• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese slm

biz iki gündür teyzemin koşturmasındaydık çok şükür ameliyat oldu ve iyi bir şekilde geçti.

baharcım senin adına o kadar sevindim ki anlatamam 100.000 sperm maşallah bacım :nazar:
Allah en kötü gününüzü bugünkü gibi mutlu ve daim etsin daha iy günler yaşayacaksınız az kaldı bebişine kavuşmana
yaza da artık hamileyim diye yazarsın:49: inşallah o günleride görürsünüz eşinle birlikte

yok ya yoğunda değildim ama anlatcak bişeyde yok öyle elim konumda gün dolduruyorum sen naptın emre beye gitmişsiniz tahlilleri yaptırdın mı

olsun cnm ya anlatacak bişey olmasada gel sohbet ederizz
arkadaşlarlaa
giddik cnm tahlilleri salı günü yaptıracağız herhalde bide ultrason istedide onuda medicalparkta yaptırıcağız
yarın arayıp randevu alabilirsem salıya ogün hepsini hallledeceğiz inş..
sonrada bakalım ne der emre hoca artıkk hayırlısı

olsun cnm ya anlatacak bişey olmasada gel sohbet ederizz
arkadaşlarlaa
giddik cnm tahlilleri salı günü yaptıracağız herhalde bide ultrason istedide onuda medicalparkta yaptırıcağız
yarın arayıp randevu alabilirsem salıya ogün hepsini hallledeceğiz inş..
sonrada bakalım ne der emre hoca artıkk hayırlısı

sona geldiniz inşallah kucağın dolar çifter çifter hanen şenlenir

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

cnm ben okudum maşallah :nazar:arkadaşımızın da spermi bulunmuş inşallah :49::49::49:

herkese slm

biz iki gündür teyzemin koşturmasındaydık çok şükür ameliyat oldu ve iyi bir şekilde geçti.

baharcım senin adına o kadar sevindim ki anlatamam 100.000 sperm maşallah bacım :nazar:
Allah en kötü gününüzü bugünkü gibi mutlu ve daim etsin daha iy günler yaşayacaksınız az kaldı bebişine kavuşmana
yaza da artık hamileyim diye yazarsın:49: inşallah o günleride görürsünüz eşinle birlikte

slm canım gözünüz aydın çok sevindim teyzenin durumuna...
saol tatlımmmmmmmmm amin :16:
inş hürrem gibiyi "gebeyimmmmmm gebeyimmmmm" diye dolanırım :9::9::9:
rabbim hepimize yaşatsın o günleri inş...

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

tatlım teyzene tekrar geçmiş olsun acil şifalar:71:

herkese slm

Gözünüz aydın cnmm iyi geçmiş teyzenin ameliyatı ne güzell
Rabbim şifa versin tez zamandaa inş..

günaydın canlar :71::71::71:
hepinize mutlu bi hafta sonu diliyorum :16::16::16:
sizi çoooooooooookkk seviyorummmmmmmmm :54::54::54::54::54:

günaydınlarrrrrrr BEN BU GÜNLERDE YİNE DUYGUSALA BAĞLADIM NEDENDİR SEBEBP NEDİR BİLMEDEN GÖZLERİM DOLUYORRRR

Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus
Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm. Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...
Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...
Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun..

Son düzenleme:
dönüşte nöbetçi eczaneden ilaç aldık banyoda yapıp öyle yattım...
bugünde sürekli dinlenicem yarına bişeyim kalmaz inş...
inş temmuzda hamiş olurum ya :49:
canım benim benim yokluğumda mutluluğumu paylaşan arkadaşlarıma cevap vermeden yapamazdım :70:
rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda o mutluluğu :16:
canım dedim yaa emre hocayada şikayet etti diye :1:
kendi aralarında da konuşmuşlar aslında hepsi şikayetçiymiş :1:
nasıl şikayet etmesinlerki onca macun kür kolay mı ??
normalde hiç şikayet etmeden yer ama fırsatı bulmuşken döktü içini işte :9::9::9:
cemremlere gittik orda onun kocişylede konuştular...
neler yiyip içiyorum diye anlattı :1:
oda onların hepsini bende yedim dedi...
senin hastalığından sonra bu durumlara gelmen çok güzel demek ki fayda göstermiş dedi...
gerçektende öyle ben kullandığımız ilaçlardan çok bitkisellerin işe yaradığını düşünüyorum...
özellikle hüseyin ermişin macunu, arısütlü-polenli macun, keçibotnuzu kürü-pekmezi bunların çok işe yaradığını düşünüyorum :16:
kendide farkında gece eve geldik kötüyüm diye ben banyodayken yiyecek bişeyler hazırladı...
ben çıktım "aşkım hadi keçiboynuzu suyunu hazırla" diyo :1:
"hayatım ben kötüyüm sen hazırla" dedim...
illa sen hazırla diye tutturdu kötüyüm ben kalıversin bugünde dedim tamam dedi macunlarını yedi yattı :1:
yok canım otobüstede birazcık uyumuştum zaten...
yazıları yazdıktan sonra hemen yattım...
geçte kalktım iyi oldu...
daha çok gezme fırsatımız olacak canım benim :16::16::16:

Hayatım çok geçmiş olsun.Buarada çok sevindim spermleriniz birsürü olmuş:))İnşaallahh bebeklerinide kutlucaz canım.seni çok öpüyorum

günaydın arkadaşlar geçen gün bişey sormuştum ama hemen arkamdamdan baharın güzel haberini alınca bende sordugumu unuttum araya kaynadı yani.eşim haftaya microtese olacak ben ondan daha heyecanlıyım kızlar eşi ameliyat olanlar bana biraz ayrıntılı anlatabilirmi nekadar sürüyo genel anestezi mi uyguluyolar çabuk iyileşebiliyomu çok tedirginim yardımlarınızı bekliyorum herkese huzurlu şanslı bir hafta diliyorum:)

günaydın arkadaşlar geçen gün bişey sormuştum ama hemen arkamdamdan baharın güzel haberini alınca bende sordugumu unuttum araya kaynadı yani.eşim haftaya microtese olacak ben ondan daha heyecanlıyım kızlar eşi ameliyat olanlar bana biraz ayrıntılı anlatabilirmi nekadar sürüyo genel anestezi mi uyguluyolar çabuk iyileşebiliyomu çok tedirginim yardımlarınızı bekliyorum herkese huzurlu şanslı bir hafta diliyorum:)

günaydın canım.benim eşim tese olmadı ben yardımcı olamıycam.doktorunuz bilgilendirmedimi sizi. burda eşi tese olan arkadaşlar var onlar gelince yazarlar ama istersen geçmişi oku. orda yazdığını hatırlıyorum sanki. :16:

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sperm çıkar bizim sorunumuz aynı yani 47xxy kliniferter sndorumundan dolayı azospermli eşlerimiz.bizde kısmetse önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz canım benim eşim daha önce ameliyat olmadı ama olanların yazdıklarına göre çok zor değilmiş ameliyat olduktan sonra 1 ,2 saat içinde eve gönderiyorlarmış.canım yanlış değilsem lokal anestezi yapıyorlar.peki siz eşinle aynı andamı tedaviye başlayacaksınız.yanlış değilsem sperm bulunamazsa donasyona baş vuracaksınız. inşallah sperm çıkarda donasyon kullanmak zorunda kalmazsınızsizin eşinizdeki 47xxy ye bağlı olarak hangi sendromlar mevcut mesela testis boyutu küçükmü fsh yüksekmi aklıma şu anda gelmeyen farklı sendromlar söz konusumu

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sperm çıkar bizim sorunumuz aynı yani 47xxy kliniferter sndorumundan dolayı azospermli eşlerimiz.bizde kısmetse önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz canım benim eşim daha önce ameliyat olmadı ama olanların yazdıklarına göre çok zor değilmiş ameliyat olduktan sonra 1 ,2 saat içinde eve gönderiyorlarmış.canım yanlış değilsem lokalanestezi yapıyorlar.peki siz eşinle aynı andamı tedaviye başlayacaksınız.yanlış değilsem sperm bulunamazsa donasyona baş vuracaksınız. inşallah sperm çıkarda donasyon kullanmak zorunda kalmazsınızsizin eşinizdeki 47xxy ye bağlı olarak hangi sendromlar mevcut mesela testis boyutu küçükmü fsh yüksekmi aklıma şu anda gelmeyen farklı sendromlar söz konusumu

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sperm çıkar bizim sorunumuz aynı yani 47xxy kliniferter sndorumundan dolayı azospermli eşlerimiz.bizde kısmetse önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz canım benim eşim daha önce ameliyat olmadı ama olanların yazdıklarına göre çok zor değilmiş ameliyat olduktan sonra 1 ,2 saat içinde eve gönderiyorlarmış.canım yanlış değilsem lokal anestezi yapıyorlar.peki siz eşinle aynı andamı tedaviye başlayacaksınız.yanlış değilsem sperm bulunamazsa donasyona baş vuracaksınız. inşallah sperm çıkarda donasyon kullanmak zorunda kalmazsınızsizin eşinizdeki 47xxy ye bağlı olarak hangi sendromlar mevcut mesela testis boyutu küçükmü fsh yüksekmi aklıma şu anda gelmeyen farklı sendromlar söz konusumu

Son düzenleme:
Back
X