- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar hepinize günaydın
umarım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz
biz umuta geldik beklemedeyiz
kocişin randevusu 11de benimki 13de...
inş dönüşüm muhteşem olur
dualarınızı bekliyorum kızlar...
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi![]()
canlar hepinize günaydın
günaydınn kader arkadaşlarım benim...
bursada yağmurlu kapalı ama sıcak bi hava var:):) gri bir hava olmasına rağmen bugün içim sevinç dolu..eşim bu gece mesaiye gitmiycekmiş.o kadar sevindimki anlatamam..bu akşam için binlerce plan oluştu kafamda.evde sinema partisi vermek veya dışarı çıkıp eğlenmek arasında kararsız kaldım:):)günün ilerleyen saatlerinde bakcam artık durumuma göre...hepinize iyi mutlu ve güzel haftasonları..canlarım benim..![]()
canlar hepinize günaydın
günaydın hazalcım evet kapalı bugün hava
Allah sevincini artırsın canım ne güzel kocişinle güzel bi akşam geçirirsiniz
sana da iyi hafta sonları canım![]()
tatlımmmmmmm üzülme bak geldim işte yanına
belli değil canım kaçta çıkarız bilmiyorum...
otobüs 01:00de...
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla güzel haberlerle döneriz evimize inş
sizde durumlar nasıl ??
mrb canm ben rahmimden ameliyat oldum lakaroskopi we hikoroskopi yaptilar.....
Kızlar 2 gün once doktora gitmiştik aklımızda sorular vardı mikroteseyi lokal anestezi ile yapacakmış urologdsnds doktoru..gerek yok anesteziye lokal olsa yeterli dedi... Genetik testi sonucunu bekliyoruz adetim birkaç güne gelecek salı gunu ariycam belki çıktıysa hemen tedaviye başlayalım diye[/QUO
herşey dilediğiniz gibi olsun canım .
Kızlar 2 gün once doktora gitmiştik aklımızda sorular vardı mikroteseyi lokal anestezi ile yapacakmış urologdsnds doktoru..gerek yok anesteziye lokal olsa yeterli dedi... Genetik testi sonucunu bekliyoruz adetim birkaç güne gelecek salı gunu ariycam belki çıktıysa hemen tedaviye başlayalım diye[/QUO
herşey dilediğiniz gibi olsun canım .
Cnm Allah razı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...burada okuyorum senelerde bebis bekleyenleri allahım tez zamanda nasip etsin ben 1 aydır bekliyorum bana bı ömür gecti gibi geldi ..Rabbim bu günlerimizi unuttursun bebeğimizi sevdiğimiz günler gelsin ins...
Cnm Allah razı olsun Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...burada okuyorum senelerde bebis bekleyenleri allahım tez zamanda nasip etsin ben 1 aydır bekliyorum bana bı ömür gecti gibi geldi ..Rabbim bu günlerimizi unuttursun bebeğimizi sevdiğimiz günler gelsin ins...
Amin canım dualarımızda eksik etmiyoruz birbirimizi.Allah sabrımızın mükafatını tez versin canım.
neden canım rahimdeki sorun neydi tm olarak yazarmısın
Kızlar 2 gün once doktora gitmiştik aklımızda sorular vardı mikroteseyi lokal anestezi ile yapacakmış urologdsnds doktoru..gerek yok anesteziye lokal olsa yeterli dedi... Genetik testi sonucunu bekliyoruz adetim birkaç güne gelecek salı gunu ariycam belki çıktıysa hemen tedaviye başlayalım diye
kızlar,rüyamda bir tüp bebek merkezindeyim ama neresi olduğunu hatırlayamıyorum.ücretsiz tedavi için birilerini seçeceklermiş. ben kaybediyorum o arada doktor geliyor ben ağlamaya başlıyorum kaybettim diye.doktor sarılıyor ve üzülme diyor.ben doktora yine soracaklar nefret ediyorum insanlardan diyorum.doktor kaybetsen de ben yapıcam tedavini hazırlayın bayanı diyor. yanımda kimsem yok ve haber vermeyin diye yalvarıyorum. nasıl olsa olmayacak diyorum.ağlayarak uyandımbugün arkadaşımın bebek mevlütü var.
günümün nasıl geçeceğinin habercisi galiba.![]()
![]()
![]()
![]()
evet canım eşlerin ikisi de çalıştı mı hele de vardiyalı oldu mu biri işe gider biri işten gelirsaol nursencim.valla bana ilaç gibi geldi bu haber.eşim vardiyalı çalıştığından ve bazen bitmek bilmeyen mesailerinden dolayı görüşmemiz çok az oluyor.bende çalışıyorum bide:) zor yani..umarım güzel bi akşam olur depresyonum azmazsa:):) bi yerlerde durumumuzu hatırlatcak bişeyler olmazsa inşallah....hepimiz mutlu ve güzel bi hafta sonu geçirelim inşallah...![]()
kızlar,rüyamda bir tüp bebek merkezindeyim ama neresi olduğunu hatırlayamıyorum.ücretsiz tedavi için birilerini seçeceklermiş. ben kaybediyorum o arada doktor geliyor ben ağlamaya başlıyorum kaybettim diye.doktor sarılıyor ve üzülme diyor.ben doktora yine soracaklar nefret ediyorum insanlardan diyorum.doktor kaybetsen de ben yapıcam tedavini hazırlayın bayanı diyor. yanımda kimsem yok ve haber vermeyin diye yalvarıyorum. nasıl olsa olmayacak diyorum.ağlayarak uyandımbugün arkadaşımın bebek mevlütü var.
günümün nasıl geçeceğinin habercisi galiba.![]()
![]()
![]()
![]()
canm rahim filmimde dogustan rahimimde sekil bozuklugu çıktı yani rahimim kalp şeklindeymiş ameliyatla düzelttiler eşimde azoya tüp bebek yapcagmz icin ameliyat olmam gerekiyodu oldum şu anda hersey normal hamile kalabilirsin dediler ama ben yinede korkuyorum ameliyat gecirdgm icin ya tutmazsa diye(((