• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
spermatagonıum hücresi ile yumurta döllenmesi olur mu??????????? araştırdım ama net bir bilgi yok...bilen var mı???????

Hayatım çok geçmiş olsun.Buarada çok sevindim spermleriniz birsürü olmuş:))İnşaallahh bebeklerinide kutlucaz canım.seni çok öpüyorum

saol canım benim darısı sizlerin başına :16:
bende çok öptüm :54:

Allah razı olsun canım.bende giremedim topike ama cumartesi hp aklımdaydın.
şimdi girmişlerdir şimdi çıkmmışşlardır falan dye...,,
neyseki sonuca çoook sevindimmmmm..
allah mutlulugunu daim etsin...

saol bitanem allahın izniyle sizlerde yaşayacaksınız bu mutluluğu :70:

ben haftaya ne güzel bir haberle başladımmmm.... süpersin baharcım..rabbim sonunu görmeyide nasip etsin..bebeklerini de kucağına alırsın inşallah..çok sevindim haydi halaya:64::64::64::64::64::64::64:

saol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:
darısı sizlerin başına inş...
eşlik edeyim sana :64::64::64:

günaydn kızlarr umut tüp bebekten randövü aldm yarn emre beye gidiyoruz cok heycanlıyım lütfen dua edin bana

canım benim hadi hayırlı olsun...
inş güzel haberlerle memnun ayrılırsınız merkezden :16:

kız bahar aşkolsun sana haberlerin engüzelini yazmadın dün akşam bana.maaşallah sübhanallah.bunegüzel bir haber böyle.çok azimlisin,elinden gelen herşeyi yapıyorsun hem allah katında hem de eşin için.rabbim karşılığınıda veriyor inş.daha güzel haberlerini almak ümidiyle.çooooooook tebrik ediyorum.muck.

canım benim benim mesaj hakkım yok netten atıyorum mesajları...
onda da çok kısa yazabiliyorsun o yüzden güzel haberi veremedim...
allah razı olsun canım benim :70:
rabbim sizlere daha fazlasını göstersin inş :16:

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim topiğe 2 gündür giremedim şimdide işlerimi azaltıp koşturarak geldim
geçmişi çok merak ediyorum baharlarda 100 bin sperm çıkmış allahım şükürler olsun darısı bizlerin başına inşl bi okuyyayım ben geçmişte kızlar neler yaşamışlar ne gibi gelişmeler var hepinizi öpüyorum...

cnm beniiimm hadi gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla anne olmayı ve bebeğini kucağına almayıda nasip etsin sizin darınız benim ve burdaki bütün arkadaşların başına olsun inşlh cnm inşlh emekleriniz yer bulur halayı kaçırdım içimde kalmasın bende çekeyim bi halay:))):64::64::64::64::64::64::64::64::64:

saol bitanem allah razı olsun :70:
rabbim sizede yaşatacak bu mutluluğu inş :16:
yeter ki vazgeçmeyelim mücadelemize devam edelim...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş...
tabi içinde kalmasın tatlım :1:
dur bende katılayım sana :64::64::64::64::64:

bahar mrb. gözün aydın

eşine nasıl bir tedavi uyguladınız anlatır mısın?

saol canım darısı sizin başınıza...
benim eşim önce kaan aydosla 3 ay ilaç tedavisi gördü...
sonrasında bazı anlaşmazlıklar nedeniyle tedavimizi sonlandırdık...
kendimiz ilaçlara devam ettik...
8 aydır biçok bitkisel kullandık...
onların gücüne çok inanıyorum...
özellikle hüseyin ermişin macunu, arısütlü-polenli macun, keçiboynuzu kürü-pekmezi...
ben yarıntıları önceki sayfalarda yazmıştım bulup tekrar paylaşıcam...

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

günaydn kızlarr umut tüp bebekten randövü aldm yarn emre beye gidiyoruz cok heycanlıyım lütfen dua edin bana

Hadi hayırlısı cnm
inş.olumlu güzel bişekilde ayrılırsınız ordan
bizde yarın ordayız yine sabah eşimin hormon testleri için gidiceğizz
sonra ultrason çektirmeye gideceğizz
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

cnm inşlh sizdede binlerce milyonlarca sperm çıkar sizin içinde olumsuz birşey söylememiş önceden spermin çıkması sizin avantaj sizinde testleriniz olumlu
yönde çıkar inşlh burda sizinde halayınızı ve sırayla hepimizin halayını çekeriz cnm....:25:

canım benimya ne güzel dualar bunlar:16:
Allahrazı olsun
inş. hepimizin eşlerinde bolbol spremler çıkarr
bizlerde mutlu oluruz cnm :16:

anemon------------------------------------------------165=okudu
aruna--------------------------------------------------165=okudu
bahar--------------------------------------------------164=okudu
bangi--------------------------------------------------165=okudu
bursa--------------------------------------------------165=okudu
cemrem------------------------------------------------165=okudu
çiçek---------------------------------------------------165=okudu
denizbulut-------------------------------------------165=okudu
enfall-------------------------------------------------165=okudu
eseslim-----------------------------------------------165=okudu
esma---------------------------------------------------165=okudu
esma16------------------------------------------------164=okudu
flzask------------------------------------------------164=okudu
gunslinger------------------------------------------164=okudu
hasret------------------------------------------------164=okudu
hep-----------------------------------------------------164=okudu
hmtnzl------------------------------------------------164=okudu
mavimenekşe-----------------------------------------164=okudu
mercan------------------------------------------------164=okudu
oknk---------------------------------------------------165=okudu
selmacan---------------------------------------------164=okudu
seval--------------------------------------------------164=okudu
vck----------------------------------------------------165=okudu
yeşil--------------------------------------------------165=okudu
zaman-------------------------------------------------165=okudu
zambak-----------------------------------------------165=okudu
zcu----------------------------------------------------165=okudu

hz. Peygamberimiz muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, kuran-ı kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… amin…

dualarımı okuyan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun hepsinin gönüllerindeki muradı tez zamanda gerçek olsun inşlh...

bende iyiym canm sagol yarn 1:30 da randwumz ins iyi gecer tbiki geldgmde yazarm burdan herseyi walla bende burdaki arkadaslardan etkilenip emre beye gitmeye karar werdm snde kalbin nereye diyosa oraya yönel canm ins test sonuclarnzda iyi ckar canm facem esimin adına kaytlı ama ortak kullanıyoruz genelde ben kullaniynrum

inşallah iyi geçer canım dua edicem senin için.benim msj atma hakkım yok daha sen istersen msj olarak yaz faceni ekliyim ben seni.dualarım seninle canım...inşallah güzel haberlerle dönersin yarın..

canım bende meskende oturuyorum yakınız yani.devlete çekilmiyo yani o zaman özel olabilir ...yaşım 28

cnm çok yakınız hemde.annemler meskende benim huzurevinin hemen yanında.görüşelim tanışalım cnm ya..sen hangi doktora gidiyon veya gidiyonuzmu.tedaviniz ne aşamada.

biliyorum caanım...
emin ol bu yazdıjlarını bende düşünüyorum.
öyle olmasa zaten kafayı falan yerim heralde..
eşimde öyle tabiki...
Allah daha büyük dert vermesin.
dert verip drman aratmasın.
hamdolsun bu günümüze..
limizde olanların değilde olmayanların yokklugunu çektirmesin hiçbirimize..

ah canımmm..
teşekkür ederim.
ben zaten ağlamaya gayet müsaitim..:5:
ama ağladıktan sonra başım çok ağrıyo.
kendimi bazen o yüzzden sıkıyorum.
ama yazdıklarından sonra birazcık ağladım:43:
eşim geldi öğlen arkadaşın hamile olduğunnu söyledim.
ama gayet mutlu bi şeklde..
bu sefer onun canı sıkıldı sanki.
ya da benöyle issettim.
şebeklik yapayım dedim kızdı falan...
o da etkileniyor napsın aşkımm...
Allah onun yüzünü hem bu dünyada hem öbür dünyada güldürsün..
ben'li veya ben'siz...

hazalcım Allah herşeyin sabrını veriyor..
Allah hepimize sabır,cesaret versin..
dualarımızı kabul etsin..

ben eşimden yana çok şanslıyım.azospermi olduğumuzu öğrendikten sonra ben onu teselle edeceğime o beni teselli etmeye başladı.eşim benden çok daha güçlü oysa ben kendimi güçlü sanırdım.çok sancılı bi dönemdeyiz.sinirler geriliyor umutsuzluk oluyor bizde doğal olarak en yakınımızdakilerden çıkarıyoruz sinirimizi.bunlar hepimizde oluyor sıkma canını.akşama eşinin en sevdiği yemeği yap açın tvyi leyla ile mecnun akşamı bu akşam:) alın çayları kahveleri.gündüz hiçbişi olmamış gibi hem dizi izleyin hemde gülün bol bol..cnm dediğin gibi rabbim herşeyin sabrını veriyor.herşeyden önce bizlerin sağlığına bişey olmasın.biz olmayan bişey için mücadele ediyoruz.rabbim elimizde var olan sağlığımıza bişey vermesin..rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere..

canııım ben bu ay tedaviye başlıyorum eşimde sperm bulundu doktor adetinin ilk üç gün içersinde gel dedi şimdi ben gidince nolucak adetliyim napıcak nasıl olucak sana zahmet olmazsa adım adım anlatabilrmisin ,

Ne güzel eşinizden sperm bulundu dondurulmuştur sanıyorumki bulunan spermler.Adetin 2 veya 3 günü fark etmez tedaviye başlanacak.İlk ignelerinizi ogün olacaksınız.Daha sonra size anlatıldıgı dozlarda dikkatli şekilde uygulayacaksınız.Büyük bir ihtimal adetinizin 7 günü tekrar ultrason muaynesi için hastaneye çagıracaklar sizi.erşey yolundaysa birkez daha çagırıp ultrasonla bakılır.Yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse 17 18 mm oldugunda çatlatma ignesi yapılacak.(bunun yapacagınız saat cok önemli.)35,5 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılacak.Biz genel anestezi altında yapıyoruz.Agrısız olsun diye.Yumurtalar alındıktan sonra eşinizin spermıyle dollenme işlemı uygulanacak.Ertesi gün döllenip döllenmedi belli olacak.Daha sonra 2 ila 5 gün arasında embriyo kalıtesine göre transfer yapılır.

kızlar baya bi sayfa okudum anladıgım kadarıyla genelde önce eşleriniz mikrotese olmuş sonra siz tedavi olmuşşunuz deilmi...
benim hala kafam karışık en sn ürologumuza gittigimizde.. eger eşinizin genetik testinde sorun çıkmassa önce sizi tedavi ederiz sonra eşinizi amlyt ederiz dedii..genetik testi kötü çıkarsa önce eşim amlyt olcakmış... ama yinede kesin söylemiyorum.. belki her iki durumdada önce eşiniz amlyt olsun isterseniz öylede yaparız çok farketmiyor dedii.. ama kadın dogum yan tüp bebegi yapcak doktorda kesinlikle önce sen tedavi olmalısın dedii.. hatta genetik testi sonucu önemli deil her şekilde adetin ikinci günü gel başlayalım dedi.. hiç bşy sormadan garibime gitti yangından mal kaçırır gibi.. ürolog doktorumuzda acele etmeyin tüm veriler elimizde olsun 1 ay geç başlayın tedaviye bşy olmaz dedii..
bu sıralar nedense hiç umudumda yok sperm bulunacagına dair ..onun için önce eşim olsun istiyorum bide okdr agır igneleri vurunup hem pskolojik çöküp hemde bedensel çökmek istemiyorum:(
ha bide diyelimki tüm herşeyi normal testleri falan. ama yinedeee sperm çıkmama olasılıgı yüksekmi

Son düzenleme:
Ne güzel eşinizden sperm bulundu dondurulmuştur sanıyorumki bulunan spermler.Adetin 2 veya 3 günü fark etmez tedaviye başlanacak.İlk ignelerinizi ogün olacaksınız.Daha sonra size anlatıldıgı dozlarda dikkatli şekilde uygulayacaksınız.Büyük bir ihtimal adetinizin 7 günü tekrar ultrason muaynesi için hastaneye çagıracaklar sizi.erşey yolundaysa birkez daha çagırıp ultrasonla bakılır.Yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse 17 18 mm oldugunda çatlatma ignesi yapılacak.(bunun yapacagınız saat cok önemli.)35,5 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılacak.Biz genel anestezi altında yapıyoruz.Agrısız olsun diye.Yumurtalar alındıktan sonra eşinizin spermıyle dollenme işlemı uygulanacak.Ertesi gün döllenip döllenmedi belli olacak.Daha sonra 2 ila 5 gün arasında embriyo kalıtesine göre transfer yapılır.

canim bisey sorucam sen bildigin icin soruyorum 2 ila 5 gun arasinda ki vark neki?

Gelincik canım hoşgeldin nasılsın bebişlerde iyidir inşallah canım bizde tedaviye başlıycaz ama çok korkuyorum benim içinde dua et inşallah hamilelerin duası kabul olur

Gelincik canım hoşgeldin nasılsın bebişlerde iyidir inşallah canım bizde tedaviye başlıycaz ama çok korkuyorum benim içinde dua et inşallah hamilelerin duası kabul olur

canım hoşbulduk uzun aradan sonra denk geldik... iyiyim çok şükür canım bebişlerde iyi teyzesi inşallah....canım aynı korkuları bende yaşadım bugünlere gelene kadar 4 tedavi geçirdim bi tedavim iptal oldu zor günlerdi ama şimdi geçti hepsini unutuyorsun geleceğe bakıyorsun inşallah sende bu zorlu günleri atlatacaksın canım inancını kaybetme hayırlısıyla spermleriniz bulunsun gerisi gelecektir.her zaman dua ediyorum sizler için canım inşallah etmeye devam edecem...sende bizim için dua et canım çok öpüyorum seni:16::16:

Back
X