• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm arkadaşlarr:16:
biz bugün arkadaşlarla umuttaydıkk ve çok güzel bi gün geçirdikk
Emre beye muayene oldu eşimm
bizden hormon testleri ve ultrason istedii
haftaiçi yaptıracağız onları artık
sonuçlara göre 3. defa tese olup olamıycağına karar vericek
ilk tesede çıkmış olması iyi dedii
ama sonuçları görmeden bişey diyemem dedii
bakalım hayırlısı artık bende haberler bu kadar şimdilik
baharın eşinde bir sürü spremler bulundu vee biz çook sevindikk:52::52::52::52:
canım benim yaa
yakından gördüğm içinde arkadaşları çook mutlu oldummm :46:
baharcımm gelsinde şöyle bi halay şekelimmm dimi amaaa kızlarrr :64::64::64::64::64::64::64::64:

sizede umutsuz konuşmamış ne güzel canım artık hepimiz kaan hocadan sonra emre hocayla yeni bir sayfa acıcaz hayatımızda hepimiz hayırlı ugurlu bebişlerimize kavuşucaz inşallah:emir_bebek:

canım tahliller iyi çıkarda herşey yolunda gider inşallah.sonrada gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek:
vck sizinle değilmiydi onlar ne yaptı canım

İnşallah cnmm dediğin gibi herşey yolunda giderr..:26:
vck bizimleydii onlarda muayene oldularr test yaptırmadılar haftaiçi yaptırmışlardıı
onun eşi herhalde tese olucakk rapor çıkarıcaklarr
kendisi gelince daha detaylı anlatır cnmm
inş. herşey yolunda gider ...hepimiz içinn

canım birde muayne ücreti ne kadardı?

150 tl cnm muayene ücreti
fsh,serbest testeteron ve total testesteron da 210 tl bakalım ultrasonda özel bi hast.
çektirceğizz o ne kadarr herşey para valla heleki böyle tedavilerr
ayy bebişim gelsinde gitsin paralarr napalımm artık

İnşallah cnmm dediğin gibi herşey yolunda giderr..:26:
vck bizimleydii onlarda muayene oldularr test yaptırmadılar haftaiçi yaptırmışlardıı
onun eşi herhalde tese olucakk rapor çıkarıcaklarr
kendisi gelince daha detaylı anlatır cnmm
inş. herşey yolunda gider ...hepimiz içinn

Amin canım.ne güzel hem bir arada dertleştiniz hem heyecanınızı paylaştınız. emre bey hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.memnun kaldınız mı ?

Amin canım.ne güzel hem bir arada dertleştiniz hem heyecanınızı paylaştınız. emre bey hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.memnun kaldınız mı ?

Evt cnm gerçekten hep beraber bekledik baharların sonuçunu o arada da konuştuk dertleştikk
güzel geçti gerçektenn
cemrecimdee bizi görmek için geldii çook iyi olduu :16::16:
Emre bey gayet iyiydi.. güzel ilgililendii
diğer arkadaşlarda olumsuz bişey söylemedii cnmm
neyse açık açık söylüyo yanii ama ben memnun ayrıldımm
şimdi tabi ne kadarda sonuçumuz daha belli değil ama
yani bizim için olumsuz bi durum yokk emre bey hakkında

Evt cnm gerçekten hep beraber bekledik baharların sonuçunu o arada da konuştuk dertleştikk
güzel geçti gerçektenn

siz kaçta gittiniz sabah oraya? kalabalıkmış galiba bugün biz alamadık henüz sonucu p.tesiye kaldı.

güzel geçti gerçektenn

anladım canım.çok soru sorduk ama inan bizlerde burada heyecan yaptık. Kaan hocada olduğu gibi hepimiz şimdi de emre beye koşacağız galiba :52:

siz kaçta gittiniz sabah oraya? kalabalıkmış galiba bugün biz alamadık henüz sonucu p.tesiye kaldı.

biz 11 i geçiyodu oraya giddiğimizde bizim randevu 1:30 daydı ama arada boşluk olursa alırım demiştii
sekreterr hemende aldılar çok beklemedikk yanii bizden sonra vck lar girdii benim eşim spermiogram vermedi , vck nın eşide vermedi
sadece baharın eşi verdi bizde onları bekledikk 1.5-2 saatte çıktı sonuç sanırımmm
senin eşin kaçta ordaydı ne zaman vermiş testii

biz 11 i geçiyodu oraya giddiğimizde bizim randevu 1:30 daydı ama arada boşluk olursa alırım demiştii
sekreterr hemende aldılar çok beklemedikk yanii bizden sonra vck lar girdii benim eşim spermiogram vermedi , vck nın eşide vermedi
sadece baharın eşi verdi bizde onları bekledikk 1.5-2 saatte çıktı sonuç sanırımmm
senin eşin kaçta ordaydı ne zaman vermiş testii

sabah 9 bucukta umuttan cıkmıs ama yola gideceğim mail atın demiş. Ben aradım kalabalık olduğu için p.tesi göndereceğiz dediler. inşallah sizlerden de güzel sonuçlar çıkar.

anladım canım.çok soru sorduk ama inan bizlerde burada heyecan yaptık. Kaan hocada olduğu gibi hepimiz şimdi de emre beye koşacağız galiba :52:

yok cnm ne demek elimden geldiğince cevaplarım tabiii
emre bey iyi bi doktor biz ilkte ona gitmiştikk sonra onda devam etmedik diye çook pişman olduk
hocayada söyledik size daha önce gelmiştik sonrada üniv hast. giddik ,ne yapalım bunlarıda yaşayacakmışız
işte cnm bi umut hangi doktoru duyuyosak ona koşuyoruz
derdimize derman olurmu diyee

flzaşkın daha şimdi girdik eve hemde sırılsıklam olduk.biz tedaviye başlayınca nasıl gidip gelicez:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Back
X