• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
basta sperm varmiydi faydasini gordu demissin hangi bitgisellleri kulllandi
her doktor ilac vermiyorum canim zaten bu azonun ilaci yokki verenlerde deniyor iste belki faydasi olur diye

canım saraçoğlundan aldık isimlerini bilmiyorum eşim bir dönem kullandı sonra bazı sebeplerden yarım kaldı bir yıl sonra eşim sperm verdiki 3 milyon olmuş ama asker olduğu için ozaman aklımıza gelmedi dondurmak sonra askerden döndü tekrar yaptırdık ve sonuç 0 çok üzüldük şimdi tekrar saraçoğluyla iletişim içindeyiz azonun ilacı yok ve bunun içinde kanıtlanmamış bişey için ayda 600 6 ayda 3600 olmazssa tekrar tese tese 1500 2000 arası artı tüp 3500 artı embriyo dondurma bu kadarına durumum müsait değil allaha emanet rabbim ne demişse o olur canım onun için ilaca başlamadık

iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan kurtulamadık gitti o yetmiyormuş gibi yeni hastalıklarla tanışıyoruz embriyonun tutmamasının sebebini ararştırırken bende kan şeker düşüklüğü kan pıhtılaşması çıktı üstelil 6 aydır adetliyim yarın sabah ankaraya genarta gidecem kromazom analizimi yaptıracam aysun hanımla görüşecem bakalım artık herşeyin hayırlısı kib baharcım duaları telefonla mesajlaşırız

canım senin adet daha sona ermedimi son tedaviden sonra böyle bir sorun yaşamıştınız yanlış hatırlamıyorsam rabbim şifa versin inşallah:16::16::16:

baharcigim ben okudum tefriciyeleri. rabbim kabul etsin insalah.

bu arada evlilik yildönümünüz kutlu olsun.mutlulugunuz gibi bebeklerinizide büyütmeyi nasip etsin Cenab i Hak...

canım saraçoğlundan aldık isimlerini bilmiyorum eşim bir dönem kullandı sonra bazı sebeplerden yarım kaldı bir yıl sonra eşim sperm verdiki 3 milyon olmuş ama asker olduğu için ozaman aklımıza gelmedi dondurmak sonra askerden döndü tekrar yaptırdık ve sonuç 0 çok üzüldük şimdi tekrar saraçoğluyla iletişim içindeyiz azonun ilacı yok ve bunun içinde kanıtlanmamış bişey için ayda 600 6 ayda 3600 olmazssa tekrar tese tese 1500 2000 arası artı tüp 3500 artı embriyo dondurma bu kadarına durumum müsait değil allaha emanet rabbim ne demişse o olur canım onun için ilaca başlamadık

keske dondursaymissiniz baya sperm varmis...insallah tekrar gelir o spermler....hayirlisi olsun canim
rabbim sifa versin eslerimize

çiçek canım testinizi yenimi yaptırdınız inşallah kullandığınız ilaçlar şifa olur en yakın zamanda eşinde sperm bulunur

çiçek canım testinizi yenimi yaptırdınız inşallah kullandığınız ilaçlar şifa olur en yakın zamanda eşinde sperm bulunur

insallah canim ya insallah.. bir ay falan oldu yaptirali canim yazmistim buraya..
hadi sende basla artik tedaviye bu sefer insallah hayirli haberle gelirsin cumartesi

insallah canim ya insallah.. Bir ay falan oldu yaptirali canim yazmistim buraya..
Hadi sende basla artik tedaviye bu sefer insallah hayirli haberle gelirsin cumartesi

hatırlıyorum canım o yazını şimdi tekrar yazınca merak ettim belki tekrar yaptırmışsınızdır dedim.
Canım evet girdik bir alamete inşallah sonumuz hayır olur

hatırlıyorum canım o yazını şimdi tekrar yazınca merak ettim belki tekrar yaptırmışsınızdır dedim.
Canım evet girdik bir alamete inşallah sonumuz hayır olur

leylakla konusamamistik ondan konustuk canim ikimizde ayni ilaclari kullaniyorduk onunla
canim burda ben geldim test yaptircam denilmiyor hersey sorun o yuzdende fazla yaptiramiyoruz testi

sen icini ferrah tut her sey güzel olacak insallah :16: ama bu sefer tedavinin ucunu birakmak yok :34:

iyi akşamlar arkadaşlar bu azodan kurtulamadık gitti o yetmiyormuş gibi yeni hastalıklarla tanışıyoruz embriyonun tutmamasının sebebini ararştırırken bende kan şeker düşüklüğü kan pıhtılaşması çıktı üstelil 6 aydır adetliyim yarın sabah ankaraya genarta gidecem kromazom analizimi yaptıracam aysun hanımla görüşecem bakalım artık herşeyin hayırlısı kib baharcım duaları telefonla mesajlaşırız

iyi akşamlar canım geçmiş olsun...
inş tüm sorunlarınızdan en kısa zamanda kurtulur kavuşursunuz bebişlerinize :emir_bebek::emir_bebek:
tamam canım ben sana haber veririm duaları merak etme sen...
size iyi yolculuklar iyi haberlerle dönersin inş :16:

iyi akşamlar canım çıkmıştım şimdi gördüm yazını...
sen nasılsın canım var mı bi değişiklik ??

idare ediyorum cnm bende bi değişiklik yok aynı buara sol ğöğsüm ağırıyo bugün doktora gittim yüzde 90 kist var dedi ama yinede ultrason istedi tam emin olmak için yarın onu yaptıracam bakalım ne çıkacak sen neler yapıyosun

baharcigim ben okudum tefriciyeleri. rabbim kabul etsin insalah.

bu arada evlilik yildönümünüz kutlu olsun.mutlulugunuz gibi bebeklerinizide büyütmeyi nasip etsin Cenab i Hak...

allah kabul etsin canım...
çookkkkkkkk teşekkürler tatlım allah razı olsun :70:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Back
X