- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günaydın canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sperm çıkar bizim sorunumuz aynı yani 47xxy kliniferter sndorumundan dolayı azospermli eşlerimiz.bizde kısmetse önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz canım benim eşim daha önce ameliyat olmadı ama olanların yazdıklarına göre çok zor değilmiş ameliyat olduktan sonra 1 ,2 saat içinde eve gönderiyorlarmış.canım yanlış değilsem lokal anestezi yapıyorlar.peki siz eşinle aynı andamı tedaviye başlayacaksınız.yanlış değilsem sperm bulunamazsa donasyona baş vuracaksınız. inşallah sperm çıkarda donasyon kullanmak zorunda kalmazsınız sizin eşinizdeki 47xxy ye bağlı olarak hangi sendromlar mevcut mesela testis boyutu küçükmü fsh yüksekmi aklıma şu anda gelmeyen farklı sendromlar söz konusumugünaydın arkadaşlar geçen gün bişey sormuştum ama hemen arkamdamdan baharın güzel haberini alınca bende sordugumu unuttum araya kaynadı yani.eşim haftaya microtese olacak ben ondan daha heyecanlıyım kızlar eşi ameliyat olanlar bana biraz ayrıntılı anlatabilirmi nekadar sürüyo genel anestezi mi uyguluyolar çabuk iyileşebiliyomu çok tedirginim yardımlarınızı bekliyorum herkese huzurlu şanslı bir hafta diliyorum:)