• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız içmiyorum dedi bu bana ama acaba cıktı dışarı başladımı içmeye acaba?

canım sen bu kadar çok üstüne varırsan içesi yoksa bile içer.sen sadece uzaktan gözlemle ben bazen kaçamak yapmasına izin veriyorum eşimi sıkmadan terk ettiriyorum bazen damardan girerek bazen kızarak dene bence

anladım canım hadi şimdiden hayırlı olsun...
bu defa karşılaşamıycaz ama yer belli :1:
bundan sonra biarada alacaz hayırlısıyla :16::16::16:
yaza gelince götürür gezdirirsiniz artık :1:
ben daha önce hiç gelmeden istanbula...
çok gelmek istiyorum nasip bu zamanaymış...

canım kocişim saolsun ofisteki boşta olan pcyi eve getirmiş...
onu kuruyor şimdi şarzı bitsede orda sohbete devam :60::60::60:

demokraside çareler tükenmez yaniii
eşine kocaman tebrikler:46:

anladım canım hadi şimdiden hayırlı olsun...
Bu defa karşılaşamıycaz ama yer belli :1:
Bundan sonra biarada alacaz hayırlısıyla :16::16::16:
Yaza gelince götürür gezdirirsiniz artık :1:
Ben daha önce hiç gelmeden istanbula...
çok gelmek istiyorum nasip bu zamanaymış...

Canım kocişim saolsun ofisteki boşta olan pcyi eve getirmiş...
Onu kuruyor şimdi şarzı bitsede orda sohbete devam :60::60::60:

şekerim sizin randevu kaçtaydı

bitanemmmm bugün kociş öğlen benle beraber eve geldi...
sonra o yattı...
bende pcnin şarzı yok diye topiğe giip kapattıktan sonra yattım :1:
o ben uyurken tekrar işe gitmiş...
ben yatmadan rahatsız olmayayım diye teli sessize almıştım :17:
kalkınca gördüm aradığını canım benim...
yarın ararım ben seni artık :70:

tmm cnm
ulaşammıyınca merak ettim kusura bakma ardım bi kaç seferr :1:
ay dedim sarjı unutttun telidemi unuttu yoksa ne yapardık sensizzz bitanecimm:16:

dün kan vermiştim. Bugün test sonucunu alabildim ancak sonuç pozitif :))))))).
15 gün sonra bebeğin keselerini göreceğiz :)

hayirli olsun allah tamamina erdirsin

kız içmiyorum dedi bu bana ama acaba cıktı dışarı başladımı içmeye acaba?

cnm kokusunu alıyosan başlamıştır.. bu işin bitanesi iki tanesi olmaz benimkide içiyodu ben sıkı tuuttum eğer içersen seni terkederim dedim kararlıydım oda diretti ama ben pes etmedim gerkirse kavga çıktı ve sonuç ben başardım en son annemgilin yanında ağlamaya başladım benim babamda içiyo ama ben kocamın içmesini istemiyorum
inan işten gelince kontrol ediyodum.. bıraktı yani bi daha içerse benm yüzümü göremez ben bu kadar çırpınırken al beyfendi sen rahatını boznma sigarana devam diyemezdim bize herşey,i söylüyorlar kadın dediğin böyle olmaz bilmem ne

bizimde sonuna kadar istediklerimizin yapılmasını istemek hakkımız eğer sigarayı bırrakmasaydı herşey farklı olcaktı..bi yolu muhakkak vardır inşallah doğru yolu bulup sigarasız günleriniz olur..
neyse bende çok dertliydim bu konuda erkeklere istediğini yaptırmanın bir yolu vardır mutlaka ama zekamızı çalıştırıp bulmak lazım...:41::41::41::41:

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi yemek faslı çay faslı oooo bitmez bu işler bitmez.
ammmmaaaaaa hepinizi çok seviyorum :119: iyiki sizler varsınız şuracıkta iki dertleşip stres atıyozzz iyi akşamlar

iyi aksamlar kizlar

vck senin esinde test vermis sanirim insallah spem bulunur

cnm kokusunu alıyosan başlamıştır.. bu işin bitanesi iki tanesi olmaz benimkide içiyodu ben sıkı tuuttum eğer içersen seni terkederim dedim kararlıydım oda diretti ama ben pes etmedim gerkirse kavga çıktı ve sonuç ben başardım en son annemgilin yanında ağlamaya başladım benim babamda içiyo ama ben kocamın içmesini istemiyorum
inan işten gelince kontrol ediyodum.. bıraktı yani bi daha içerse benm yüzümü göremez ben bu kadar çırpınırken al beyfendi sen rahatını boznma sigarana devam diyemezdim bize herşey,i söylüyorlar kadın dediğin böyle olmaz bilmem ne

bizimde sonuna kadar istediklerimizin yapılmasını istemek hakkımız eğer sigarayı bırrakmasaydı herşey farklı olcaktı..bi yolu muhakkak vardır inşallah doğru yolu bulup sigarasız günleriniz olur..
neyse bende çok dertliydim bu konuda erkeklere istediğini yaptırmanın bir yolu vardır mutlaka ama zekamızı çalıştırıp bulmak lazım...:41::41::41::41:

bende cok denedim bu yöntemi ama benimki hep tekrar başladı bende bu sefer inanamıyorum başladı içti diye düşünmekte kendimi alamıyorum ama inan bunu ona fark ettirmiyorum bunaltmadığımı düşünüyorum ama tabi tam tesrini düşünüyor.
bu sefer ister inan ister inanma diye neler neler söyledi.
vallahi bu sefer cok ağır konuştu bu adam bana sanki herşeyin sorumlusu ben
şeytan diyo bırak git

evet canım test verdi inşallah yarın sonucu çıkacak geçen seferki sonucu gibi geç göndermezlerse ak mı karamı öğrenicez:34::34::34:

kızlar benimde eşim sigara içiyor bende çok zaman bırak dedim bunun için tartıştık o işi duygusallığa döktü benim çocuğum olmuyor bunun için bana böyle yapıyorsun ozaman ayrıl benden işte ne yapayım benden çocuk olmuyor dedi bende dedimki iiyi ozaman birdaha sana sigarayı bırak demeyecem demedim ama şimdi kendisi eskisi kadar içmiyor

bende cok denedim bu yöntemi ama benimki hep tekrar başladı bende bu sefer inanamıyorum başladı içti diye düşünmekte kendimi alamıyorum ama inan bunu ona fark ettirmiyorum bunaltmadığımı düşünüyorum ama tabi tam tesrini düşünüyor.
bu sefer ister inan ister inanma diye neler neler söyledi.
vallahi bu sefer cok ağır konuştu bu adam bana sanki herşeyin sorumlusu ben
şeytan diyo bırak git

yok cnm zaten seytana uysaydık bizler şimdiye kadar çoktan ayrılmıstık
cnm zor bılıyorum benım esımde sıgara ıcıyordu ama bıraktı çok sukur
sende gelınce sakın sakın konus belkı duzelır aranız ama tavrını koy
bebek ıcın sıgara cok zararlı falan de belkı yola gelır rabbım yardımcın olusun tatlım

evet canım test verdi inşallah yarın sonucu çıkacak geçen seferki sonucu gibi geç göndermezlerse ak mı karamı öğrenicez:34::34::34:
yaaaaaaaaaaaaa
kız sende mı cumartesı emre beydesın :19::19:
ben yokum herkes oırda yAAAAAAA BANAN E BENDE ISTIYOM EMRE BEYE GITMEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
oh herkes oralarda rabbım guzel haberler verdırsın hepımıze:16:

yok cnm zaten seytana uysaydık bizler şimdiye kadar çoktan ayrılmıstık
cnm zor bılıyorum benım esımde sıgara ıcıyordu ama bıraktı çok sukur
sende gelınce sakın sakın konus belkı duzelır aranız ama tavrını koy
bebek ıcın sıgara cok zararlı falan de belkı yola gelır rabbım yardımcın olusun tatlım

çok yoruldum artık ben cemre sürekli kendimi hiçe sayıp onu idare etmeye çalışmaktan bak huzur vermiyosun dedi bana...
ben onun için herşeyden vazgecmişken

..........................................
gene çift yazmıs ya

Son düzenleme:
kizlar sigara zararli icilmemesi daha iyi ama benim esim sigarada icmiyor gine 0 gine 0 :43:

Back
X