• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vck naslsn canm bizde yarn emre beye gidicez dua et bana :))) sana bisey sorcam emre bey esinden sperm testi istedimi görüstgünüzde

AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİ GÖSTERİR.CANIM ÖNCE EMRE BEY TEST SONUÇLARINI GÖRÜNCE ÇOK ŞANSLISINIZ SORUN BAKALIM NEYE DEDİ BİRKAÇ KERE SORDUK VE CEVAP OLARAK GENETİK PROBLEMLİ HİÇ BİR HASTADA SPERM ÇIKIŞI GÖRÜLMEMİŞTİR ŞİMDİYE KADAR NORMAL TESTTE FAKAT SİZİN TSETTE 2 TANEDE OLSA SPERM GÖRÜLMÜŞ. BİRDE EŞİMDE GEÇİRMİŞ OLDUĞU FITIK AMAELİYATI SONRASINDA TESTİSİ İLTİHAP KAPMIŞ VE BAYA BÜYÜMÜŞ EŞİME BELKİ AMELİYATTA SİZİN LENFLERE ZARAR VERİLMİŞ OLABİLİR BELKİ İÇERDE SPERM ÜRETİLİYORDUR.BEN MİKROTESE YAPTIĞIM ZAMAN HİDROSEL AMELİYATIDA YAPARIM BU SIKINTINIZDA GİDERİLİR DEDİ. İNŞALLAH ÖYLE OLUR ÇÜNKÜ SİZ DEĞİŞİK BİR HASTASINIZ DEDİ.BİRDE BENİM EŞİMİN BİR TESTİSİ UFAK AMA BU TESTİSİN BOYUTU BAZEN BÜYÜYOR BAZENDE KÜÇÜLÜYOR NEDEN OLABİLİR DEDİM DOKTOR TABİ ŞOKTA NASIL FARKKETTİNİZ DEMEZMİ BEN TABİ KIPKIRMIZI OLDUM .DOKTOR SİZ ÇOK DEĞİŞİK HASTASINIZ SİZİ TEKRAR MUAYENE ETMEK İSTERİM DEDİ GARİBİM ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞIYORDU.:1::1::1::1::1::1:TEDAVİMİZE GELİNCE EŞİMDEN TOTAL TESTESTERON SEVİYESİNİ ÖLÇTÜRMESİNİ İSTEDİ ONA GÖRE TEDAVİNİZ BAŞLAYANA KADAR İLAÇ GEREKİRSE İLAÇ YAZARIM SİZ NE ZAMAN RAPOR ALIP TEDAVİYE OKEY VERİRSENİZ GELEBİLİRSİNİZ O ZAMANA KADAR NE SORUNUZ OLURSA BANA TELDEN YADA MESAJDAN SORU SORABİLİRSİNİZ DEDİ.BEN ZATEN SİZE DEVAMLI SORU SORUYORUM GECE AKLIMA BİRŞEY TAKILIYOR UYANIP MESAJ ATIYORDUM SİZDE CEVAP YAZIYORDUNUZ HOCAM ÇOK MERAK ETTİM O CEVAPLARI SİZMİ YAZIYORDUNUZ YOKSA SİZE GELEN SORULARA CEVAP VEREN BİR SEKRETERİNİZ Mİ VAR DEDİM. ODA GÜLÜMSEYEREK YOK KESİNLİKLE BEN CEVAP VERİYORUM DEDİ.BUNUN SONRASI CANIM RABBİME KALMIŞ BİZ BİR İŞE BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK DUAYA İCABET EDEN RABBİM İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm senin adınada çok sevindim.doktor en azından umutsuz konuşmamış.rabbim baharın yaşadığı mutluluğu sanada nasip eder inşallah.

vck naslsn canm bizde yarn emre beye gidicez dua et bana :))) sana bisey sorcam emre bey esinden sperm testi istedimi görüstgünüzde
iyiyim canım hadi gözün aydın inşallah güzel haberlerle dönersin
benim eşim salı günü alman hastanesinde yaptırmıştı zaten emre bey gerk yok dedi yaptırmadık sadece total testesterona baktırın eğer düşük çıkarsa ameliyat öncesi sperm çıkma ihtimaline karşılk güçlendirmek için ilaç verebilirm dedi.birde yuvarlak hücre birde immatür germ hücre çıkıyor ya eşimde onu sordum onlar pek önemli değil bizim için önemli olan sadece sperm çıkması dedi.hidrosel içinde mikrotese yapınca hidrsleide aradan çıkarırız dedi.canım hoca hastaya göre tedavi uyguluyor bakalım inşallah rabbim hepimizin eşlerine şifa verir bol spermli ve ikiz bebişli günlerimiz pek yakın olur

cnm senin adınada çok sevindim.doktor en azından umutsuz konuşmamış.rabbim baharın yaşadığı mutluluğu sanada nasip eder inşallah.

teşekkür ederim canım inşallah umutluyuz rabbim umudumuza can versin inşallah.canım sizde çok sabretmişsiniz istiyorumbebeğimide öyle tam 20 yıl bekledi.ve eşinde son ameliyatında da sperm çıkmadı sonra eşi sperm testi yaptırdı Allah'a şükür sperm çıkışı oldu darısı başınıza canım siz şimdi bir tedavi falan uyguluyormusunuz

sagol canm ins dedigin gibi hayırlı haberlerle dönerim tüh ya demek yuvarlak hucre bişey deglms benim eşimdede çikyodu neyse ins eslermzde bol bol spermler cıkar ee sen rapor işini ne yaptn görüştünmü çapayla

kız vck beni güldürdün valla doktor dogru demiş nerden biliyon küçülüp büyüdüğünü durmadan adamın şeyinemi bakıyon :52: meraklı emre beye hanım demesinede eşinin baya güldüm valla benimki dese öyle valla tutamam kendimi kahkahayı patlatırım :52: bizde eşimle 5 yıl önce burdaki tüp bebek doktoruna gittiğimizde doktor niye olmadıgını konuşurken işte öyle ön görüşme için gitmiştik doktor geçin bi muane edeyim tessislere bakayım demişti benimki ne desin hazırlıklı degilim traş yapmamış ay adam kıs kıs güldüydü ne utanmıştım gülme kirizim geldi valla doktorla konuştukça arada kaynadı kendimi sıka sıka bi haller oldum doktordan çıktıktan sonra öyle diyecegine hazırlıklı gitseydin dedim ee ne bileyim tüp bebek için ön görüşmeye gidiyoruz diye admın muane etmek istiyecegini dedi dogruda aslında kaç gün dalga geçmiştim hazırlıklı degilim diye dilime takıldıydı :1: geçende kaan aydosa ilk gittigimizde kaç yıllık evlisiniz dediginden 92 de evlendik diyor kafayı toplayıp heyecandan kaç yıllık evli oldugunu söyleyemiyor ben devreye girdim 20 yıllık filan diye adamın sorularına saçma sapan cevap veriyor ... amaliyata gittiğimizdede orda başka doktor dosya açıyor kaç yıllık evlisiniz dedi şöyle bir düşündü 92 de evlendik dedi gene ben devredeyim 20 yıllık dedim sanki adam hangi yılda evlendiniz diyor saçma sapan cevaplara gene başladı ben olmasam adam çogu şeyi yanlış yazıcak niye apuk sapuk cevap veriyon e ıı diyerek dedim kızdım amann ne bileyim stresden diyor beyinsizlikten aslında akılsızz ..ne zaman başlıcaksınız kısmet olursa hemen başla ozaman sevindim senin içinde inşalla bolca spermler bulunurda bebeginize kavuşursunuz arkadaş ...:emir_bebek:

ya neden gülüyorsun:17::17::17::17::17::17::17:şaka şaka gülebilrisn zaten komik olduğu için birazda neşelenin diye yazdım:9::9::9::9::9::9::9::9:,
canım senin eşinde iyimiş insan aklanır paklanır sonra gider değilmi ya:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
benim eşim diyor zaten sen olmazsan ben yarım kalırım gel benim omurga kemiğim diyor (kadınlar erkelerin omurga kemiğinden yaratılmış o yüzden erkeklerin bir omurga kemiği eksikmiş):34::34::34::34::34::34::34:
benim uykum gelmeyince hemen eşimin omuzuna yatarım mışıl mışıl uyurum gerçektende ruh eşini bulan kişiler bu duyguyu yaşarmış.:16::16::16::16::16::16::16::16:
inşallah ruh eşimizi bulduk odunda olsa ne yapalım demekki bizde oduncuğuz:1::1::1::1::1::1::1::1::1:neyse gene azıttım.inşallah meyvelerimizi toplarız en yakın zamanda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sagol canm ins dedigin gibi hayırlı haberlerle dönerim tüh ya demek yuvarlak hucre bişey deglms benim eşimdede çikyodu neyse ins eslermzde bol bol spermler cıkar ee sen rapor işini ne yaptn görüştünmü çapayla

inşallah canım hakkınızda hayırlsı olsun canım heberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim.evet ya bizim için sıfırn dışındaki herşey önemli herkeste çıkmadığı için umutluyduk.ne yapalım inşallah dediğin gibi spermleride görürüz .canım raporu çıkarmaya çalışıcam sağolsun dün hep arkadaşım bana detaylı şekilde anlattı meğerse doktora benim gitmem lazımmış bende eşime randevu almaya çalışıyordum .bakalım canım rapor alınca 2 hafta içinde tedaviye başlam gerekiyormuş o yüzden parayıda denkleştirmemiz lazım hakkımızda hayırlısı olsun sen ne yapacaksın hemen başlayacakmısın tedavine yoksa sadece doktora durumunuz hakkında bilgi almak içinmi gidiyorsunuz tekrar rapor çıkaracakmısınız

eşimle birgün konuşuyorduk..başkalarının evlat sahibi olmalaından,mutluluklarından...
dedikki sonra başkalarının mutlu olduğu birşeye üzülecek kadar aciz insanlarmıyız biz..
değiliz elbette...

az önce sevdiğiim bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..
üzülmedim ama sanırım içim acıdı...
bu üzüntü:43:

cnm benimmmm derin derin nefes al..biz tabiki başkalarının mutluluklarına üzülecek kadar aciz değiliz...biz başkalarının mutluluklarına üzülmek değil gıpta ile bakıyoruz..dün eşimle alışverişe gittik.avmde biz hemen çocuk mağazalarına atlardık eşimle deli gibi çocuk kıyafetlerine bakardık.dün o mağazaların önünden geçerken bile kötü oldum.hatta bitanesinin önünde durup ağlamaya başladım..aslında güne bende hüzünlü başladım.saat sabahın dokuzunda:) sizde bebek yokmu diyen biriyle güne başladım...kocaman yumru oluştu boğazımda..azosperm olduğumuzu çok yakın çevremizle paylaştık ama herkese anlatmanın gereği yok..ama çocuk soranlara ne diycemi bilemiyorum..hayırlısı rabbimden, istiyoruz elbette dedim geçtim..içimiz hep acıycak cnm..sabır ve tevekküle ihtiyacımız var..ve bizi çok iyi anlayacak ve bizleri incitmeden destek olabilecek eşe dosta...rabbim bizi dünya gözüyle anne etmezse eğer ben inanıyorum ebedi hayatta kavuşcaz yavrularımıza...yalnız değilsin hmtnzlcim...hepimiz aynıyız..ama benim tavsiyem doğrumu yanlışmı bilmiyorum.ağlamaktan çekinme..ben ağlamazsam deliricek gibi oluyorum..rahatlarsın...herşey allahtan canım..

birde su yazılanların kenarında ki reklalmlar varya onlara gıcık oluyorum...
bebek ürünleri falan varya ..
hatta bazen siteye ilk girdiğimde hamilelik takvimi ççıkıyo....
onuda sevmiyorum.
girerken moralim bozulmaya başlıyo...:19:

hehehehehe:):) inan ben yazcaktım bunu ama iyice kafayı yemiş demesinler diye yazmadım...inan bende sinir oluyorum heleki hamilelik takvimine:41::41::52::52:

teşekkür ederim canım inşallah umutluyuz rabbim umudumuza can versin inşallah.canım sizde çok sabretmişsiniz istiyorumbebeğimide öyle tam 20 yıl bekledi.ve eşinde son ameliyatında da sperm çıkmadı sonra eşi sperm testi yaptırdı Allah'a şükür sperm çıkışı oldu darısı başınıza canım siz şimdi bir tedavi falan uyguluyormusunuz

cnm valla biz durumumuzu öğreneli daha 1 ay olmadı.acıbademe gidiyoruz şimdi testleri falan yaptırıyoz rapor için uğraşıyoruz.evet az önce okudum istiyorumbebeğimi 20yıldır bekliyormu:/:/ inanamadım okuyunca..dedim ben 1 ayda tükettim kendimi 20yıl bekleyenler var...rabbim hepimize nasip etsin evlat sevgisini cnm :49::49::49: hepimiz böyle olalım :1::1:

hazalcm sen naslsn neler yaptn warmı bi gelişme

iyiyim canımcım sen nasılsın..ben napcamı bilmiyorum.tepkisizim artık..bugün eşim hormon testlerinin sonuçlarını alacak.rapor işinide kesinleştiricek.olmazsa doktorun istediği testleri özelde yaptırcam rapoun çıkmasını bekleyemiycem.devletten fayda beklersek kaplumbağadan daha yavaş ilerliyoruz..şimdilik bizdekiler bunlar.sende umuta randevu almışsın..baharın haberinden sonra sende mutlu çıkarsın inşallah ordan.umut tüp bebek kafamı çelmeye başladı.bende bursadan kalkıp oralaramı gelsem bilemedim.emre beyden herkes çok memnun..yarın bizi kesin bilgilendir kaçta randevun..??? (bu arada facen varmı cnm senin)

bende iyiym canm sagol yarn 1:30 da randwumz ins iyi gecer tbiki geldgmde yazarm burdan herseyi walla bende burdaki arkadaslardan etkilenip emre beye gitmeye karar werdm snde kalbin nereye diyosa oraya yönel canm ins test sonuclarnzda iyi ckar canm facem esimin adına kaytlı ama ortak kullanıyoruz genelde ben kullaniynrum

leylakcım sendemi bursalısın..ayy çok sevindim valla:) ben yıldırım ilçesinde oturuyorum.teleferik taraflarında.bizden daha istemedi doktor hsgyi.ama rapor için gerekliymiş.çektiricem gibi görünüyor.ben dün ufaktan sordum hastanelere.sevket yılmazda hsg yok.özellerde var.bahar,jimer,anadolu hastanesi,tomomar,burtom bunların hepsinde ücretli çekiliyor.anestezili olunca fiyat 500e kadar çıkıyor.burtomda normal 250tl anestezili olunca 150 daha veriyon 400tl toplamda..anadolu hastanesi 350dedi anestezili ama telefona çıkan kız doğrumu söyledi emin değilim:):) sen nerde oturuyon cnm.yaş kaç?

canım bende meskende oturuyorum yakınız yani.devlete çekilmiyo yani o zaman özel olabilir ...yaşım 28

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim topiğe 2 gündür giremedim şimdide işlerimi azaltıp koşturarak geldim
geçmişi çok merak ediyorum baharlarda 100 bin sperm çıkmış allahım şükürler olsun darısı bizlerin başına inşl bi okuyyayım ben geçmişte kızlar neler yaşamışlar ne gibi gelişmeler var hepinizi öpüyorum...

canlar ben geldimmmmmmmmmmm :70:
bugn umut tüp bebekte flzask, vck cemrem hep beraberdik...
çok güzel bi gün geçirdik :16:
kocişin test sonucu 2-2,5 gibi belli oldu...
veeeeeeeeeeee her sahada 2-3 hareketli 4-5 hareketsiz sperm bulunmuş...
toplamda yaklaşık 100 bin sperm dondurulmuş :52:
hade bakem halaya kızlarrrrr :66::64::64::64::64::64::64::64::64:
canlar öyle mutluyum ki anlatamam :16:
emre hoca hemen başlayabiliriz tedaviye dedi...
ancak biz ancak temmuzda yaptırabileceğimizi söyledik...
biz yinede temmuza kadar ara ara gelip test vermek istediğimizi söyledik...
daha iyi olur ama bu bile fazlasıyla yeter dedi :21::21::21:
öyle işte canlar darısı hepinizin başına inş :16:
rabbim sizlere daha fazlasını verir inş :16:
biz şimdi cemremlerdeyiz...
bi saat sonra falan binicez...
yol boyu dua etmiştim dönüşte de dua edicem hepiniz için :70:
öpüyorum sizleri güzel gönüllü dostlarım benim :54::54::54:

cnm beniiimm hadi gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla anne olmayı ve bebeğini kucağına almayıda nasip etsin sizin darınız benim ve burdaki bütün arkadaşların başına olsun inşlh cnm inşlh emekleriniz yer bulur halayı kaçırdım içimde kalmasın bende çekeyim bi halay:))):64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Slm arkadaşlarr:16:
biz bugün arkadaşlarla umuttaydıkk ve çok güzel bi gün geçirdikk
Emre beye muayene oldu eşimm
bizden hormon testleri ve ultrason istedii
haftaiçi yaptıracağız onları artık
sonuçlara göre 3. defa tese olup olamıycağına karar vericek
ilk tesede çıkmış olması iyi dedii
ama sonuçları görmeden bişey diyemem dedii
bakalım hayırlısı artık bende haberler bu kadar şimdilik
baharın eşinde bir sürü spremler bulundu vee biz çook sevindikk:52::52::52::52:
canım benim yaa
yakından gördüğm içinde arkadaşları çook mutlu oldummm :46:
baharcımm gelsinde şöyle bi halay şekelimmm dimi amaaa kızlarrr :64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm inşlh sizdede binlerce milyonlarca sperm çıkar sizin içinde olumsuz birşey söylememiş önceden spermin çıkması sizin avantaj sizinde testleriniz olumlu
yönde çıkar inşlh burda sizinde halayınızı ve sırayla hepimizin halayını çekeriz cnm....:25:

canım elbette başkalarıın mutluluğu bizim mutsuzluğumuza sebep değil bizim mutsuzluğumuz onların mutluluğundan değil sadece bizlerde olmamasından.insanoğlu fıtrat itibariyle hep ister ama kendinden kötüsünü örnek alarak kendi haline şükretmez sadece iyiyi görerek haline isyan edermiş.keşke bu böyle olmazsa hep islami boyuttan bakabilsek olaylara rabbimin rahmeti tecelli edecek ama bizi zaten şeytan esareti altına almış yok kocan eve geç geldi nerdeydi hesap sor ona.yok kocanda sperm çıkmıyor sende sorun yok git donasyon kullan gayrı meşru çocuğun olsun ki sizi parmağımda oynatayım................................
yok arkadaşının çocuğu oldu bak sen daha yerinde say neden allah sana vermiyor gel ne kadar kötü olursan ol ben sana kucak açarım içki iç, karı kıza git, bütün numaralar bende yeterki sen yoldan çık benim sana her zaman kapım açık,
canım işte bunların hepsi şeytan vesvesesi yapacağımız tek şey var .git hastaneye ne hasta insanlar var haline şükret.
git yetim haneye ne kimsesiz çocuklar var haline şükret,bunları sen yapıyormusun diyebilirsin evet bazen yapıyorum ama gitmesemde aklımdan geçiriyor ve halime binlerce kere şükrediyorum rabbim bana bu dertlerimi unutturacak dert verme diyorum.inşallah bebişimiz gelince bu sıkıntımız geçecek belki hamişleri kıskanmıycaz ama o zamanda çocuğumzdan daha başarılı olan çocuğu kıskanıcaz olsun bebeğimiz olsunda kıskançlığımız tuzu biberi olsun değilmi canımcım.kusura bakma aslında yazdığım yazı sana istinaden yazılmadı sadce kendi düşüncelerimi yazdım
biliyorum caanım...
emin ol bu yazdıjlarını bende düşünüyorum.
öyle olmasa zaten kafayı falan yerim heralde..
eşimde öyle tabiki...
Allah daha büyük dert vermesin.
dert verip drman aratmasın.
hamdolsun bu günümüze..
limizde olanların değilde olmayanların yokklugunu çektirmesin hiçbirimize..

cnm benimmmm derin derin nefes al..biz tabiki başkalarının mutluluklarına üzülecek kadar aciz değiliz...biz başkalarının mutluluklarına üzülmek değil gıpta ile bakıyoruz..dün eşimle alışverişe gittik.avmde biz hemen çocuk mağazalarına atlardık eşimle deli gibi çocuk kıyafetlerine bakardık.dün o mağazaların önünden geçerken bile kötü oldum.hatta bitanesinin önünde durup ağlamaya başladım..aslında güne bende hüzünlü başladım.saat sabahın dokuzunda:) sizde bebek yokmu diyen biriyle güne başladım...kocaman yumru oluştu boğazımda..azosperm olduğumuzu çok yakın çevremizle paylaştık ama herkese anlatmanın gereği yok..ama çocuk soranlara ne diycemi bilemiyorum..hayırlısı rabbimden, istiyoruz elbette dedim geçtim..içimiz hep acıycak cnm..sabır ve tevekküle ihtiyacımız var..ve bizi çok iyi anlayacak ve bizleri incitmeden destek olabilecek eşe dosta...rabbim bizi dünya gözüyle anne etmezse eğer ben inanıyorum ebedi hayatta kavuşcaz yavrularımıza...yalnız değilsin hmtnzlcim...hepimiz aynıyız..ama benim tavsiyem doğrumu yanlışmı bilmiyorum.ağlamaktan çekinme..ben ağlamazsam deliricek gibi oluyorum..rahatlarsın...herşey allahtan canım..

ah canımmm..
teşekkür ederim.
ben zaten ağlamaya gayet müsaitim..:5:
ama ağladıktan sonra başım çok ağrıyo.
kendimi bazen o yüzzden sıkıyorum.
ama yazdıklarından sonra birazcık ağladım:43:
eşim geldi öğlen arkadaşın hamile olduğunnu söyledim.
ama gayet mutlu bi şeklde..
bu sefer onun canı sıkıldı sanki.
ya da benöyle issettim.
şebeklik yapayım dedim kızdı falan...
o da etkileniyor napsın aşkımm...
Allah onun yüzünü hem bu dünyada hem öbür dünyada güldürsün..
ben'li veya ben'siz...

hazalcım Allah herşeyin sabrını veriyor..
Allah hepimize sabır,cesaret versin..
dualarımızı kabul etsin..

spermatagonıum hücresi ile yumurta döllenmesi olur mu??????????? araştırdım ama net bir bilgi yok...bilen var mı???????

Back
X