• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Baharrrr:16:
Canım benimm nasılda unuttun evlilik yıldönümünü
geçen haftalarda bahsetmiştin esseslimin evlilik yıldönümü olduğu gün herhaldee
ama işte bu doktor işleri unutturdu herşeyiii
anemoncum hatırlatmışş sağolsunn:16:
olsun tatlımm
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanemmm
aşkınla bir ömür boyu mutlu olun inş.
sevginiz hiç azalmasın hep artsınn inş..
bi dahaki sene inş bebiş veya bebeişlerinle kutlarsınızzz :emir_bebek::emir_bebek:
:54::54::54:

Baharrrr:16:
Canım benimm nasılda unuttun evlilik yıldönümünü
geçen haftalarda bahsetmiştin esseslimin evlilik yıldönümü olduğu gün herhaldee
ama işte bu doktor işleri unutturdu herşeyiii
anemoncum hatırlatmışş sağolsunn:16:
olsun tatlımm
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanemmm
aşkınla bir ömür boyu mutlu olun inş.
sevginiz hiç azalmasın hep artsınn inş..
bi dahaki sene inş bebiş veya bebeişlerinle kutlarsınızzz :emir_bebek::emir_bebek:
:54::54::54:

sorma bitanem yaa nasıl unuttum :17::17::17:
bugün 4. senemize girdik ilk defa özel bi günümüzü unuttum :26:
hep bu azonun yüzünden :19:
neyseki kocişim eve gelip yüzüme vurmadan anemoncum sayesinde hatırlamış oldum :1:
saol bitanem benimmmmm :70:

size bi soru sorucam yardımcı olabılırsınız belkı
cnlarım benim yaklasık 1 aydır sol kolum agrıyo uyuşuyo bazen agrısına duramıyorum
daha öncede agrıyodu ama bu kadar degıldi
birde boynum bazen sankı batıyo
ellerım kemıkleri acıyo bazen,sol kolumla çok ağır bişeyler taşıyamıyorum
sizce;acaba boyun fıtığı olabılırmıyım kızlar:26:

Geçmiş olsun tatlımm
ihmal etme bence git biran öncee mutlaka

Geçmiş olsun tatlımm
ihmal etme bence git biran öncee mutlaka

gidicem cnm bu aralar agrı cogaldı
bakıyım olmazsa haftaya gıderım
sen nasılısn gun gectıkce vakıt yakllasıyo
bahara sevındık hadı sanada sevınelım :46:

slm vck naslsn test sonucunu almadnmi

selam canım bizim test sonucu belli oldu yine aynı geçen seferki gibi immatür germ hücre çıktı .ben embriyoloğa sordum evet sperm öncü hücresi ama bunu bebeğe benzetirsek 1 aylık bebekte olabilir 8 aylık bebekte olabilir ne zaman sperme dönüşür bilemeyiz demişti bakalım inşallah tedavimiz olunca spermleri görürüz:34::34::34::34:

Baharcım hadi gözün aydın eşin sana ne güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi vermiş rabbim daim etsin mutluluğunuz evlatlarınızla katlansın inşallah halayı kaçırmamışımdır umarım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

selam canım bizim test sonucu belli oldu yine aynı geçen seferki gibi immatür germ hücre çıktı .ben embriyoloğa sordum evet sperm öncü hücresi ama bunu bebeğe benzetirsek 1 aylık bebekte olabilir 8 aylık bebekte olabilir ne zaman sperme dönüşür bilemeyiz demişti bakalım inşallah tedavimiz olunca spermleri görürüz:34::34::34::34:

canım benim olsun bunada şükür...
gerileme yok en azından yine çıktı immatür germ hücre :16:
siz hayırlısıyla tedavinize bi başlayın bence dönüşecekler bian evvel sperme :21::21::21:

cnm :46::46::46:
sevindim olsun genede immatür germ hücresi cıkması bile süper bişey yani hiç degilse sperme dönüşmesine az kalmıstır
bakalım bizde sonuc ne olacak içimden hiç bi şey geçmiyo.........

kızlar biraz önce canım arkadaşım "anemon" aradı :70:
"evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım" diye ve ben şok :53::53::53:
o söyleyince hatırladım unutmuşum ben evlilik yıldönümümüzü yaaa :17::17::17:
geçen hafta yazmıştım topiğe haftaya çarşambada bizim evlilik yıldönümümüz diye...
anemonla telde kanuşurkende bahsi geçmişti...
canım unutmamış kutlamak için aramış :29:
ben bu hafta okadar yoğunlaşmıştım ki umuta gitmeye tahlillere sperm testine falan unutmuşum bizim için bukadar önemli bi günü :5:
kafamızda hep aynı düşünce olduğu için nasılda göz ardı ediyoruz hayatımızdaki biçok şeyi...
neyseki anemoncuğum sayesinde hatırlamış oldum :17:
kocişimde izmirde aradım hemen...
"hayret ben akşama kadar hatırlamazsın diye düşünüyordum" diyor :1:
meğer aşkım unuttuğumu farketmiş beni utandırmak için bişey dememiş...
inş bu unuttuğum ilk ve son yıldönümümüz olarak kalır...

"aşkım canım kocam evlilik yıldönümümüz kutlu olsun :123:
inş bundan sonraki tüm yıldönümlerimizde bebişlerimizde yanımızda olur :emir_bebek::emir_bebek:
seni çok ama çoooooooooookkkk seviyorum :16::16::16::16::16:
iyi ki seninleyim iyi ki benimlesin :38:
nice mutlu senelereeeeeeeeeeeee"

cnm nice mutlu yıllara..Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş...seneye hamiş olarak kutlarsın artık en güzel evlilik yıldönümünüz olur.. :49:
eşine bebişi hediye edersin ..:70:

Baharcım hadi gözün aydın eşin sana ne güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi vermiş rabbim daim etsin mutluluğunuz evlatlarınızla katlansın inşallah halayı kaçırmamışımdır umarım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol canım benim darısı başına :16:
yok tatlım kaçırmadın her daim hazırım halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm nice mutlu yıllara..Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş...seneye hamiş olarak kutlarsın artık en güzel evlilik yıldönümünüz olur.. :49:
eşine bebişi hediye edersin ..:70:

tatlım çok teşekkür ederimmmmmmm :54:
inş dediğin gibi olur canım benim :123::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hepimize tattırsın bu mutluluğu...

cnm inş spermleride görürsünüz..ne güzel öncü hücre çıkmış bizede nasip olur inş..:16::16:

tatlım çok teşekkür ederimmmmmmm :54:
inş dediğin gibi olur canım benim :123::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hepimize tattırsın bu mutluluğu...

amin Allahım bizede nasip etsin... bu gün güzel haberleri üst üste alıyoruz inş cumartesi daha güzel haberler alcaz:16::16::16::16::16:
topik halay çekmekten bi hal olacak:64::64::64::64::64::64:
bizde en kısa zamnda güzel haberler veririz inş...

amin Allahım bizede nasip etsin... bu gün güzel haberleri üst üste alıyoruz inş cumartesi daha güzel haberler alcaz:16::16::16::16::16:
topik halay çekmekten bi hal olacak:64::64::64::64::64::64:
bizde en kısa zamnda güzel haberler veririz inş...

hep böyle halay çekeceğimiz haberler alırız inş canım :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X