitmiyor...
ama kızların da dediği gibi aramıza azo kedisi giriyor ne yazıkki :43:
dünde biz tartıştık yok yere...
uyumadık ikimizde gece 1,5 gibi tekrar konuşmaya başladık...
çözdük allaha şükür ama çözene kadar olan oluyor işte :43:
diyeceğim onlarda bizde çok hassasıs...
nekadar sakin kalmaya çalışsakda bazen patlıyoruz işte...
onun için sakın sevgi aşk kalmadı diye düşünme...
azoyu yenince hepsi ide kalacak allahın izniyle :16::16::16:

canım hadi gözün aydın darısı başımıza ben halayı başlatıyorum kızlar tutun ucunu bu hafta halay haftası başını hayfer çekti ayağını sürü kız:9::9::9::9::9::9::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım yaaa tebrik ediyorum ne güzel ilk seferde kavuştunuz bebeğinize Allah bizlere de nasip eder inşallah:64::64::64::64::64:

inşallah canım rabbim duysun sesimizi.bak cumartesi süprizleri 3' e katlanmış oldu:1::1::1::1::1::1::1:

hadi canım inşallah üçünüzün de yüzü gülerek çıkarsınız ordan sonrada sizlerin halayına başlarız:64::64::64::64:

esmacım canım benim üzme kendini nolur :5:
aşkımız falan bitmiyor...
ama kızların da dediği gibi aramıza azo kedisi giriyor ne yazıkki :43:
dünde biz tartıştık yok yere...
uyumadık ikimizde gece 1,5 gibi tekrar konuşmaya başladık...
çözdük allaha şükür ama çözene kadar olan oluyor işte :43:
diyeceğim onlarda bizde çok hassasıs...
nekadar sakin kalmaya çalışsakda bazen patlıyoruz işte...
onun için sakın sevgi aşk kalmadı diye düşünme...
azoyu yenince hepsi ide kalacak allahın izniyle :16::16::16:

bilmiyorum baharcım yüzündeki ifade bana bakışı o kdar farklıydıki ...
içimde bir kor var nereye koysam orası yanıyo
yanıyorum kızlar:14:

huzur istiyorum diye bağırdı bana o çok koydu

KUSURA BAKMASIN SİGARAYI BIRAKMAYAN KENDİSİ:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: SENİ ÜZEN KENDİSİ HUZURSUZ OLAN YİNE KENDİSİ SEN BENCE BİRAZ GÖNÜL KOY EŞİNE SENİ KIRDIĞI İÇİN PİŞMAN OLSUN BİR DAHA BÖYLE SÖZLER SARF ETMESİN:20::20::20::20::20::20::20:

canm ewt capada m.tese we tup dediler biz capadan ckarttk raporumuzuda cok basit 1 haftada werdler erkekte sorun olunca weriyolar hemen ama 900 gunluk is gunu sart

canım benim gözün aydın :52:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:
darısı hepimizin başına inş :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62:

KUSURA BAKMASIN SİGARAYI BIRAKMAYAN KENDİSİ:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: SENİ ÜZEN KENDİSİ HUZURSUZ OLAN YİNE KENDİSİ SEN BENCE BİRAZ GÖNÜL KOY EŞİNE SENİ KIRDIĞI İÇİN PİŞMAN OLSUN BİR DAHA BÖYLE SÖZLER SARF ETMESİN:20::20::20::20::20::20::20:

kız içmiyorum dedi bu bana ama acaba cıktı dışarı başladımı içmeye acaba?

evet canımcım umuta gidiyoruz sizden sonraki hasta biziz 11.30da ordayız kız hava güzel olursa emirgana gideriz şimdi lale bahçeleri çok güzeldir.azo bahanemiz olsun ne dersiniz :34::34::34::34::34:

anladım canım hadi şimdiden hayırlı olsun...
bu defa karşılaşamıycaz ama yer belli :1:
bundan sonra biarada alacaz hayırlısıyla :16::16::16:
yaza gelince götürür gezdirirsiniz artık :1:
ben daha önce hiç gelmeden istanbula...
çok gelmek istiyorum nasip bu zamanaymış...

oldumu şimdi neden unutuyorsun şarjını biz sensizmi kalıcaz neyse cumartesi günü acısını çıkarırız:16::16::16::16::16:

canım kocişim saolsun ofisteki boşta olan pcyi eve getirmiş...
onu kuruyor şimdi şarzı bitsede orda sohbete devam :60::60::60:

canm ewt capada m.tese we tup dediler biz capadan ckarttk raporumuzuda cok basit 1 haftada werdler erkekte sorun olunca weriyolar hemen ama 900 gunluk is gunu sart

peki raporu nasıl çıkardınız beni aydınlatırmısın benim eşimin orda kaydı var 2 tane sperm testide var şimdi nasıl bir süreç bizi bekliyor ne yapmamız lazım benimde gitmem gerekiyormu.birde siz rapor çıkardınızya tedaviye o zaman neden umuttüpbebekte başlamıyorsunuz emre bey çok iyi bir doktor hem alakalı:34::34:

Baharrr cnm telini aradım ama ulaşamadımmm:16:
biyerdemi bıraktınnnn

bitanemmmm bugün kociş öğlen benle beraber eve geldi...
sonra o yattı...
bende pcnin şarzı yok diye topiğe giip kapattıktan sonra yattım :1:
o ben uyurken tekrar işe gitmiş...
ben yatmadan rahatsız olmayayım diye teli sessize almıştım :17:
kalkınca gördüm aradığını canım benim...
yarın ararım ben seni artık :70:

Back
X